semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Derfor er din pik ikke længere!


Af     
sort pikAlle mænd har på et tidspunkt stillet sig spørgsmålet: Hvorfor ser min pik ud, som den nu engang gør? – og hvorfor har den fået nøjagtig den længe og tykkelse, den har?
Få svaret herunder!

Mørke mænd
ER bare større


Gennemsnitslængden af en pik i stiv tilstand er fx 16,10 – 17,93 cm i Sudan, mens den i Asien, Kina, Japan, Korea osv., er nede på 9,66 – 11,67cm.
Her i Skandinavien er indfødte mænd sådan cirka lige lange mellem benene, i Danmark er gennemsnitslængden 14,88 – 16,10 cm.
Så det handler altså langt hen ad vejen langt fra kun om held, om man er bedre udstyret end andre.

- Vi ved, at der er en gennemsnitlig forskel på størrelsen af penis i forskellige etniske folkeslag. sug
I folkemunde har sorte mænd ry for at have ganske meget mellem benene, og noget er der altså om snakken.

Det er i nogle af de afrikanske lande, man finder de største gennemsnit for penislængde, forklarer den københavnske sexolog og datingekspert Vivi Hollænder, og fortsætter så:

- Som udgangspunkt er den størrelse, man bliver født med, også den størrelse, man må leve med.
Selv om der findes et hav af tilbud i form af piller, pulvere, pumper og andre fantasifulde mirakelmidler, er der endnu dog ingen af dem, der har vist en dokumenteret effekt.
Penisforlængende operationer indebærer desuden store risici for et dårligt resultat.

Der findes heller ingen dokumentation for at kost eller kosttilskud skulle have nogen indflydelse på kønsorganernes størrelse.

Dog vil overvægt generelt får meget lang piken penis til at virke mindre, da fedmen også vil lagre sig omkring roden af penis og derved dække for de nederste centimeter, slutter sexolog og datingekspert Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk

Generne spiller væsentlig rolle

Er du mere eller mindre ærgerlig over, hvad du som voksen mand har mellem benene at gøre godt med, kan du være rimelig sikker på, at din far altså ikke har haft meget mere at byde din mor og sine eventuelle elskerinder på.

Omvendt er du jo som bekendt kommet til verden, så helt galt kan det vel heller ikke være.
Og nu er det jo heller ikke kun størrelsen, det kommer an på, såååå!

Under alle omstændigheder, om man råder over en stor, mellem eller lille pik, så har generne ret meget med størrelsen, både længden, tykkelsen og formen at gøre:

”Undersøgelser viser, at form og størrelse på en drengs penis primært er biologisk og genetisk betinget. Altså at drengen ofte slægter sin fader på i den henseende.

Men det er også bevist at sund og varieret kost, godt med vitaminer og mineraler i de tidlige år, har indflydelse på størrelsen på ens organer, herunder naturligvis også penis”, forklarer antropolog og kønsforsker ved Københavns Universitet, Christian Groes-Green til Sex og Samliv på eb.dk.

”Så ønsker man det bedste (største) for sin dreng, så skær lidt ned på hans sukkerindtag og junkfood til fordel for grøntsager, frugt og andet noget mere sundt og velnærende for kroppen.

Men som voksen, pointerer Christian Groes-Green, er der altså ikke meget man kan gøre for at ændre form og størrelse på penis.”

----------------------


Nyeste artikler

FREAKY FRIDAY – HARDCORE MADRAS-SEX I GULVHØJDE

Freaky Fridag placeres der kneppevenlige madrasser rundt omkring i klubbens gange, så du kan dyrke hende hårdt og kontant oppefra,

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

Mest læste artikler

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

FREAKY FRIDAY – HARDCORE MADRAS-SEX I GULVHØJDE

Freaky Fridag placeres der kneppevenlige madrasser rundt omkring i klubbens gange, så du kan dyrke hende hårdt og kontant oppefra,

Andre læser nu

Derfor er din pik ikke længere!

Alle mænd har på et tidspunkt stillet sig spørgsmålet: Hvorfor ser min pik ud, som den nu engang gør? –

Er dine kinky sexfantasier lige som de flestes? – deltag i swingerdating og sexdating debatten

Om du er mand eller kvinde, single eller del af et parforhold, så har du med garanti flere forskellige sexfantasier

Frækkeste GloryHoles billeder

Upload dine Gloryholes billeder