semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
5 undskyldninger for ikke at swinge


Af     
Landskamp i fjernsynet eller en fræk aften i swingerklubben?
Det plejer ikke at være specielt svært at finde på dårlige undskyldninger, når man helst vil slippe fra et eller andet. Men hvem dælen ønsker at slippe for en tur i den lokale swingerklub? – som fx kunne være swingerklubben Adam og Eva, Københavns ældste og mest populære legeplads for voksne.

Men heller ingen regler uden undtagelser, dog skal man dæleme godt nok have en meget dårlig undskyldning for ikke at tage en tur i swinger klubben? Her kommer dog hele fem af slagsen, hvis nu du skulle være så uheldig at havne i en situation, hvor en sådan ville være handy.

Landskamp i fjernsynet


”Jamen der er jo landskamp i fjerneren!” Jo-jo, men i dag kan man på langt de fleste fjernsyn genstarte langt de
Der er næsten ingen undskyldninger for ikke at swinge
fleste programmer, når man nu engang har tid og lyst. Ok, så ser man ikke kampen direkte, men får den da trods alt set. Også selv om den ellers så vigtige landskamp falder lige i det tidsrum, hvor hende den super lækre og frække har annonceret, at hun møder frem nede i klubben for at være centrum i et gang-bang. Hvorfor fodbold i fjernsynet, under alle omstændigheder, er en ret dårlig undskyldning for ikke at møde frem. Specielt fordi det er lidt af en umulighed på samme tekniske vis at genstarte et planlagt og tidsbestemt gang-bang.

Jeg får alligevel ingen sex!


Hvis ens undskyldning for ikke at tage i swingerklub går på, at man jo alligevel ikke får sex, hvis man tager afsted – ja, så kan
Vil du hellere se fodbold???
man da også lige så godt blive hjemme i sofaen. Ens indstilling betyder nemlig rigtig meget. Tager man derimod i klubben med stor glæde og god energi og troen på, at det selvfølgelig bliver en god aften – og at der naturligvis også er mulighed for at få sex, så er chancen for sex altså også så meget større. Hvorfor det er en rigtig dårlig undskyldning ikke at tage i klub på grund af, at man på forhånd bare ikke tror på, man får noget på den dumme.

Swinger sex ødelægger sexlivet


Der findes rent faktisk folk der er af den ærlige tro og mening, at personer, der swinger, ødelægger deres sexliv. Fordi man rundt om i klubberne nemlig får et forskruet og iskoldt forhold til
Hvis man er i stødet, er der kun dårlige undskyldninger for ikke at swinge
det at dyrke sex – tror man altså. Hvorfor man så ikke selv ønsker at blive swinger. Men påstanden herfra er altså den, at det bare er en rigtig dårlig undskyldning. Og bunder formentlig i, at der i så mange år har været tabu omkring netop det at swinge. Realiteten er dog, at langt de fleste – og mange af disse kun i perioder – udelukkende swinger for at krydre sexlivet. Det gælder både for singler og par. Og fordi man eventuelt dyrker mere ”kold og kontant” sex i klubben, er det jo ikke ensbetydende med, at man gør det samme med sin kæreste derhjemme. Overhovedet slet ikke. Det ene behøver så langt fra at udelukke det andet.

Jeg hører alligevel nok ikke til!


En af de største fejltagelser man som ikke-swinger kan gøre, er at tro, at man jo alligevel ikke hører til i swinger miljøet. At man vil skille sig negativt ud. At man ikke lige er den type person, de andre vil have noget at gøre med. For realiteten er nemlig, at alle typer, både unge, midaldrende og ældre, tykke og tynde, mænd, kvinder og par møder frem i klubberne og til de private fester – og alle er lige velkomne. Nøjagtig som den sex, der bliver dyrker, også spænder fra den ene yderlighed til den anden – og ønsker man ”blot” at kigge på, så er det altså lige så fint. Hvorfor det er en rigtig dårlig og ærgerlig undskyldning for ikke at give swingerklubben en chance, at man ikke hører til. I swinger miljøet er der nemlig stor rummelighed og plads til os alle.

Tænk hvis jeg render på en fra arbejdet?


En frygt, eller i hvert fald en lille nervøsitet, de fleste, der går i swingerklub eller sexklub med jævne mellemrum oplever, er frygten for at rende på en fra familien, arbejdspladsen eller måske en nabo nede i klubben – og den nervøsitet er jo helt reel. For ALLE, hvis man er voksen, kan jo i princippet gå i swingerklub. Her bør man dog hele tiden have i baghovedet, at sker dette en dag, står man pludselig ansigt til ansigt med chefen i bollerummet, så er man sgu da lige gode om det. Du er der, han er der, og det kan man så bare ikke lave om det – til gengæld er den ene ikke bedre end den anden. Ok, det kan blive lidt akavet, men den minimale risiko for dette bør da ikke afholde en fra at tage i klub, hvis man virkelig gerne vil det. Så frygten for at rende på en fra arbejdet er altså også en ret så dårlig undskyldning for ikke at tage i swingerklub.


Nyeste artikler

Kom til jule-pule-bal i kneppeland – med ”De Frisindede”

Hermed er du onsdag den 20. december fra klokken 19 - 23 indbudt til et ægte hardcore jule-pule-bal i kneppeland

En par aften der opfylder fantasier

Vi har i Swingersfun fået så dejligt travlt :-) - at vores mange gæster er lidt mere anonyme og ikke

GangBang klubben mødes Torsdag og Lørdag

Gang Bang og Cum klubben i SwingersFun mødes og der bliver kneppet igennem.

Mest læste artikler

Kom til jule-pule-bal i kneppeland – med ”De Frisindede”

Hermed er du onsdag den 20. december fra klokken 19 - 23 indbudt til et ægte hardcore jule-pule-bal i kneppeland

GangBang klubben mødes Torsdag og Lørdag

Gang Bang og Cum klubben i SwingersFun mødes og der bliver kneppet igennem.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

5 undskyldninger for ikke at swinge

Det plejer ikke at være specielt svært at finde på dårlige undskyldninger, når man helst vil slippe fra et eller

Undersøgelse: Skal hun have sko på i sengen under sex?

Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet eller tredje, men hvis du nu skulle frit vælge ud fra, hvad der

1. maj gangbang, puds flagstangen

Søndag den 1. maj kan du både nå at flashe den røde fane i Fælledparken og efterfølgende gøre dit frække