semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Fra vand til vin – fra urin til elskovsvæske


Af      Urin sex
orgasme
Nye danske undersøgelser viser nu, at det (formentlig) er en blanding af urin og elskovsvæske der frembringes, når kvinden sprøjter – men gør det overhovedet snart nogen forskel?

For kort tid siden lavede vi her på SvingerDating.dk en undersøgelse af mænd og kvinders holdning til, at nye franske undersøgelser øjensynlig slog fast, at det altså primært er urin, der frembringes, når kvinden opnår de såkaldte sprøjteorgasmer.

En SwingerDating-undersøgelse der ret tydeligt slår fast, at hverken swinger-mænd eller swinger-kvinder lader sig specielt meget skræmme af dette urin-faktum – som alligevel måske ikke er så meget faktum endda.

For nu har danske forskere nemlig også meldt sig ind i kampen om sandheden omkring sprøjteorgasmen – og er i den forbindelse kommet frem til, at urin-teorien dog ikke er
sprøjte
helt ude i skoven, men alligevel heller ikke holder 100 procent vand.

Fortynding af urin


”Det tyder på, at der er sket en fortynding af den urin, der kommer ud i sekretet, med noget andet væske. Så vi kan sige, at der i hvert fald er urin i prøven, men urinen udgør kun halvdelen af prøven ud fra de tal, vi har, siger Lars Bo Nielsen til DR.dk.

”På Rigshospitalet kunne forskerne analysere sig frem til, at prøverne består af henholdsvis 50 procent urin og 50 procent elskovssaft” kan eb.dk videre berette.

Om det helt ind til (skam)benet handler om urin eller skedevæske/elskovsvæske, når kvinden sprøjter – eller en god blanding af begge dele, meget lige nu altså tyder på, så bør det vel egentlig ikke betyde så satans meget.

For så længe de involverede parter i sprøjte-orgasme-processen hygger sig med denne type af drivvåde sexlege, så må dette vel trods alt være det vigtigste.

Eller hvad?

Frk_sex skriver – og mener


Her er fx hvad den kvindelige SwingerDating.dk profil ”Frk_sex” mener:


”Jeg tror stadig ikke helt på det er urin, der kommer ud, når man sprøjter.
For det er klar væske der kommer ud, og den lugter ikke altid af urin.

Men nogle gange, hvis man har fået den ene sprøjteorgasme efter den anden og giver sig 100 procent hen, så tror jeg, at man kommer til at ”slippe” urinblæren.
Jeg synes, jeg kan mærke forskel, og oftest er det, når jeg ligger på knæ, jeg kan mærke en forskel hvor det kommer fra.

Det er svært at forklare, men alle kender følelsen, når man har holdt sig og slipper blæren.
Den følelse har jeg ikke, når jeg får sprøjteorgasme, det føles anderledes.
Men nogle gange under sprøjteleg føles det på samme måde som at ”slippe” blæren, og så er det også gulligt det, som kommer ud, og lugter stærkt af urin.

Så efter min overbevisning er det normalt ikke urin, men kommer man i hænderene på en mand, som bare giver den ene sprøjteorgasme efter den anden - ja, så kommer man nok til at ”slippe” blæren, da det bliver sværere og sværere at kontrollere det, efterhånden som man bliver mere og mere ophidset.

Så jo, det er nok en form for urinleg, men jeg har da ikke tænkt mig at holde op med at få sprøjte orgasmer.”

Hvad mener du?


Urin, elskovsvæske eller en blanding af begge – hvad mener du? Og har det overhovedet indflydelse på dit syn/lyst til at sexlege med sprøjte-orgasmer?

Deltag gerne i debatten!

Nyeste artikler

Nordens største swinger netværk har fået vokseværk

Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent

Swing til Allerød - og leg med. Nordisk Swinger Forening inviterer.

Swing til Allerød og leg med nye spændende par, kvinder og mænd. Onsdag inviteres alle Danmarks klubber og Deres medlemmer

Min Gloryhole dag i klubben

De sidste par år har jeg opdaget at jeg tænder mere og mere på pikke...opdagede det ved at når jeg

Mest læste artikler

Nordens største swinger netværk har fået vokseværk

Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent

Kig på, når andre swinger – det tænder

Onsdage er der ”First time swinging” på plakaten i swingerklub Adam og Eva i København. Eventen henvender sig til debutanter,

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Fra vand til vin – fra urin til elskovsvæske

Nye danske undersøgelser viser nu, at det (formentlig) er en blanding af urin og elskovsvæske der frembringes, når kvinden sprøjter

Jens pik er 10 cm kort – og kvinderne elsker hans anale evner

Sexdating og swinger i Danmark.

Swinger mænd er til trans-sex

Først en stor tak til alle jer mænd, der har deltaget i vores undersøgelse af, om sex med trans-kvinder, aka