semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Bi Klubben Swinger Party – nu med hotwifes og slutwifes


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    
Bi Klubben er Danmarks mest frisindede og rummelige mødested og forum for alle typer af seksuelle observanser og seksuelle udfoldelser. Og denne påskemandag krydrer vi sexkagen yderligere med en heftig dosis hotwifes og slutwifes.

Som super kinky afslutning på fem påskedage i streg i Adam og Eva med fokus på alle former for sexaktivitet med netop hotwifes og slutwifes.

Pivfræk stemning, nul fordomme


Bi Klubben, som altid, byder velkommen til alle der dyrker sexlivets mangfoldigheder sammen med biseksuelle par, biseksuelle mænd, biseksuelle kvinder, transer, shemales og ikke mindst TV lovers.

Lørdag møder du ligesindede fra hele Norden, der tør udfolde sig og eksperimentere i hyggelige og trygge omgivelser med pivfræk stemning. Helt uden fordomme.

Klik her for at tilmelde dig


Sagt mere lige ud og helt ind til skambenet: lørdagens 10 timer i Bi Klubben er for dig, der kan rumme alle former for seksuel udfoldelse – og som selv, mildest talt, er åben over for lidt af hvert, når først tøj og hæmninger er lagt i omklædningen.

Er I som par i et hotwife eller slutwife forhold, så er påskelørdag dagen, hvor rigtig mange super frække og grænsesøgende fantasier kan blive til saftig virkelighed. Og hvor der samtidig er rig mulighed for at suge inspiration fra en masse nye kanter.

Så sæt et stort kryds i kalenderen og tag din hotwife eller slutwife en tur med til Vanløse, hvor det for alvor sner – også hen over i sommerhalvåret.

Hotwife eller slutwife?


Hotwife er en gift kvinde, der med ægtemandens accept har sex med andre mænd og/eller kvinder. Er man slutwife, så bestemmer ens mand suverænt hvor, hvornår, hvordan og med hvem, man seksuelt skal være sammen med.

Her kan du læse meget mere om hotwife og slutwife universet


Kommentarer (0)


Nyeste artikler

Nordens største swinger netværk har fået vokseværk

Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent

Swing til Allerød - og leg med. Nordisk Swinger Forening inviterer.

Swing til Allerød og leg med nye spændende par, kvinder og mænd. Onsdag inviteres alle Danmarks klubber og Deres medlemmer

Min Gloryhole dag i klubben

De sidste par år har jeg opdaget at jeg tænder mere og mere på pikke...opdagede det ved at når jeg

Mest læste artikler

Nordens største swinger netværk har fået vokseværk

Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent

Kig på, når andre swinger – det tænder

Onsdage er der ”First time swinging” på plakaten i swingerklub Adam og Eva i København. Eventen henvender sig til debutanter,

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Bi Klubben Swinger Party – nu med hotwifes og slutwifes

Bi Klubben er Danmarks mest frisindede og rummelige mødested og forum for alle typer af seksuelle observanser og seksuelle udfoldelser.

Vind Fifty Shades of Grey produkter i Isabels Univers

Dejlige Isabel er tilbage med sit Isabels Univers i swingerklubben Adam og Eva hver onsdag formiddag fra

Længere eller tykkere pik undersøgelse

Så er pikken i fokus i forbindelse med endnu en undersøgelse her på Swingerdating.dk. Men til forskel fra sidst, vi