semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+




Blindebuk og bondage


Af     
Binde lege
Den verdensomspændende finanskrise fører også positive ting med sig – dette gælder ikke mindst på det sociale og seksuelle plan, viser kun flere og flere undersøgelser.

Hvis man ikke længere har råd til at gå i teateret, spille golf eller shoppe hardcore igennem med veninderne, så kan man jo altid dykke under dynen og sexlege med en god legekammerat. En endda fuldstændig gratis fritids-fornøjelse, hvis man altså evner at holde sig fra købepigerne. Der er en helt anden historie.

Vi sex leger og sexdater mere end nogenside før.


En undersøgelse blandt cirka 2000 mænd og kvinder, foretaget af en engelsk sexlegetøjsgrossist viser med al tydelighed, at briterne i disse sparetider for alvor går til sexmakronerne, samt at de ikke mindst noget mere eksperimenterende og grænseoverskridende former for sexlege blomstrer fuldt flor.

Håndjern og bind for øjnene


Intet mindre end 76 procent af de adspurgte svarede ja til, at de indenfor de seneste seks måneder havde deltaget i seksuelle aktiviteter, hvor bindelege/bondage var del af sexlegen.

Langt størsteparten brugte desuden bondage-aktiviteten til med jævne mellemrum at krydre sexlivet, mens 16 procent kastede sig ud i bindelege hver eneste gang, der var sex på menuen.

68 procent har desuden benyttet fx håndjern, reb og andre binderedskaber til at fastholde partneren i forbindelse med sex, mens 18 procent har leget med bind for øjnene til at krydre elskoven med.

7 procent har benyttet uspecificerede husholdningsredskaber (tørresnor til at binde med, støvekost til at kilde med, fejeblad til at smække i numsen med, almindelig madolie til at massere konens bryster – osv., osv.).

Englænderne lader sig sexbinde


Og 75 procent af de britere, der endnu aldrig har forsøgt sig ud i voksenkunsten at binde hinanden under sexleg, kunne på et tidspunkt rigtig godt tænke sig at prøve det.

Så meget tyder altså på, at bondage og blindebuk pt. er det helt store hit på de britiske øer.

Gode legeråd


Selv om du ikke er englænder, kan jo godt tænde på at sexlege med håndjern og bind for øjnene. Her følger en håndfuld gode råd til alle, der enten gerne vil i gang eller måske allerede sexbinder hinanden i det små.

1) Vær ikke bange for at bryde ud i grin.
Det er helt normalt at grine, når man prøver noget nyt og anderledes.
Begynder i at grine, så bare fortsæt legen – det nok gå over af sig selv.
Desuden skal det heller ikke være mere alvorligt, end man bør kunne fnise lidt af det hele
undervejs.

2) Sørg for at snakke grænser, inden i kaster jer ud i bindelegene – og sørg naturligvis for at holde jer indenfor de på forhånd aftalte grænser, der er en sikkerhed for begge parter.

3) Aftal et fast stop-ord, der hverken er ”Stop!”, ”Av!” eller ”Lad være!”. Det skal være et ord, man ikke normalt benytter i sexsammenhæng. Kunne fx være ”Kaktus”, ”Pingo”, ”Ejerskifteforsikring” eller lign.

4) Lad for gud skyld være med – også selv om du synes, det er nok så morsomt eller pirrende – at lade din partner være fastspændt helt alene i værelset.
I er der for hinanden, og tillid er en meget stor del af gamet. Så drop alle eventuelt andre ærinder, til din partner er fri af håndjernene igen.

5) Stoler du ikke 100 procent på den person, du har planer om at bindelege med, så lad være. Tillid og sikkerhed bør nemlig rangere over alt andet.


Relaterede artikler

Fetish er mere end lak og læder:

Fetich er mere end lak og læder:Fetish er mere end lak og læder: Læs mere


Nyeste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

Lad mig hellere være sikker

Jeg synes selv at jeg har check på sproget. - Og på de termer der bl. a . indgår i

Hvorfor skal kvinder på korset?

Jeg er af og til blevet spurt om, hvad jeg får ud af og have en kvinde på korset, for

Mest læste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

MILF kvinder søger sex nu

Det er ofte kvinder som nyder sex og ikke kan få nok.

Få din dogging debut – NU!

I slutningen af juli måned inviterer den kvindelige del af parprofilen Leif_06 og hendes gode sex-veninde til dogging/sex

Andre læser nu

Blindebuk og bondage

Den verdensomspændende finanskrise fører også positive ting med sig – dette gælder ikke mindst på det sociale og seksuelle plan,

John er til deepthroat

Læs om Johns store passion for at dyrke deepthroat - og deltag samtid i SwingerDating.dk’s undersøgelse af, hvor mange af

Niels er hemmeligt biseksuel

Det er 100 gange nemmere at være biseksuel kvinde end at være biseksuel mand, mener Niels, der lever et dybt