semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
8 tegn på, hun er liderlig


Af     
Sådan ser du om hun er liderlig
Liderlighed, der som regel kommer i bølger, er ikke lige sådan til at undertrykke. Når liderligheden først har meldt sin lettere påtrængende ankomst, så kan man nemlig ikke bare spise eller drikke eller tænke den væk, og selv om man fx tager sig en forløsende spiller, så er det stadig lidt som at tisse i bukserne for at holde varmen. Liderligheden kommer som regel nemlig lynhurtigt snigende tilbage i ens hoved og krop igen.

Her kommer 8 tegn på, hun er liderlig – naturligvis først og fremmest henvendt manden og kvinden, der ønsker at slå til, når muligheden for sex med den liderlige kvinde er størst. Samtidig får du også lidt tips og trick til, hvordan du selv kan medvirke til at gøre hende liderlig,
Er hun liderlig så er det med at slå til!
hvis hun altså ikke allerede er det.

1) Opdag liderligheden i hendes øjne


Kender du udtrykket at tale med øjnene? Man kan i øjnene se på en person, om vedkommende er glad eller ked af det. Man kan også smile med øjnene, lige som arrigskab kan ses i øjnene. Ligeledes kan seksuel ophidselse, altså liderlighed, ses i hendes øjne. Og er hun helt oppe i det røde felt af liderlighed, så er du slet ikke i tvivl. Så har hun nemlig dette her lettere tågede, slørede og så genkendelige ”Giv mig pik lige nu!!!” blik – og så er det jo ellers bare om at gøre noget seriøst ved tingene, inden øjnene eventuelt siger nej tak igen.

2) Hun er kælen og
Sådan kan du se på hende om hun er klar
imødekommende


Intet, naturligvis, er 100 procent sikkert her i livet, og man kan søreme også komme til at tolke helt forkert, når det kommer til om hun er liderlig eller ej. Men er hun ekstra imødekommende over for dig, måske endda decideret kælen, så er der en ret stor chance for, at hun har lyst – at hun er en smule liderlig. Men her bliver du altså nødt til at prøve dig lidt frem først. Ikke noget med på stedet at udslynge ”Skal jeg kneppe dig hårdt?”. Der meget vel i stedet kan slukke hendes begyndende lyst til dig. Nej, sørg for at spille spillet, varm hende i stedet lidt kærligt op. Tag små skridt, til du er helt sikker, så bliver den efterfølgende akt i
Gaver kan også gøre hende liderlig
sengen også så meget mere fantastisk, for jer begge!

3) Giv hende en hurtig orgasme


Igen er der selvfølgelig forskel, både fra kvinde til kvinde og fra situation til situation, men det er altså ikke altid et must, at hun er liderlig, fordi du får lokket hende med i kanen. Eller fordi hun indvilger i at dyrke sex med dig. Så skulle massagepigerne konstant være liderlige, og det er de altså så lang fra, når de er på job. Men vil du være forholdsvis sikker på, at hun er liderlig – eller rettere sagt bliver liderlig, så koncentrer dig om hendes behov i sengen til at begynde med. Og evner du endda at give hende en orgasme, måske endda før du selv kommer til med slangen, så er der en noget større chance for, at du kommer ombord i en godt liderlig kvinde. Som altså også er lidt mere underholdende end at være sammen med en, der tænker ”Gid det her hurtigt må være overstået!”. Desuden kan de fleste kvinder igen og igen – så kan du til en start give hende orgasme, så gør det dog. Igen for både din egen og hendes fornøjelses skyld.

4) Er hun våd, er hun (måske)liderlig


Når manden er liderlig, så vokser han automatisk imellem benene. Når kvinden er liderlig, så er hun våd. Ja, og så alligevel jo ikke helt. Mænd kan jo godt få rejsning, uden at være specielt liderlig, hvis da overhovedet liderlig, og en kvinde kan også sagtens være liderlig, uden at være våd. Lige som hun kan være våd, uden at være liderlig. Så nej, nemt er det ikke altid. Men helt generelt er man da på rette vej, hvis hun viser sig at være pænt våd. Våd handler jo om selvsmøring, inden manden trænger sig på og op. Er hun våd, så er det hele bare så meget nemmere, mere behageligt og gør mindre ondt. Våd kan af gode grunde dog være lidt svært sådan lige at tjekke, mens et ordentligt jern på for manden kan være meget svært at skjule. Men skulle du endelig få lov at pille hende mellem benene, så er godt våd som regel et endda ret godt tegn. Ja, blot det at få lov til at pille, er sgu en ret god indikator på i hvert fald begyndende liderlighed hos hende.

5) Tjek uret, og lad tiden gå


Meget desværre kan man ikke stille sit ur efter, hvornår hun er liderlig, men man kan via sit ur altså tjekke, hvornår der er en rimelig chance for, at hun er blevet liderlig – og det er altså yderst sjældent efter kun sølle to minutter. Man siger, at to mande-minutter er lig med 20 kvinde-minutter, når det kommer til sex. Forstået på den måde, at hvor han kan på liderligheds-barometeret kan gå fra 0 – 100 på to minutter (hvis ikke 10 sekunder), så skal der 10 gange så meget tid til at opnå liderlighed for hende. Så brug god tid på at varme hende op, på at gøre hende liderlig, hvorpå der selvfølgelig også er noget større chance for at hun så er godt og grundigt ophidset, når trusserne endelig ryger ned om anklerne. Men hvorfor sog ikke allerede begynde mange timer i forvejen, ved fx at sende hende små og kærlige og lettere kinky sms-er omkring, hvad du kunne tænke dig at gøre ved hende, når I nu senere på aftenen mødes? For jo længere opvarmning, jo større chance for fisse.

6) Kys er også sex – i hvert fald for kvinder


Du kan ikke kun kysse hende liderlig, du kan også på hendes kys mærke/fornemme, når hun er blevet godt liderlig. I det hele taget er kys, specielt de mere våde og intense af slagsen, hvor der bliver lagt tid og passion i foretagendet, noget af det, der går direkte imellem benene på langt de fleste kvinder. Specielt hvis du koncentrerer dig så meget om at kysse hende længe og inderligt, at du ikke engang har behov for at rage hende på bagdelen og brysterne imens. De fleste kvinder sætter ekstrem stor pris på, at man er god til at kysse – og at man ikke mindst bruger god tid og ”kræfter” på den orale kunst. Og kysser man vildt intenst, så er det fandeme også sex, endda en rigtig fræk og inderlig form for sex. Ikke mindst oplevet med kvindens krop og hjerne. Er du dog efter at have kysset hende længe og intenst fortsat i tvivl, om hun er liderlig, så gå tilbage til start, til punkt 1, altså hvor du ser hende dybt i øjnene. Øjnes snyder og lyver (næsten) aldrig!

7) Spørg hende lige ud – hvis du tør!


Er hun liderlig eller ej??? Man kan jo altid bare spørge hende, men det store spørgsmål er dog, om det nu også er en så fantastisk fremgangsmåde eller ej. Specielt hvis det handler om en kvinde, man ikke kender godt, eller måske i virkeligheden lige har mødt. Her vil de fleste kvinder nok bare tænke ”Fuck dig, klamme stodder!”. Når det gælder en kvindelig partner, man har været sammen med i mange år, kan samme type af meget direkte spørgsmål selvfølgelig også give bagslag. For hvorfor spørger man nu om det? – noget sådant burde man vel kunne se/mærke/fornemme! Omvendt findes der med garanti også de kvinder, der lige ud af posen bare ville svare ja eller nej på spørgsmålet. Men fordi hun nu engang skulle svare ja til, at hun er liderlig, så er det jo ikke ensbetydende med, at du er sikker på sex. Så, igen-igen: Intet er sikkert her i verden, og da slet ikke, når det kommer til kvinder og deres seksualitet.

8) Hun skal føle sig elsket – og begæret


Kærlighed og liderlighed, at være tændt, ophidset, have lyst til sex med dig, hænger for langt de fleste kvinder endda meget tæt sammen. Og det gælder også for mange af de, når det kommer til stykket, der ellers bedyrer, at de sagtens evner at adskille sex og kærlighed. Nå, men vil du være stensikker på at få en liderlig kvinde i sengen, så skal hun først og fremmest føle sig elsket. Føle sig værdsat, elsket og bombesikker på, at hun er den, du allerhelst vil have. Føler og tænker hun dette, så er der også meget større chance for, at hun med ret så jævne mellemrum er liderlig – og at hendes liderlighed kommer til at ”gå ud over” lige netop dig. Om man vil det eller ej, så har mænd nemmere (igen generelt) ved at skelne imellem sex og kærlighed, mens de to stærke størrelser er en del tættere forbundet for kvinden. Så elsk og begær hende med hud og hår, så skal hendes liderlighed nok også blusse op i fuld lue.

Relaterede artikler

Frække fantasier om Helle og Løkke

Helle Thorning-Schmidt kan både udstråle sødme og handlekraftDe danske mænd og kvinder, der i de her uger kandiderer til en plads i Folketinget efter valget den 18. juni, præger mediebilledet mere end nogensinde, fra morgen til aften, døgnet rundt. På nettet, i radioen, i aviser, blade og ikke mindst i tv. Men politikere står jo ikke kun for ofte ”tørre” og talrige budskaber, de er også mennesker af kød og blod og (enkelte af dem) har endda udstråling – måske endda erotisk udstråling. Er det noget, der påvirker dig? Deltag i debatten herunder. Læs mere

10 tegn på din ven er swinger

Hun er glad for sex1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt Læs mere

Jack homo dogger, konen ved intet

Dogging, sex i det fri, er for alle aldreJack er gift med en kvinde, men har en hemmelig passion for at være seksuelt sammen med fremmede mænd i det fri, for det meste på rastepladser rundt om på Sjælland. Specielt her om sommeren, hvor dogging folket atter kommer ud af busken. Jack både giver og modtager, når han homo dogger, som manden selv kalder det – og så tænder han på at lege seksuelt med ilden. Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Kig på, når andre swinger – det tænder

Onsdage er der ”First time swinging” på plakaten i swingerklub Adam og Eva i København. Eventen henvender sig til debutanter,

Andre læser nu

8 tegn på, hun er liderlig

Liderlighed, der som regel kommer i bølger, er ikke lige sådan til at undertrykke. Når liderligheden først har meldt sin

Dagens Score-fif: Med ydmyghed kommer du langt!

Det er meget individuelt, hvordan person til person griber en score-situation an – og for mange er det også meget

Fri sex i Tyskland

Vi danskere er ret så vilde med sex i det fri, og nu er vejret (højsommer) da om noget til