semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Dyrker mandesex i Biklubben


Af     
Er man biseksuel er mulighederne mangfoldige
45-årige Niels fik taget sin mødom med hensyn til mandesex i Biklubben i Adam og Eva, hvor han sprang ud som fysisk aktiv biseksuel. Nu opfordrer manden andre mænd til at gøre det samme.
Biklubben er klubben i klubben, hvor blandt andre transvestitter og biseksuelle udlever diverse former for seksuelle lyster og mere ”forbudte” fantasier med hinanden.

Gloryholes og analsex i Biklubben


”Jeg tog mange tilløb, inden jeg til sidst tog mod til at besøge Biklubben. Det var dog først i forbindelse med mit andet besøg i Adam og Eva, at jeg turde kaste mig ud i at være fysisk med en anden mand. Og det skete via et såkaldt gloryhole, hvor jeg ikke kunne se ham, der stod på den anden side af væggen. Der
Også piger hygger sig i Biklubben
helt klart var en stor hjælp med hensyn til at tage det her så afgørende skridt” forklarer Niels, der i dag er kommet ud af skabet som biseksuel.

Noget manden var i tanken og ikke mindst fantasien i mange år, men at være fysisk med en person af eget køn frem for blot at fantasere frækt om det, er altså to vidt forskellige ting.

”Det var så langt fra det frækkeste og mest fantastisk blowjob, jeg fik den dag. Til gengæld var det en fantasi, jeg i årevis havde gået rundt med, der pludselig der i mørket i Biklubben blev til virkelighed. Og det opvejede helt klart, at fyren ikke var det bedste til at bruge mund. Men jeg kom, jeg fik min udløsning –
Kvinde og mand om samme mand, er en fantasi, mange mænd har
og samtidig var det stratskuddet til det nye sexliv, jeg har i dag, hvor jeg både nyder at have sex med kvinder og mænd.

Tryghed giver frihed i Biklubben


Inden Niels fandt frem til Biklubben i Adam og Eva havde han forsøgt sig med dogging, men uden held, da han dengang ikke følte sig helt tryg i det offentlige rum. En tryghed og vis sikkerhed, mange ønsker at opleve, når de står på tærsklen til at kaste sig ud i noget helt nyt seksuelt.

-Jeg har nu også flere gange dyrket analsex i klubben, både som giver og modtager, men heller ikke den grænse ville jeg havde overskredet, hvis jeg ikke følte mig tryg. Jeg er sgu nok lidt af en tryghedsnarkomen, hvad de her ting
Flere nog flere mænd er til at blive ordnet af en lækker kvinde
angår. For det her er altså ikke noget, andre skal kende til. Så hvad der foregår i Biklubben, bliver også i Biklubben.

Et andet problem, Niels, der er single, også tumlede med, inden han forvandlede fræk fantasi til endnu frækkere virkelighed, var også, at han aldrig havde set sig selv som en mand, der kunne have sex med andre mænd. Alligevel byggede de her ”forbudte tanker og lyster” sig med årene langsomt op inde i ham, hvorpå han til slut bare blev nødt til at prøve det af.
Er nok mest modtager

”Jeg tror at mange, både mænd og kvinder, har det på samme måde, som jeg selv havde det for ikke så forfærdelig længe siden. Nemlig det der med, at man tænder for vildt på noget, men at man igen og igen holder sig selv tilbage. For sådan er man jo bare ikke!!! Og det er sgu da synd – ikke mindst for en selv!

Niels kunne godt tænke sig at finde en ny kæreste en dag, og det skal altså være en kvinde, som han siger. For at være kæreste og bo sammen med en mand, det kunne han på ingen måde forestille sig. Til gengæld kan manden heller ikke forestille sig at lægge sex med andre mænd på hylden igen, så den kommende kæreste skal i så fald være ret så forstående.

”Jeg er klart mest til at være den modtagende part, når jeg er sammen med en anden mand, og er også til, hvis jeg er sammen med en kvinde, at blive bollet analt med en dildo eller en påspændings-dildo. Hvis hun altså er til det. Det er alle kvinder nemlig så langt fra, lidt desværre.

Jeg kan også sagtens være den givende part i selskab med mænd, men det giver mig ikke nær så meget. Så skal man i hvert fald skiftes”, griner Niels, der fik taget sin mødom med hensyn til mandesex i Biklubben – og altså nu også er hoppet med på doggin-vognen.

”Jeg er stadig meget hemmelig omkring, hvad jeg foretager mig seksuelt. Det kommer ikke min familie og omgangskreds ved. Til gengæld har jeg nu også fået modet til at dyrke dogging, og det gør jeg både sammen med kvinder og mænd. Det kommer an på de chancer og muligheder, der nu byder sig til” slutter Niels.

Der her til slut opfordrer andre mænd, der (også) er til mænd, om at give Biklubben chancen. Klubben i klubben kan nemlig meget vel være stedet, hvor man endelig får modet til at gøre fantasi til seksuel virkelighed – med eget køn.


Nyeste artikler

Lørdags Sex, Gangbang og lækker kage!

Kom til SwingersFun i Allerød, Irisvej 16 og få en fantastisk oplevelse.

LIVE: BILLEDER DIREKTE FRA SWINGERSFUN

Skal du i Swingerklub og feste ? Så ses vi til UGENS PARTY NIGHT på

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Mest læste artikler

LIVE: BILLEDER DIREKTE FRA SWINGERSFUN

Skal du i Swingerklub og feste ? Så ses vi til UGENS PARTY NIGHT på

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Dogging for begyndere

I samarbejde med det rutinerede swinger- og dogging-par Leif_06 får du her lidt ord om, hvad dogging helt

Andre læser nu

Dyrker mandesex i Biklubben

45-årige Niels fik taget sin mødom med hensyn til mandesex i Biklubben i Adam og Eva, hvor han sprang ud

Kom i gang med at swinge – sexdating og swinger i 2015

For en del handler det om at tage skridtet ind i swinger verdenen, lige nu og her, hurtigst muligt. For

Frækkeste GloryHoles billeder

Upload dine Gloryholes billeder