semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Bisex med dryppende hot stearin


Af      Bi Swingerklub
Det bliver dryppende hot i Biklubben i Adam og Eva
Torsdag den 7. april finder Biklubben i swingerklubben Adam og Eva stearinlysene frem – og ikke udelukkende for at opnå en super hyggelig og lummer atmosfære. Denne torsdag aften i tidsrummet 19.00 – 00.00 skal der nemlig sexleges med dryppende varm stearin i klubben.

Så er du til at give og/eller modtage den hotte, flydende ”væske”, eller måske godt kunne tænke dig at prøve det af og afsøge nye former for sexgrænser, så er det med at komme ud af røret og ind til klubben.

Er du top eller bund?


Under særarrangementer kan du blandt andet læse følgende om det hotte bi-event:
”Som voksen kan du lege med stearin, og du kan gøre det sammen med din elskede. Når du og din elskede leger med stearin,
Det gør dejligt nas, og kilder så, når stearinen løber ned over kroppen
så er der typisk en der udfører og en der modtager.

Dem kalder vi henholdsvis top og bund, så vi kan skelne imellem dem. I kan planlægge en leg sammen eller I kan overlade det til toppen at finde på noget. Hvormed hvad der sker i legen, bliver en overraskelse for bunden. Hvis det skal være en overraskelse, så husk at få snakket om grænser.”

Dominans, underkastelse, sanseleg


Når det kommer til leg med varme (dryppende hot stearin) og kulde (fx is) i forbindelse med sex, så sætter næsten kun fantasien grænsen. I hvert fald i så lang tid, at bunden/den modtagende og måske samtidig underkastende part 100 procent er med på legen.

For nøjagtig som med fx s/m- og bondage-lege, så er sexleg med hot stearin også
Torsdag aften bliver hot som ind i helvede i Biklubben
en meget fin balancegang, hvor toppen ikke kun tager styringen og finder på. Men hvor han/hun under hele processen konstant sørger for at læse den modtagende part både fysisk og mentalt.

Ja, det skal måske nok gøre lidt nas. Det er jo lige som meningen med legen. Men ikke alle tænder på decideret hardcore smerte. Hvorfor det i forbindelse med leg med stearin også er meget godt med et stopord. Så ham/hende, der fx bliver dryppet på kønsdelene, til enhver tid har mulighed for at trække i nødbremsen.

Sanselig sexoplevelse


At sexlege med stearin kan også være en meget sansende oplevelse – den pludselige oplevelse af intens og stikkende varme rundt omkring på kroppen. Efterfulgt af en kildrende fornemmelse, når stearinen langsomt flyder ned over maveskindet, balderne, kønsdelene.

Pas dog en smule på med områder med kropsbehåring, da størknet stearin ikke er helt nemt, uden det gør dælens nas, at få fjernet eller vasket ud af fx kønsbehåringen eller hår på brystkassen.

Læs mere om torsdag aftens dryppende hotte bisex-event[/u] i Adam og Eva

Relaterede artikler

Forum Bisex Nyt

Bisex opleves og udleves i den helst store stil i Biklubben i swingerklubben Adam og EvaAnonym mandlig profil her på Swingerdating.dk efterlyser hjælp til at springe ud som biseksuel – og gerne i Biklubben i Adam og Eva. I forum skriver den 55-årige mand, der under indlægget kalder sig Debutanten, blandt andet: Læs mere

Vi mødes fra hele Norden

Vi mødes og swinger  sammen i BiklubbenTak for sidst Læs mere

Søndag er gangbang dag

Vær med til at give kvinderne, hvad kvinderne helst vil haveSøndag efter søndag er der bogstaveligt talt ekstra meget knald på drengen i swingerklubben Adam og Eva i Vanløse. Den tidligere så højhellige dag er for kun flere og flere voksne og sexglade danskere blevet den super frække dag på ugen, hvor der for alvor bliver knaldet igennem. Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Fejr fødselsdag med Gangbang, kage og champagne

Onsdag vil fremadrettet (også!) være store F-dag i swingerklubben Adam og Eva, hvor du som sex- og mandeglad kvinde har

10 tegn på din ven er swinger

1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt

Andre læser nu

Bisex med dryppende hot stearin

Torsdag den 7. april finder Biklubben i swingerklubben Adam og Eva stearinlysene frem – og ikke udelukkende for at opnå

Ka’ du sutte på din egen?

Frederikke lagde sig på knæ mellem hans ben og tog den i munden -Ka’ du sutte på din egen pik?

Sådan producerer du hardcore hjemmeporno – sikkert!

Med kameraet i mobiltelefonen, er det nemmere end nogensinde af lave fotos og video af sig selv.