semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Efter ydmygelse og skam, føler jeg en kæmpe befrielse


Af     
hundFotos: Privat

Medierne har tidligere skrevet om Blotter-Preben, også kendt som Ekstrem-Preben, der heller end gerne går til ekstremerne for at blive ydmyget og nedgjort.
Vi har talt med manden, hvis seksualitet er meget forskellig fra de flestes – og som samtidig fortæller lidt om, hvor forskelligartet vi menneskers seksualitet generelt er.

Her kommer en række eksempler på, hvor langt en hardcore blotter er villig til at gå, for at udleve sine seksuelle lyster – naturligvis fortalt af Blotter-Preben selv.

Straffet for blufærdighedskrænkelse

- Jeg vil rigtig gerne give nogle eksempler på, hvor langt jeg er villig til at gå:
Den 11.april 1995 fik jeg et bødeforlæg, for ifølge straffelovens § 232 (blufærdighedskrænkelse) ved den 5. marts 1995, klokken 07.15 i Sønderbro Kiosk i Horsens, at have stearinindfundet mig i forretningen kun iført bh, hofteholder, nylonstrømper og højhælede sko – og herved krænket den kvindelige ekspedient.

Det kostede mig en bøde på 1000 kroner, men var helt klart alle pengene værd, siger Preben, og føjer så til:
- Hvis jeg troede, jeg kunne slippe med blot endnu en bøde, ville jeg rigtig gerne gennemleve samme form for ydmygelse igen – og rigtig gerne i fx Bilka.
Men jeg tør nok ikke af frygt for, at jeg så havner i fængsel.

Selv om den nu snart 65-årige blotter, som manden ynder at kalde sig selv, gerne opfordrer vildt fremmede til at gøre ved ham, hvad de fleste end ikke ville drømme om at gøre ved et dyr, så afholder det på ingen udendørsmåde manden fra at gå linen helt ud, hvis muligheden skulle opstå.
I så høj grad, er han i sine lysters vold.

Jeg stoler på, at de vil hjælpe mig!

- Jeg har aldrig været bange for at involvere fremmede.
Jeg stoler tværtimod på, at de kun vil ”hjælpe mig”.
Og når jeg så står i situationen, som fx i kiosken i Horsens, så føler jeg ren og skær ydmygelse og skam – og efterfølgende, når det er overstået, en kæmpe befrielse.
Når jeg så kommer hjem, så giver jeg mig selv udløsning via onani.
Derimod kan jeg ikke få rejsning, når andre ser på, påpeger Preben, der ikke altid, indrømmer han blankt, har specielt meget kontrol over de blotter-stunts, han med jævne mellemrum kaster lingerisig ud i.

Som da han sendte et postkort til sig selv, med et foto af sig selv på forsiden, hvor han iført højhælede sko, nylonstrømper og bh ligger på knæ på egen trappeopgang og slikker gulvet rent.

-Det var en handling, jeg fortrød!
Men da postkortet allerede var postet, var det heldigvis for sent at gøre noget ved det!
Logik for perlehøns….og for en ægte jysk (dog født og opvokset i København) blotter af seksuel lyst!

Op og ned ad gaden
med penselskaft i numsen


-En af de bedste oplevelser, jeg til dato har haft, var at blive anholdt og kørt til Politigården, mens jeg kun var iført mit lingeri og ingen trusser havde på, fortsætter Blotter-Preben, og fortæller så videre om flere af sine hejseværkydmygende oplevelser i det offentlige rum:

- En anden aften gik jeg op og ned ad Bjerregade kun iført mit lingeri, og igen uden trusser på, samt med et penselskaft stukket op i numsen.

To piger så mig, smilede og vinkede – og da jeg kom hjem, ringede det så pludselig på døren.
Det var to betjente, som så så mig i mit lingeri og uden trusser
Jeg mener desuden at kunne huske, at de smilede skævt til hinanden, der naturligvis kun gjorde situationen endnu mere ydmygende for mig.
Men her slap jeg dog for yderligere tiltale.

En helt tredje gang fik jeg derimod en bøde på 1500 kroner for at indlevere en kuvert med obskøne fotos til Kirkens Korshær, slutter Preben, der påstår sig fortsat at være gulvslikjomfru.
Han har nemlig aldrig haft dediceret sex med hverken en mand eller kvinde.

Et faktum, han rigtig gerne vil latterliggøres og hånes for, beder han os pænt om at videregive.
Hermed gjort!

Nyeste artikler

FREAKY FRIDAY – HARDCORE MADRAS-SEX I GULVHØJDE

Freaky Fridag placeres der kneppevenlige madrasser rundt omkring i klubbens gange, så du kan dyrke hende hårdt og kontant oppefra,

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

Mest læste artikler

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

FREAKY FRIDAY – HARDCORE MADRAS-SEX I GULVHØJDE

Freaky Fridag placeres der kneppevenlige madrasser rundt omkring i klubbens gange, så du kan dyrke hende hårdt og kontant oppefra,

Andre læser nu

Efter ydmygelse og skam, føler jeg en kæmpe befrielse

Fotos: Privat

Sexfestlig afsked med Rose på fredag

Kig meget gerne forbi Adam og Eva på fredag den 16. september og sig pænt farvel til klubbens værtinde Rose.

Mai-Britt og Clement er Årets Steg

Vores søster-side for sexsøgende singler,www.singlesex.dk har juletraditionen tro kåret årets mandlige og kvindelige steg. Og i år pegede