semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Fem danskere: Sådan blev sexfantasi til virkelighed i swingerklubben


Af      Swinger råd Kommentarer    
Frakke fantasier kommer i alle afskygninger
Fem danske nuværende og tidligere swingere fortæller om at udleve sexfantasier i swingerklubben. Har du selv erfaring med at gøre fræk fantasi til virkelighed i den lokale swingerklub, så må du meget gerne fortælle om dine/jeres oplevelser.


Ditte, 48, København


”Jeg var lige kommet ud af et længerevarende forhold, hvor sexlivet i lang tid havde været noget møg. Så jeg trængte for alvor til at komme ind i kampen igen – og i den tid, hvor sex var fraværende i mit liv, var jeg begyndt at fantasere om sex med flere mænd.

Men hvor får man sådan en fantasi til at blive til virkelighed, når man ikke engang har en bolleven? Løsningen fandt jeg via swingerklub miljøet, og fik samtidig gjort op med en
Tag mig hårdt og kontakt - fantasien om den hardcore domina
række personlig fordomme, jeg havde om dette her miljø. Jeg i dag ikke længere er del af, men som hjalp mig til at få genstartet og boostet sexlivet på ny.

I første omgang, for ikke at blive skræmt fra vid og sans, lod jeg mig tage af ”kun” tre mænd på samme tid. En helt unik og meget bekræftende oplevelse, der gav appetit på mere i samme genre. Så næste gang var jeg alene i et rum med i omegnen af 10 forskellige mænd, der nærmest stod i kø for at være sammen med mig.

Og nej, jeg følte mig hverken billig eller brugt. Heller ikke efterfølgende. Omvendt følte jeg faktisk medlidenhed med et par af mændene, der kom lidt for hurtigt. I dag er
Sex på bagsædet af bilen er en meget brugt fantasi
jeg atter i fast forhold og har en sød kæreste, der aldrig har været i miljøet. Måske jeg og kæresten en skønne dag giver det chancen som par.”

P.T, 36 år, Helsingør


”Efter at have læst en hel masse om dogging og sex i det fri, var jeg især blevet nysgerrig på glory hole sex. Der blandt andet dyrkes rundt om på offentlige toiletter. Jeg havde dog ikke helt modet til bare sådan at køre et eller andet sted hen for at gøre min fantasi til virkelighed.

Jeg er ikke homoseksuel. Jeg er i forhold med en sød og dejlig pige, men er også en lille smule til mænd. Og når jeg fantaserede om hulsex, så var det altid med en mand på den anden side
Ældre mænd fantaserer ofte om helt unge kvinder
af væggen. Her var det så, at jeg opsøgte en swingerklub i København, men havde dog ikke modet til at gøre noget ved tingene under mit første besøg.

Anden gang var jeg mere modig, og samtidig mindre nervøs og endnu mere liderlig, hvorpå jeg indtog området bag en glory hole væg. Og der gik heller ikke mange sekunder, før en stor og dejlig pik fandt vej igennem et af hullerne. Og så tænkte jeg egentlig ikke så meget mere. I stedet agerede jeg pr. automatik på invitationen og fik vedkommende til at komme på meget kort tid.

Den første aften, jeg dyrkede glory hole sex, ordnede jeg tre forskellige fyre, og fik mig til sidst selv en rigtig dejlig guffer.”

Sandra, 26 år, Midtsjælland


”Når
Sådan er vi mange mænd, der drømmer om at opleve hende
jeg ikke er horny, så kan jeg fortsat godt skamme mig en smule over mine lyster. Når jeg derimod er kanon liderlig, så er jeg bare på. Så kan det ikke gå hurtigt nok, men jeg tænker da også over min egen sikkerhed.

Så da jeg første gang, for snart et par år siden, ville have opfyldt fantasien omkring sex med en meget voksen, gerne gammel mand, så droppede jeg ret hurtigt tanken om at finde ham via sexdating. I stedet tog jeg med en god ven, jeg har kendt længe, i swingerklub – og fandt her hurtigt ud af, at de fleste af mændene aldersmæssigt kunne være far til mig. Enkelte endda bedstefar.

Som i tanken, altså mere mentalt end rent fysisk, ophidser mig
En fræk fantasi for både ham og hende
rigtig, rigtig meget. For jeg ved, at de fleste voksne mænd gerne vil yngre piger.

Siden den formiddag i denne her klub i Vanløse, har jeg haft sex i indtil flere sexklubber og swingerklubber med voksne og ældre/gamle mænd. Og jo mere, de er på omkring såkaldt ungt kød, jo mere får jeg som regel også ud af oplevelserne.

Ikke alle voksne mænd, er også min erfaring, kan køre på i timevis. Til gengæld ved langt de fleste fyre, når de er kommet lidt op i alderen, hvilke knapper, de skal trykke på – som klart kompenserer for den mere fysiske del af legen.”

T og S, København Ø


”Jeg og min kæreste, Sine, ser ikke os selv som swingere. Men er alligevel trådt ind i miljøet, og har fået nogle rigtige gode oplevelser i de klubber, vi har besøgt. I mange år havde jeg nemlig en super fræk fantasi om at se Sine sammen med en anden kvinde. Og hun ville også gerne selv.

Men et er tanke, når man er i det humør. Når hormonerne bobler. Noget andet er, at finde en kvinde lige nu og her, som er med på legen. Et andet problem, vi tidligere dealede med, var det med, at det helst ikke skulle foregå hjemme hos os. Og at booke hotelværelse er jo ikke helt billigt.

Så til sidst, for at få chancen for, at vores fælles fantasi ikke løb helt ud i sandet, valgte vi så klubløsningen – og den benytter vi os fortsat af, når lysterne kommer over os.

Som regel griber vi det an på den måde, at vi dagen før et besøg meddeler det på klubbens side. Så vi har mulighed for at få kontakt til en eller flere kvinder, eller måske et frækt par, vi så på forhånd laver aftale med.

Selv om jeg i dag har oplevet min kæreste være sammen med en del søde og sexede kvinder, så er det lige frækt hver gang. For os begge.”

Bent, 59 år, Sydsjælland


”Da konen skred for snart 10 år, ramlede min verden. Og mit sexliv gik helt i stå. I sådan en grad, at jeg ikke havde de store forestillinger om at komme tilbage på banen igen. Men heldigvis gik det ikke sådan. I dag har jeg et bedre, mere rigt og spændende sexliv end nogensinde.

Takket være en livslang fantasi, der fik mig til at opsøge swinger-klubmiljøet. Dog uden at være sikker på, at fantasien nogensinde ville gå i opfyldelse. Men gør man ikke en indsats, har jeg også lært, så sker der i hvert fald ikke en pind.

Da jeg var sammen med konen, var analsex, sprøjteorgasmer og oralsex en by på Månen. Der var dog helt specielt det med at få en kvinde til at sprøjte, der fik mig til at blive swinger – og jeg var så heldig, at jeg ret hurtigt rendte på et par, der var med på legen.

Hvor manden syntes det var frækt at lære mig op. Jeg havde jo heller aldrig prøvet det før. Og hvor hans kone, en sød lille sag, var helt med på legen.

Herfra gik det egentlig bare slag i slag. Jeg faldt godt til i miljøet, og fik ikke kun mulighed for at dyrke former for sex, jeg kun havde drømt om. Jeg fik også en række sociale kontakter i miljøet, der fik mig med til nogle af de private fester rundt om i landet.”

Fortæl om egne sexfantasier


Fortæl meget gerne om dine egne oplevelser med at udleve sexfantasier i swingerklubben eller swinger miljøet – vi er mange, der rigtig gerne er med på en inspirerende omgang læsning.

Kommentarer (0)


Relaterede artikler

Frække glory hole fantasier

Glory hole sex på japanskJeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke super fræk hul-sex. Jeff er ikke til sex med mænd. Men er dog godt klar over, at det lige så godt kan være en mand som en kvinde, der næste gang sutter hans pik via hullet i væggen. Læs mere

Svedig swinger sex

Jo mere, I arbejder for sagen, jo mere drypper IDen netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til svedig og våd sex. Både indendørs og udendørs, hvor sol og varme over Danmark har kickstartet dogging sæsonen på den mest hotte – bogstaveligt talt – facon. Læs mere

Undersøgelse: swinger mænd og kvinder både giver og modtager analt

Svært at stå for, hvis man er til hardcore analsexMange tak for den store opbakning og positive opmærksomhed, der har været omkring vores HELT ANALT tema. Vi søsatte i samarbejde med vores frække (lillesøster) side for sexsøgende singler, Singlesex.dk Læs mere

Kig på, når andre swinger – det tænder

Flere mænd og samme kvinde er ikke et særsyn i swingerklub Adam og EvaOnsdage er der ”First time swinging” på plakaten i swingerklub Adam og Eva i København. Eventen henvender sig til debutanter, garvede swingers og alle jer, der ”blot” tænder på at kigge på. Alle kan få glæde og seksuel fornøjelse af at møde frem i tidsrummet 18.00 – 00.00. Læs mere

Swinger mænd tilfredse med pikstørrelsen

Er du også glad for, hvad du har mellem benene at gøre godt med?En netop afsluttet undersøgelse her på siden fortæller, at de fleste mandlige profiler på Swingerdating.dk er fuldt ud tilfreds med den længde og tykkelse pik, de nu engang råder over. Dette til trods for, at alternativerne gik på en enten 2 centimeter længere eller tykkere af slagsen. Læs mere

Jensen er pengeslave, og det koster ham kassen

Det koster, hvis du ikke gør, som jeg siger42-årige Jensen fra Jylland, der ikke ønsker sit navn frem, er såkaldt pengeslave. En fetich, som koster manden rigtig mange penge. Men som er hver en krone værd, fortæller han. Læs mere


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Vi swinger os til faste forhold

Læs og bliv måske inspireret af Annie og Kenneth, der swingede sig til fast forhold og ægteskab. Parrets historie er

Andre læser nu

Fem danskere: Sådan blev sexfantasi til virkelighed i swingerklubben

Fem danske nuværende og tidligere swingere fortæller om at udleve sexfantasier i swingerklubben. Har du selv erfaring med at gøre

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger