semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Er der nogen kvinder, der ville nyde at være i en hanrej forhold?


Af      Afstemning    
Afstemning
Hanrej i aktion
Indlæg fra forum
Jeg søger efter en kvinde, der gerne vil have en trofast kæreste, mens hun bevarer friheden til at date andre mænd. Her er blot nogle af de forskellige aspekter til et forhold af denne art:

Hvad er en hanrej?
Ordet "hanrej" stammer sandsynligvis fra udøvelse af gøgen. De kvindelige gøg passer sammen med en alfa-han, der går så videre til møder med andre kvinder. Hunnen vender derefter tilbage til sin mage, og de to af dem hæve babyer, der førte fra mors "aften i byen."
Traditionelt var en (human) hanrej genstand for hån og latterliggørelse, da det blev opdaget, at en mands kone havde fundet tilfredsstillelse i en anden mands seng, hun var en ægteskabsbryder, og han var hendes hanrej. Det blev ofte sagt,
Han tænder på at blive ydmyget , med den " store sorte pik " som tager hans kone
at han "tilbage med halen mellem en anden mands ben."
Ordbogen definerer en hanrej som "en mand med en utro kone."
I forbindelse med alternative livsstil, indtager hanrej en position et sted mellem den traditionelle definition og kriteriet "swingers". Forskellen med den første definition er, at dagens hanrej er både bevidst om sin kones "utroskab" og er seksuelt ophidset af det, forskellen med den anden definition er, at "swingers" gensidigt er involveret, eller i det mindste tilgang sex seng som ligeværdige , hvilket ikke er tilfældet med en hanrej.

På almindeligt engelsk, er en hanrej en mand, der står ved og accepterer hans kones utroskab, bliver seksuelt ophidset af hendes handlinger. Han kan have normale seksuelle relationer med sin kone en del af tiden, eller han kan acceptere, at hans kone har valgt en anden mand til at erstatte ham helt i hendes seksuelle seng.
Hvorfor skulle nogen vælge at blive gøge / hanrej?
Efter at have læst (og skriftligt) udførligt om dette, har jeg fundet følgende temaer. Enhver kombination kan eksistere til at forklare en specifik parforholdet.

Indsendelse
Gøge er ofte en visning af den samlede underkastelse, med den ekstra element er, at mindst én anden person (lover) kender af hanrej rolle. Cuckolds kan finde glæde i at tjene deres kone og i nogle tilfælde, hendes kæreste så godt. Hvis en person ønsker at opleve indsendelse, hvilket bringer morgenmad i sengen til sin kone og hendes elsker ville sikkert passe regningen, og hvis han ønsker at føle domineret af sin kone, at have hende fortælle ham at lade dem alene, så de kunne elske uforstyrret ville være næsten ulideligt spændende! Desuden er den viden, hun kan gøre, hvad hun vil med hensyn til sex, mens han er begrænset til kun, hvad hun godkender for ham, sandsynligvis den ultimative indsendelse: han vender over sine kønsdele til hende, mens hun giver ingen sådan forpligtelse til gengæld.

Ydmygelse
Mange swingers og alternativ-livsstil tilhængere trække grænsen ved ydmygelse, og forkaste det med væmmelse. Men de samme mennesker vil acceptere s & m som forståeligt! Ydmygelse er, efter min mening, simpelthen mental s & m. Hvorfor skulle nogen vælge at være "disciplineret", og finde det at være seksuelt spændende? Hvis du kan forstå det, kan du forstå lokke af ydmygelse som en seksuel stimulans. Og hvis en mand forsøger at blive ydmyget, hvad kunne være mere ydmygende end at se eller høre, eller læring af sin kone at vælge en anden mand i seng? Hvis erfaring omfatter hustruen erkendelse af, at hendes kæreste er bedre begavet, eller en bedre elsker end sin mand, den ydmygelse er færdig.

Jalousi
Ja, jalousi er et turn-on for Cuckolds. I virkeligheden er det nok en af ​​de største dem, selvom nogle Cuckolds har skrevet om det. Efter alt, se hvad han har mistet: hans kones trofasthed, hans kones krop (midlertidigt, hvis ikke permananent), hans lighed som en seksuel partner, hans værdighed ... og alle disse er blevet givet til en anden mand! Personligt, da jeg begyndte at føle jaloux, jeg begyndte at føle mig virkelig nedgjort - og meget spændt!

Voyeurism
Selvom jeg tror, ​​det er sekundær i forhold til de to ovennævnte årsager, det er rigtigt, at der ikke er mange muligheder i livet at se to mennesker have sex. Dette er grunden til hjemmevideoer er så populært! Men intet kan være lig den virkelige ting, liv og foran dig ... og så vil invitere en anden mand ind i din kones seng uden tvivl give dig en front-sæderække til festlighederne.

Frygt
En hanrej forklarede sin begejstring som "forårsaget af den dobbelthed af at være både bange og ophidset. Frygt er en kraftfuld elskovsmiddel ... måske min krop kræver en vis mængde af adrenalin, som kun kan genereres af frygt."
Hvad er der at frygte? En hanrej kan frygte (mens den er tændt ved) tanken om at blive ydmyget foran sin kone og hendes elsker, han kan frygte at vide han ikke kan *** for en bestemt (og langvarig) periode. Han kan frygte at høre lyde af nydelse fra sin kone, at han aldrig har hørt, da hun var i seng med ham. Eller kan han bare frygte det ukendte ...

The Unknown
Mange Cuckolds erkender, at de ikke har nogen idé om, hvorfor dette tænder dem, men for de fleste af os, er det en seksuel fantasi af de mest overvældende slags. Som jeg sagde til min kone, ville jeg hellere se hende i sengen med sin elsker, end have sex med en kvinde

Det kunne være spændende med en aften i swingerklubben eller andre steder hvor mødtes til et Cuckolds arrangement da det kan være svært at finde lige sindende , er det kun mig ?

Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Sut, sug & gummi-spil

Om du er single eller i parforhold, kan onani-legetøj sætte yderligere krydderi på onanien/sexlivet.

Andre læser nu

Er der nogen kvinder, der ville nyde at være i en hanrej forhold?

Indlæg fra forum

Erogene Zoner i Adam og Eva

Torsdag i tidsrummet 09.00 - 16.00 burde du helt klart overveje at lægge vejen forbi swingerklubben Adam og Eva i

Med eller uden sexlegetøj – scor som swinger via sexdating

To kvinder og en mand, Lise, Ann og Ken, fortæller om deres erfaringer med brugen af sexlegetøj, der for den