semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Fetish er mere end lak og læder:


Af     
Fetich er mere end lak og læder:
Fetish er mere end lak og læder:

Hvilken fetish (sex)tænder dig?

Når ordet fetish kommer på banen, så popper hardcore billeder af læder- og latexklædte personer med tætsiddende gasmasker og pisk i hånden op i manges bevidsthed. Og der er da også mange såkaldt ægte fetichister, der netop stortænder på lak, læder og latex, og gerne bruger mange tusinde kroner på årsbasis på at udbygge fetich-garderoben.

Men fetish er altså andet og mere end tætsiddende latextoppe, korsetter i læder og kropsnære gummidragter og asmasker, der flashes i forbindelse med årets store fetihfester. I princippet kan ens fetish nemlig være alt mellem himmel og jord, og når det lige nøjagtig kommer til seksuel fetishisme, så kommer den i alle mulige og umulige afskygninger.

Og spørger du fx manden, der
Fetich er mere end lak og læder:
får et ekstremt seksuelt kick af at blive trådt i ansigtet af kvinder i sylespidse stiletter, vil han formentlig have meget svært ved at svare på, hvordan trangen og lysten er opstået. Den er der nemlig bare, og har måske altid været der.
Det samme gælder for kvinden, der ynder at blive bundet på hænder og fødder og efterfølgende blive kildet, så hun er ved at gå ud af sit gode skind og dårligt kan få luft. Og det samme for den voksne mand, hvis helt store passion og seksuelle lyst er at blive behandlet som en baby, få skiftet ble, lege med klodser i kravlegården og drikke mælk af sutteflaske.

En helt anden ting er også, at langt de fleste ægte fetishister ikke udadtil skilter med
Fetich er mere end lak og læder:
deres helt særlige og lige så nødvendige passion.
De ved nemlig godt, at de skiller sig ud, er lidt anderledes, og at langt fra alle kan sætte sig ind i deres univers og forstå, at man bliver vildt seksuelt opstemt af at være iklædt tykke uldklæder fra top til tå. Og at man bruger næsten alle sine penge på at købe endnu mere af samme skuffe til samlingen. For man kan nemlig slet ikke lade være.
Fetishen er lige så vigtig og væsentlig som at spise, drikke og trække vejret.

Trampling

En mere og mere udbredt sexfetish er trampling (træde/trampe på), hvor kvinder bogstavelig talt vader på os mænd. For mænd, der er til trampling, er det som regel ikke kun seksuelt ophidsende at blive trådt på pikken og klunkerne, men også på brystkassen, maven og direkte i fjæset.
Og er man skudt i trampling, kan en virkelig god ”mandeundertrykker”, der ikke er bange for at vade igennem, træde og trampe en entusiast til fed udløsning.

Og de kvinder, der skal trampe, må meget gerne være attraktive kvinder, der på den ene side skal være varsomme i deres ”fodbehandling” af manden på gulvet.
Til gengæld skal kvinden på brystkassen heller ikke være alt for bange for at lægge hele vægten i, hvis det er det, der skal til, for at det er rigtig godt for manden, der lægger under for hendes fødder.

Undertegnede har i embedets medfør (det passer skam Det VAR altså arbejde!) kommet en del på landets massageklinikker, hvor diverse afarter af trampling med jævne mellemrum praktiseres. Her kommer kunderne dog mest for at blive trådt direkte på kønsdelene, og i de fleste tilfælde også gerne med spidse sko eller støvler på. Et par bare fødder kan dog også gå an, men så skal der dæleme også vades igennem.
Ikke alle købepiger er dog lige vilde med de her former for ofte ekstremt hardcore behandlinger, mens andre rigtig gerne både træder, sparker og slår, blot kunden betaler ved kasse et.

Sextænder på på at blive kildet

På Internettet spirer også en anden og ret så speciel form for fetish, langt de fleste af os i et eller andet omfang dog kan forholde os til. Denne fetish handler nemlig om at blive kildet – kildet med en fjer eller andet under fødderne,
under armene, på maven, på balderne osv.
Og de mest hardcore entusiaster ud i kildekunsten dyrker at blive kildet helt nøgne, mens de er
forsvarligt bastet og bundet. Og der skal dæleme meget til, inden ”kildemanden” stopper sin ”tortur” af fastholdte kvinden.

En af de mere benyttede Internetsider for personer, der enten tænder på at kilde eller selv blive kildet, er ww.torturetickle.com – og her kan du altså opleve og blive inspireret til alle typer af kildescenarier, hvor kvinden er den modtagende part. Og der gås altså så meget til fodsålerne, at kvinderne indimellem tisser eller måske ligefrem skider af grin. Der for en hardcore kilde-fetishist vel må være noget af det mest optimale, der kan frembringes.

På omtalte netside kan man desuden, som et lille kuriosum, læse om indtil flere ”Tickling celebrities” (kendte mennesker, der øjensynlig er ekstremt kildne). På listen finder man blandt andet Carmen Elektra, der blev kildet under fødderne under et Howard Stern radioshow. Det samme overgik Pam Anderson, der dog ikke er nær så kilden som Carmen.

Britney Spears skulle efter sigende være ekstremt kilden i siden og bag på benene, mens Jennifer Lopez skulle være kilden alle de steder, man normalt er kilden. Ja, så ved du altså også det!

Seksuel fetishisme

Seksuel fetishisme er en seksuel tiltrækning til et objekt – en fetish, der har en stor magt i individets seksualitet. Nogle fetisher er lettere forståelige, mens andre er genstande, der slet ikke virker seksuelt eller sættes i forbindelse med noget seksuelt af andre mennesker. Skulle alle observerede seksuelle fetisher opremses, blev listen meget lang.

En gruppering indenfor den seksuelle fetishisme er den transvestitiske fetishisme, der er rettet mod det modsatte køns beklædningsgenstande og materialer. Det seneste tiårs fetishfester har primært orientering mod eksperimenterende seksuelle udtryksformer, eventuelt i forbindelse med en særlig tøjstil, også kaldet modefetish.
(Kilde: Wikipedia)

Fetish at fede kvinder op

På den engelske hjemmeside www.feeder.co.uk kan man blandt andet læse (løst oversat!): ”Det er ikke kun muligt, at en mand kan elske og begære en fed kvinde. Det er en realitet! Og der findes ikke så få både mænd og kvinder, der har en fetish/tænder på mere eller mindre alt, hvad der har med menneskelige fedme at gøre.

For de, der virkelig beundrer og er besat fedme, er det at kalde et andet menneske for fed, den største kompliment, man kan forestille sig – og jo federe, personen nu engang er, jo mere beundres vedkommende. Og der er her at ”opfedningen” (feeders) af kvinder kommer ind i billedet.

Selv om man som kvinde elsker og nyder at spise fedt og sødt, ønsker langt de fleste kvinder også at holde sig slanke. Så at gå imod strømmen, at skippe slankekuren til fordel for bare æde løs, er gået hen – ikke mindst i disse sundhedstider – og blevet noget forbudt. Der for en såkaldt ”feeder” samtidig også er seksuelt.

En ”feeders” største ønske og drøm er nemlig at være sammen – og have magt over – en pige, der bare æder og æder og æder. En kvinde, der elsker sig selv som smældfed. Hvis største ønske og mål er at blive federe og federe og federe.

Finder sammen om fedme

Ovenstående forklarer sådan nogenlunde, hvad der driver værket for både manden og kvinden. Hvad der får dem til at finde sammen om fedme. Og er man i et forhold, hvor han feder hende op, så er der i princippet ingen øvre grænse for, hvor meget hun kan ende op med at veje. For større er jo bedre.

350 – 400 kilo, så er lykken gjort.
Derfor er det heller ikke et særsyn, at pigerne i de her feeders-forhold nemt kommer på den anden side af 200 kilo. Ja, ofte langt mere! For kan en passioneret ”feeder” made sin kvinde op i nærheden af de 350 – 400 kilo, så er lykken gjort. Så kan hverken hun eller han ønske sig ret mere her i livet.

Desuden vil parret være et eksempel til efterfølgelse indenfor den helt specielle fedme-verden. Ikke mindst vil den vildt fede kvinde blive dyrket og efterstræbt af alle de andre fedme-fetishister som en sand skønhedsdronning.

Lidt i stil med at alle vi andre går og sukker over – og spiller pik til tanken om – piger som fx Pamela Anderson.

Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Kig på, når andre swinger – det tænder

Onsdage er der ”First time swinging” på plakaten i swingerklub Adam og Eva i København. Eventen henvender sig til debutanter,

Andre læser nu

Fetish er mere end lak og læder:

Fetish er mere end lak og læder:

Nummer 59 er en meget flot pik!

Porno-Elvira har pikke som hobby, hvorfor det kun var helt naturligt, at hun blev meddommer i SwingerDatings ”Danmarks flotteste pik”

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i