semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Alkohol forøger din lyst til bisex


Af      Bi Swingerklub Kommentarer    

Alle er vi en smule biseksuelle, påstås det
Der er formentlig gemt en smule biseksualitet i os alle – og jo, det gælder altså også dig! Men fordi man føler en spirende lyst til sex med en person af eget køn, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man ender med at gøre fræk tanke til endnu fræk virkelighed.

Altså ikke før, man får nok at drikke, viser en ny undersøgelse, publiceret i Journal Of Social Psykologi.

83 – i hvert fald til at begynde med – heteroseksuelle unge mænd og kvinder deltog i studiet, der helt ind til benet gik ud på at undersøge, om indtag af alkohol giver mere lyst til at have sex med eget køn. Og den korte men ret klare konklusion må være et rungende JA.

For jo mere,
Tre glas vin og så er pigerne på
du drikker, jo mere biseksuel bliver du øjensynlig også – sådan helt generelt.

Er du til byens frækkeste bisex, så kig forbi Bi Klubben i Swingerklub Adam og Eva – her kan du knalde løs med hvem som helst, uden at få moralske tømmermænd

Mænd mere på end kvinder


Jo flere genstande, deltagerne fik hældt indenbords, jo mere var både drengene og pigerne parate til at have sex med en eller flere af de personer af eget køn, de på videoer blev præsenteret for. Og klart mest, vist undersøgelsen også, var mændene på.

Der går rigtig godt i tråd med at mænd helt generelt er mere på, når der er mulighed for uforpligtende sex i farvandet. Både med det modsatte og eget
Mænd er mere parate til bisex end kvinder er - efter indtag af alkohol
køn. Mens pigerne, 5 eller 10 glas alkohol eller ej, gerne vil lære personen af eget køn bare en lille smule bedre at kende, inden der kommer lesbisk sex på programmet.

Ok, tænker du nok. Men hvad er så egentlig det overraskende i dette her? I virkeligheden måske ikke det helt store, men så alligevel.

Alkohol gør liderlig og frisindet


Ja, indtag af alkohol får hæmningerne til at forsvinde. Gør os mere frie – og det foregår som regel i takt med, at promillerne i blodet lige så langsomt stiger.

Samtidig har sprut den indvirkning på de fleste af os, at vi bliver tanden mere liderlige end ellers.
Pludselig ser verden en hel del anderledes ud – og det samme gør hende den lækre og sexede
Sådan kan en tøseaften med godt med sprut også ende
nede for enden af baren, man i ædru tilstand ellers aldrig kunne finde på at røre med en ildtang.

Men at indtag af alkohol også betragteligt øger lysten til sex med eget køn, dette gælder også for såkaldt heteroseksuelle, det kommer nok bag på ikke så få. Og giver formentlig også godt med stof til eftertanke.

For skal man som kvinde nu også være bange for utroskab i forbindelse med mandens månedlige drengerøvsaften sammen med bonkammeraterne? Og skal han til at være lige så bange for, at hun ender op mellem stængerne på en af veninderne, når hun tager til tøseaften?

Sprut gør os mindre fordømmende


En antagelse i forbindelse med undersøgelsen går desuden på, at vi i beruset tilstand bliver bedre og mere frie til at udtrykke vores egentlige seksualitet, uden fordømmelse og forbehold.

Ønsker du at teste din egen eventuelle biseksualitet i forbindelse med indtag af alkohol, hvor du går i fodsporene på nævnte undersøgelse, så skal du indtage 5 til 10 genstande. Før kan du for alvor ikke mærke og vurdere, om din lyst til sex med eget køn eventuelt er blevet forstærket.

Glem dog ikke tømmermændene, der efter sådan et hjemmeeksperiment sammen med vennerne risikerer at manifestere sig på helt nye måder.

”Åhhh nej, gjorde jeg virkelig det??? Gjorde vi virkelig det????”


Kommentarer (0)

×

Søgeresultater

Ingen emoji fundet

Relaterede artikler

Maj er store onani måned – ude, hjemme og i swinger klubben

Maj måned er store onani månedMaj måned er store onani måned, International Masturbation Month. Så glæd og fornøj dig selv og andre ved at onanere derudaf. Og der er rigtig mange gode og sunde årsager både kropsligt som mentalt til at springe med på spille-vognen. Læs mere

SEXperter søges til klub og net

Lær fra dig om bondage på den ekstra frække faconForeningen ”Alle har ret til et sexliv” ønsker hurtigst muligt at høre fra Dig, som brænder for at guide, vejlede og hjælpe andre til en bredere viden indenfor netop det eller de sexområder, DU har stor erfaring med og ønsker at udbrede kendskabet til yderligere. Læs mere

Bi Klubben Swinger Party – nu med hotwifes og slutwifes

Bi Klubben er Danmarks mest frisindede og rummelige mødested og forum for alle typer af seksuelle observanser og seksuelle udfoldelser. Og denne påskemandag krydrer vi sexkagen yderligere med en heftig dosis hotwifes og slutwifes. Læs mere

Bi-lørdag med hardcore hotwife og slutwife sex

Påsken 2017 byder på et sandt overflødighedshorn af kinky hotwife og slutwife sex i Adam og Eva – og denne lørdag er Bi Klubben blevet begavet med en super slutty overbygning. Læs mere

Først Pride-parade, så i Biklubben

Biklubben var et festligt indslag under sidste års Pride-parade i KøbenhavnMange af Biklubbens faste besøgende skal med garanti en tur til centrum af København lørdag (20. august) eftermiddag, hvor den årlige Copenhagen Pride parade går, kører og danser i farverigt optog igennem byen. Læs mere


Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Alkohol forøger din lyst til bisex

Der er formentlig gemt en smule biseksualitet i os alle – og jo, det gælder altså også dig! Men fordi

Gode råd og regler hvis du vil besøge en Swinger Klub

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får

Sexdating, sundt at sluge sæd

Ny undersøgelsen fortæller, at det på længere sigt forebygger kræft at sluge sæd. Desuden er det påvist, at mandens sæd