semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Fordomme forbudt i Isabels Univers


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    
Torsdag aften kan du møde Isabel i Isabels Univers i swingerklub Adam og Eva
Torsdag den 6. April fra klokken 18.00 til 00.00 har du mulighed for at dyrke og opleve mange forskellige former for seksuel udskejelse i swingerklub Adam og Eva, som kræver nul fordomme.

Så er du til lidt af hvert hardcore seksuelt, enten som udøver og/eller voyeur, burde du sætte aftenen af til en med garanti uforglemmelig tur i Isabels Univers.

Stedet hvor voksne med enhver seksuel lyst og observans lægger hæmningerne på hylden til fordel for og kneppe hjernen ud. Husk nu at skrive dig på ”Vi skal i klub” listen Så både du selv og de øvrige gæster i Isabels Univers kan forberede sig på, hvem der kigger forbi.

Multiseksuel aften


Om eventen torsdag aften kan du blandt andet læse: "Swingers Fun og
Det nytter ikke med fordomme, når du besøger Isabels Univers
SingleSex (vores super frække søsterside, der primært henvender sig til sexsøgende singler) byder velkommen til en multisexuel aften.”

”Alle transer er klar til det vildeste gangbang, eller måske bare vise sig frem eller sexlege med hinanden. Eller sammen med klubbens lækre og frække par, kvinder og mænd.

Krav for at komme ind og deltage: Ingen fordomme, multisexuel/bisexuel/bi-nysgerrig, og lyst til en oplevelse som ikke fås andre steder.”

Mød gerne frem i eget dametøj


Da Isabel, som er den smukke og engagerede kvinde bag Isabels Univers, på ugentlig basis blev tilknyttet swingerklub Adam og Eva, skrev vi her på swingerdating.dk en længere artikel om ildsjælen. I artiklen fortæller Isabel blandt andet:

”Som besøgende transvestit, transeksuel eller crossdresser er man naturligvis mere end
Hos Isabel smider man hæmningerne i garderoben
velkommen til at møde frem i Adam og Eva i sit eget dametøj. Eller eventuelt have det med sig i tasken, og så klæde om her i klubben.”

Siden 2002 har Isabel drevet sin egen Salon og Boutique, med speciale i tranvestitter og crossdressers. Og har via kunder fra det meste af Skandinavien løbende indsamlet en masse kendskab og viden omkring transvestitter og transseksuelle.

En erfaring kun flere og flere gæster i swingerklub Adam og Eva i dag nyder godt af.

Isabels Univers er for ALLE


Isabels Univers er henvendt os alle, om du er heteroseksuel, biseksuel eller homoseksuel. Vigtigt er blot, at du er åben over for alle typer af sex og seksuelle udfoldelser. Uden du nødvendigvis selv behøves at være til det eller tænde på det.

Skriv dig på listen nu, så ses vi torsdag aften i klubmørket.Kommentarer (1)


Relaterede artikler

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

Fyrene hjælper hinanden med at få en god oplevelse45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden var i fast forhold, kunne hun ikke engang forestille sig med sex med to mænd ad gangen. Og da slet ikke op imod 30 eller 40 fyre, der står i kø for at knalde hende. Læs mere


Nyeste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Du er inviteret.Vi mødes fra alle klubber

Vi ses til Fælles Onsdags klub Sex i Swingers Fun kl 10.00

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Mest læste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Andre læser nu

Fordomme forbudt i Isabels Univers

Torsdag den 6. April fra klokken 18.00 til 00.00 har du mulighed for at dyrke og opleve mange forskellige former

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

Sådan blev Ulla og Tine swinger piger

Singlepigerne Ulla og Tine fortæller hudløst ærligt om deres helt personlige vej til at blive swinger. Inspirerende læsning for dig,