semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Blindebuk og bondage


Af     
Binde legeDen verdensomspændende finanskrise fører også positive ting med sig – dette gælder ikke mindst på det sociale og seksuelle plan, viser kun flere og flere undersøgelser.

Hvis man ikke længere har råd til at gå i teateret, spille golf eller shoppe hardcore igennem med veninderne, så kan man jo altid dykke under dynen og sexlege med en god legekammerat. En endda fuldstændig gratis fritids-fornøjelse, hvis man altså evner at holde sig fra købepigerne. Der er en helt anden historie.

Vi sex leger og sexdater mere end nogenside før.


En undersøgelse blandt cirka 2000 mænd og kvinder, foretaget af en engelsk sexlegetøjsgrossist viser med al tydelighed, at briterne i disse sparetider for alvor går til sexmakronerne, samt at de ikke mindst noget mere eksperimenterende og grænseoverskridende former for sexlege blomstrer fuldt flor.

Håndjern og bind for øjnene


Intet mindre end 76 procent af de adspurgte svarede ja til, at de indenfor de seneste seks måneder havde deltaget i seksuelle aktiviteter, hvor bindelege/bondage var del af sexlegen.

Langt størsteparten brugte desuden bondage-aktiviteten til med jævne mellemrum at krydre sexlivet, mens 16 procent kastede sig ud i bindelege hver eneste gang, der var sex på menuen.

68 procent har desuden benyttet fx håndjern, reb og andre binderedskaber til at fastholde partneren i forbindelse med sex, mens 18 procent har leget med bind for øjnene til at krydre elskoven med.

7 procent har benyttet uspecificerede husholdningsredskaber (tørresnor til at binde med, støvekost til at kilde med, fejeblad til at smække i numsen med, almindelig madolie til at massere konens bryster – osv., osv.).

Englænderne lader sig sexbinde


Og 75 procent af de britere, der endnu aldrig har forsøgt sig ud i voksenkunsten at binde hinanden under sexleg, kunne på et tidspunkt rigtig godt tænke sig at prøve det.

Så meget tyder altså på, at bondage og blindebuk pt. er det helt store hit på de britiske øer.

Gode legeråd


Selv om du ikke er englænder, kan jo godt tænde på at sexlege med håndjern og bind for øjnene. Her følger en håndfuld gode råd til alle, der enten gerne vil i gang eller måske allerede sexbinder hinanden i det små.

1) Vær ikke bange for at bryde ud i grin.
Det er helt normalt at grine, når man prøver noget nyt og anderledes.
Begynder i at grine, så bare fortsæt legen – det nok gå over af sig selv.
Desuden skal det heller ikke være mere alvorligt, end man bør kunne fnise lidt af det hele
undervejs.

2) Sørg for at snakke grænser, inden i kaster jer ud i bindelegene – og sørg naturligvis for at holde jer indenfor de på forhånd aftalte grænser, der er en sikkerhed for begge parter.

3) Aftal et fast stop-ord, der hverken er ”Stop!”, ”Av!” eller ”Lad være!”. Det skal være et ord, man ikke normalt benytter i sexsammenhæng. Kunne fx være ”Kaktus”, ”Pingo”, ”Ejerskifteforsikring” eller lign.

4) Lad for gud skyld være med – også selv om du synes, det er nok så morsomt eller pirrende – at lade din partner være fastspændt helt alene i værelset.
I er der for hinanden, og tillid er en meget stor del af gamet. Så drop alle eventuelt andre ærinder, til din partner er fri af håndjernene igen.

5) Stoler du ikke 100 procent på den person, du har planer om at bindelege med, så lad være. Tillid og sikkerhed bør nemlig rangere over alt andet.


Relaterede artikler

Fetish er mere end lak og læder:

Fetich er mere end lak og læder:Fetish er mere end lak og læder: Læs mere


Nyeste artikler

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

SwingerDating går HELT ANALT

Frem til og med søndag den 2. april går Swingerdating.dk i samarbejde med vores [a href='https://singlesex.dk/' target='_blank']søsterside for sexsøgende singler,

Mest læste artikler

Sexklubben myldrer med cougars

Vi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske sexklubmiljø i snart to år.

Swingerklub er også hyggeklub

Rigtig mange mennesker, der intet kender til swinger miljøet, forbinder udelukkende ordet swingerklub med sex, sex og atter sex. Og

Sådan scorer du en cougar

Janus er til modne kvinder, og han scorer dem på nettet og i swingerklubben. Læs hans tips til at score

Andre læser nu

Blindebuk og bondage

Den verdensomspændende finanskrise fører også positive ting med sig – dette gælder ikke mindst på det sociale og seksuelle plan,

S & S i Adam og Eva

Flere og flere sexglade swingere fra specielt Danmark og Sverige tager med jævne mellemrum turen til swingerklubben Adam og Eva

Går dogging og urinsex hånd-i hånd

En yngre mand fra Sjælland har sendt nedenstående brev til Swingerdating.dk. her spørger 26-årige Morten ind til, om der også