semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Swingerklubber og private swingerfester er blevet trendy


Af     
Der swinges som aldrig før
Der swinges og klubberne er lækkre og ikke som sexklubber var før i tiden. Det er trendy at udleve sine fantasier. Hvad er dine ?
De seneste årti har swingerkulturen haft medvind i Danmark efter et par stille år efter finans krisen. Swingerklubber findes både på landet og i storbyerne, og medlemmerne er i alle aldre og fra alle tænkelige samfundslag.

Men der swinges også på nettet


Tilsyneladende foregår størstedelen af kontakten i miljøet i dag over nettet. Partnerbytte- og Pigesex-arrangementer og mindre swinger fester arrangeres privat hjemme vilaen.

Nettet gør det nemt at få kontakt til både par , kvinder og mænd som har samme sexinteresse som en selv, på Swingerdating findes over 70.000 profiler, så en date eller swingerfest er ofte kun et klik væk. Dog
Der swinges som aldrig før , både privat og i Klubber
sætter mange krav til at profilbilleder og tekst er seriøst.

På Swingerdating kan men nemt få sin egen swinger fest klar til weekenden. Man opretter en gratis annonce under private swinger fester, så er det bare om at købe gummi nok til en god og fræk aften.

Man skal dog ikke være blind for, at det også eksisterede før i tiden. Dengang fandt man bare ’husvenner’ og ’husveninder’ på andre måder. Men med Internettets muligheder er der langt flere, der kan få ønskerne opfyldt, siger Vivi Hollænder

Nogle foretrækker de private parties, fordi de selv kan være med til at bestemme reglerne og hvem der bliver lukket ind - og de foretrækker selv at stå for den indledende kontakt, som er nødvendig for at udvælge deltagerne.

Swingerklubber eller
Der swinges som aldrig før
private fester?


Andre foretrækker swingerklubberne, hvor der er fuldstændig anonymitet, så man ikke behøver at have anden kontakt med partnerne end den rent seksuelle, siger Vivi Hollænder. Hvis man søger noget specielt i en af klubberne, skriver man det i " Vi skal i klub" og muligheden for at få udlevet sin fantasi er ikke langt fra en realitet.

Private swigerklubber -Danskerne vil og kan selv


SwingerDating.dk, landets største site for hjemme-swingere, har i omegnen af 15.000 sexsøgende par. I alt er cirka 70.000 danske profiler tilknyttet sitet. 15000 Svenske og Norge er ved at følge godt med her i år 2014.

Danskere i alderen 18 år og opefter, der benytter hjemmesiden til at søge efter en ekstra pige og/eller fyr til sengen, til at samle en flok singlefyre
Der swinges som aldrig før , både privat og i klubber
til private gangbang arrangementer.

Swingerdating har også samarbejde med Swingerklub Adam & Eva . Men langt størsteparten af medlemmerne benytter udelukkende sitet til at finde lige nøjagtig den pige, fyr eller par, der kan medvirke til at udleve en helt bestemt sexfantasi.

Fantasier skal udleves


Vi stiller i virkeligheden blot rammerne, kontaktmulighederne, til rådighed, fortæller 32-årige Trine fra SwingerDating, der har oplevet en eksplosiv vækst af medlemmer, der på helt privat basis udlever alverdens former for seksuelle lyster og fantasier.

Det er jo ikke alle, der har lysten eller modet til at opsøge en swingerklub. Derfor er det populært, at folk laver deres egne små ’klubber’ og fællesskaber, med egne regler og interne aftaler, der er skræddersyet til lige netop dem og deres sexbehov, siger Trine til
Der swingers som aldrig  før, find dit GangBang på swingerdating
ekstrabladet.dk.

Swinger sex gør at lidenskaben i forholdet blev genfundet


Et par fra Swingerdating har talt med Vores Journalist om, hvorfor de swinger ?
Sidste sommer, efter 11 års samliv, var gløden og lidenskaben i sexlivet mere eller mindre forsvundet. Derfor besluttede parret sig for at gøre noget ved tingene.

Ad omveje endte vi på SwingerDating, hvor vi løbende har fået opbygget et stort netværk. Så fra at være et af de nye par, der prøvede sig frem, er vi blevet en af de profiler, der får en hel del henvendelser fra specielt singlefyre, der ønsker at besøge min hustru, fortæller Niels, hvis sexliv på ganske kort tid har taget en drejning, hverken han eller hustruen havde forestillet sig.

Tidligere var det mig, der havde det største sexbehov. I dag er det helt klart Heidi, der bare ikke kan få sex nok. Har hun ikke besøg af et par fyre om ugen, så kan man altså godt begynde at mærke det på hende, siger Niels, der ingen problemer har med, at Heidi har et fast lille harem (pt. fem faste fyre) at lege alene med. Både når Niels er hjemme og på arbejde.

Hertil kommer så de løse, samt et ægtepar, Niels og Heidi har kendt, siden de i efteråret for alvor tog hul på at eksperimentere og leve diverse lyster ud.

En sød pige uden på - en fræk swingerkvinde inde i


Det næste, vi nu rigtig godt kunne tænke os, er at finde en sød pige til mig. En kvinde, der kan besøge mig og omvendt, som min hustru får besøg af sine faste mænd. Men det er ikke så nemt, som det er at finde interesserede fyre. Vi leder dog, og forhåbentlig lykkedes det på et tidspunkt, siger Niels, der på ingen måde føler sig ringere stillet end sin hustru.

For når mand har været forbi for at give hende hele armen, og hun efterfølgende sidder der i sofaen med blussende kinder og glasklare øjne, ven på en rigtig fed sexoplevelse, så giver det også mig en stor tilfredsstillelse, siger Niels.

Relaterede artikler

I swingerklub med en elsker

En fræk afslutning Læs mere

Sexdating og swinger-sex – alle aldre er med på vognen

ældre swingerdatereBent spår, at kun flere og flere ældre vil følge i hans frække fodspor. Læs mere

Hvor har du prøvet at dyrke sex?

swingersex på sjove stederI ”gamle dage”, der i denne sammenhæng faktisk ikke ligger så specielt mange årtier tilbage, der var seksuel aktivitet for langt de fleste henlagt til ægtesengen – og det var så det. Læs mere

Swinger i dag – og for 25 år siden

swinger for 25 år sidenDer er forholdsvis stor forskel på swinger-livet og swinger-miljøet i dag kontra for fx 25 år siden – og tingene udvikler sig hele tiden. Deltag herunder i debatten omkring hvilken retning, du helst ser at swinger-miljøet kommer til at forme sig i årene fremover. Læs mere


Nyeste artikler

Lørdags Sex, Gangbang og lækker kage!

Kom til SwingersFun i Allerød, Irisvej 16 og få en fantastisk oplevelse.

LIVE: BILLEDER DIREKTE FRA SWINGERSFUN

Skal du i Swingerklub og feste ? Så ses vi til UGENS PARTY NIGHT på

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Mest læste artikler

LIVE: BILLEDER DIREKTE FRA SWINGERSFUN

Skal du i Swingerklub og feste ? Så ses vi til UGENS PARTY NIGHT på

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Dogging for begyndere

I samarbejde med det rutinerede swinger- og dogging-par Leif_06 får du her lidt ord om, hvad dogging helt

Andre læser nu

Swingerklubber og private swingerfester er blevet trendy

Der swinges og klubberne er lækkre og ikke som sexklubber var før i tiden. Det er trendy at udleve

Hvorfor skal kvinder på korset?

Jeg er af og til blevet spurt om, hvad jeg får ud af og have en kvinde på korset, for

God sex er kommet for at blive!

Hvad er så god sex. Det er forskelligt fra person till person - fra par til par - og fra