semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Flemming boller trans-kvinder


Af      Bi Swingerklub
Er du også, som Flemming, til sex med transer?
Flere og flere mænd er til forskellige former for sex med transseksuelle kvinder – altså personer, der fysisk ligner og agerer som kvinder, men som har noget ekstra stort og godt i bukserne. Flemming, der er gift – og som her ønsker at være anonym, har flere gange købt sig til sex med trans-kvinder. For andre måske bedre kendt under betegnelsen shemales eller ladyboys.

Flemming er ikke homoseksuel, men anser i dag sig selv værende biseksuel – og med en forkærlighed for sex med trans-kvinder. At være sammen med en mand, er langt over mandens grænse. Han ønsker nemlig både det feminine og kvindelige, krydret med gerne en ordentlig slambert i bukserne.

Tur til Thailand gjorde udslaget


-Du kan jo ikke vide, om du er til det,
Så er det bare med at komme i sving!
før du har prøvet det. Sådan er det med de fleste ting her i livet – og altså også med sex, er min helt personlige erfaring. Tidligere troede jeg fx, at jeg var til at modtage analsex. Men da jeg først fik hustruen til at bruge en dildo på mig, der gjorde det altså mere ondt end godt. Og sådan har jeg det fortsat med at modtage analt. Til gengæld er jeg i høj grad til at være den givende part, når det kommer til det anale. Så når jeg dyrker den type af sex med konen, så er det kun hende, der modtager.

Men så var det, at jeg på en tur til Thailand, nærmere bestemt Bangkok, sammen med et par gode arbejdskolleger for snart 10 år siden, fik øjnene op for ladyboys. Utroligt feminine ”mænd”, der ofte er 100 gange mere attraktive end ægte kvinder, men som altså også er udstyret med pik. Og det pirrede godt nok min seksuelle nysgerrighed under denne her tur – og det endte da også med, dagen inden vi fløj hjem, at jeg købte mig til sex med en ladyboy.

En helt fantastisk, men samtidig også ret så skamfuld oplevelse, husker jeg det. For jeg var jo slet ikke til mænd – og er det jo fortsat heller ikke, forklarer Flemming fra København. Som efter sit lille frække udlandseventyr havde meget svært ved at lægge sin nye sexpassion på hylden igen. For pludselig havde han været sammen med en person, der kunne give ham noget i sengen, ingen kvinde evner – nemlig en levende og dunkende penis.

Tænder på skam og tabu


-Ved hjemkomsten fra Thailand lovede jeg mig selv, at det aldrig skulle ske igen. Jeg er jo en gift mand, og har god sex med konen. Så hvorfor nu pludselig dette??? Og på den måde forsøgte jeg det næste halve års tid at holde mig fra et lignende stunt her i Danmark. Men igen og igen, når jeg blev en smule liderlig, dukkede tankerne om trans-oplevelsen fra Thailand op i hovedet på mig. Og fandt så småt ud af, at jeg var blevet mere hooked end jeg umiddelbart ønskede at se i øjnene.

-Et er hendes pik, der selvfølgelig betyder rigtig meget, når man er sammen med en trans-kvinde.
Noget andet er det tabu – og den skam, der for mit vedkommende følger med, og det tænder på en eller anden underlig måde også. Sex med en trans er både frækt og givende og spændende, men også lidt forbudt og tabu. Og når jeg har fået, hvad jeg kom efter, så kommer denne her skam over mig. For tænk, at jeg gjorde det – igen!!!!

Fedt at bolle en trans


Der kan godt gå måneder imellem, at Flemming er sammen med en trans-kvinde – og kan han ikke få kontakt til en via nettet, så køber han sig til sex med en transseksuel. I Bi Klubben i swingerklubben Adam og Eva, der kan man med jævne mellemrum også møde trans-kvinder, ved Flemming også godt. Men da han ikke er til sex på steder, hvor andre kigger på, så foregår det altid enten privat eller på en klinik, når han skal være sammen med en ”kvinde med pik”.

-Det er vildt fedt at bolle en trans, og så måske samtidig spille den af på hende, og når hun giver mig et blowjob, mens jeg samtidig sutter hende. Og nej, som sagt, jeg er ikke homoseksuel. Jeg tænder på ingen måde på tanken om at være sammen med en anden fyr. Men når alt kommer til alt, så er jeg det jo alligevel lidt. Der langt inde i underbevidstheden da også tæller og tænder, slutter trans-sex-glade Flemming.

Relaterede artikler

Hvad er transseksualitet?

En gruppe af transseksuelleEt menneske - en mand eller kvinde, som ønsker mere eller mindre at klæde og føle sig som det andet køn. Det kan godt være at dette er usædvanligt, men det er ikke unormalt. Transvestisme findes i alle kulturer verden over og er kendt gennem historien. Den er uafhængig af køn, uddannelse og beskæftigelse, også selv om det er blandt mænd, man bliver mest op-mærksom på det. Læs mere


Nyeste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

Lad mig hellere være sikker

Jeg synes selv at jeg har check på sproget. - Og på de termer der bl. a . indgår i

Hvorfor skal kvinder på korset?

Jeg er af og til blevet spurt om, hvad jeg får ud af og have en kvinde på korset, for

Mest læste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

#2 Giver Nuru-gel-massage og sexordner ung debutant med storbarmet veninde

”Kunderne kan selvfølgelig lide mig, som jeg nu er.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Flemming boller trans-kvinder

Flere og flere mænd er til forskellige former for sex med transseksuelle kvinder – altså personer, der fysisk ligner og

Er dine kinky sexfantasier lige som de flestes? – deltag i swingerdating og sexdating debatten

Om du er mand eller kvinde, single eller del af et parforhold, så har du med garanti flere forskellige sexfantasier

Klitten, mand!….brug nu mere kvalitets-tid på klitten!!!

Er du også en af de øjensynlig snart mange mænd, der kun lidt eller måske slet ikke koncentrerer dig om