semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
10 ting du bør vide, inden du tager i swingerklub


Af      Swinger råd Kommentarer    
Kvindelig swinger som nyder swingermijøet
Kun flere og flere leger med tanken/fantasien om at tage i swingerklub, men myter og fordomme og usikkerhed omkring det fremmede og ukendte afholder fortsat en del fra nogensinde at tage det afgørende skridt ind over tærsklen. Her kommer 10 ting du bør vide, inden du eventuelt tager i swingerklub.

1) Du tvinges ikke til noget som helst


Man kan komme lige så mange gange i sin lokale swingerklub uden at deltage i de fysiske udfoldelser, som man nu engang selv vil. Ingen tvinges naturligvis til noget som helst – og har man først sagt nej, så respekteres dit nej. Ikke så få kommer rent faktisk i swingerklubber og sexklubber for udelukkende at kigge på og være del af atmosfæren og miljøet – det bestemmer man
Tre swingere som nyder swingerfællesskabet
100 procent selv.

2) Du er helt anonym


En del afholder sig fra at gå i swingerklub på grund af frygten for at familie og/eller kollegaer skal opdage det. Ingen kan selvfølgelig garantere, at en fra jobbet ikke har de samme swinger-lyster som man selv har. Men hvad der sker i klubben, bliver i klubben. Desuden er det helt op til en selv, hvad og hvor meget, man ønsket at socialisere med klubbens andre medlemmer. En del er på fornavn med hinanden, andre udveksler måske også telefonnumre, atter andre vælger måske også at ses uden for klubben. Men dette er altså helt op til en selv. Ønsker man at være manden/kvinden, der ”bare” kommer fordi for at knalde løs og/eller kigge på, så er det bare
En af favoritterne i swingerklubber
på den måde – og forbliver på den måde.

3) Garanti for sex eller ej?


Det er i swinger-klubberne og sexklubberne som i selve livet: Der er ikke garanti for noget som helst. Så nej, der er ikke garanti for at få sex, fordi man møder frem i en swingerklub.
Selv ikke hvis man har lavet en forhåndsaftale med en – for ønsker han eller hende, man nu har en sexdate i klubben med, alligevel ikke at have sex med en, så er det jo bare ærgerligt – for dig!
Når dette så er sagt og slået helt fast, så kommer mænd, kvinder og par jo i swingerklubben for nøjagtig det samme som dig. Så chancen for at score sex er selvfølgelig pænt stor – specielt
Swinger som er igang med at tage et kondom på
hvis man holder sig til, opfører sig høfligt og civiliseret og sørger for at være soigneret og indbydende.
Nøjagtig som uden for murene!

4) Med eller uden gummi?


Ikke et øje vil sige dig imod, hvis du udelukkende ønsker at dyrke sex i klubben med gummi, om man er mand eller kvinde. Man kommer trods alt i nærkontakt med vildt fremmede, hvorfor det naturligvis er helt ok at passe på sig selv – og samtidig passe på de, man nu engang dyrker sex med. Omvendt så vil man i alle swingerklubber og sexklubber kunne opleve personer, der vælger at dyrke sex uden gummi – og det er sådan set lige så ok. Om man er til såkaldt sikker sex eller ej, er ens helt personlige ansvar –
Entréen til en swingerclub
alle, der får adgang til klubben, er voksne og har ansvaret for sig selv. Nøjagtig som i forbindelse med uforpligtende sex uden for klubbens domæne.
Men selvfølgelig er til aldrig til skade at tænke sig lidt om – heller ikke i swinger-miljøet!

5) Påklædning eller ej?


Alle swingerklubber og sexklubber har ret klare regler for påklædning – eller rettere regler for, hvor meget tøj, man nu engang må have på, når man bevæger sig ind i klubben.
Der rent faktisk godt kan afholde en del fra overhovedet at gå i klub. Fx hvis man har det dårligt med netop at vise sig alt for afklædt foran fremmede, der er et reelt problem for en del.
I de fleste klubber er det både ok at have fx håndklæde om livet og/eller være helt nøgen, eller man er iklædt mere kinky lingeri. I forbindelse med specielle aftener eller særlige events kan en mere speciel form for påklædning fx være påkrævet, som kan være lak/læder/gummi, hvis der fx er s/m-fest på programmet. Lige som en nøgenfest i klubben som regel kræver at man er – ja, helt nøgen. Med hensyn til diverse former for påklædning eller ej, bør man lige tjekke klubbens hjemmeside en ekstra gang, inden man tager hjemmefra. Her kan man nemlig læse sig til, hvad der er ok og slet ikke ok.

6) Hvilken former for sex, må man dyrke?


Om man frekventerer en swingerklub eller en sexklub, så dyrker medlemmerne af klubben langt hen ad vejen de samme former for sex. Naturligvis krydret med de muligheder, mange ligesindede samlet under et tag nu engang giver: Trekanter, firkanter, gruppesex, gang-bang osv.
De fleste klubber har også et eller flere special-områder, der fx indbyder til diverse former for s/m- og bondage-lege, gynækolog-bænk, gloryholes, massagebriks og meget, meget mere.
Så i klubben har man som regel noget bedre mulighed for at eksperimentere og prøve grænser af end man har hjemme i eget soveværelse. Lige som langt de fleste der går i klub, i mere eller mindre grad tænder på at andre kigger på, når man folder sig frækt ud.
Visse former for sex kan dog være over grænsen for den specifikke klub – herunder fx sexleg med blod og ekskrementer, hardcore kvælersex mv. Hvor grænserne nøjagtig lige går, må man forhøre sig yderligere om i hver enkelt klub.

7) Passer jeg også ind i miljøet?


Ja, naturligvis gør du da det. Det er nemlig alle typer, unge som midaldrende og ældre, mænd, kvinder og par, heteroseksuelle, biseksuelle og homoseksuelle, der bevæger sig i klubmiljøet.
Og når det kommer til højde og drøjde, så er alle tænkelige kropstyper også med på vognen.
Så hvad end man ser i spejlet, bør det på ingen måde afholde en fra at træde ind over tærsklen til den lokale swinger- eller sexklub. Lige som det i klubben overhovedet intet betyder, om man kører bus, arbejder på det lokale kommunekontor, er på kontanthjælp eller er chef for en større bank.
I omklædningen hænger man nemlig sit tøj og parkerer samtidig sin civile identitet til fordel for at være seksuelt sammen med seksuelt ligesindede.

8) Swingerklub eller sexklub?


Skal man vælge at blive medlem af enten en swingerklub eller en sexklub? Og er det i virkeligheden ikke nøjagtig det samme? Nej, der er rent faktisk forskel på de to typer af klubber – også selv om typen af sex, der dyrkes begge steder, mere eller mindre er den samme.
Man kan groft adskille de to klubtyper på den måde, at man i swingerklubben er tanden mere social end man er i sexklubben. De fleste swingerklubber har med jævne mellemrum arrangementer og events, der ikke nødvendigvis fra start involverer sex – som kan være spisning, en tur i byen, øl-smagning osv., osv. Mens det i sexklubben, dog igen meget generelt, udelukkende handler om sex. Dermed ikke sagt, at man i swingerklubben ikke kan gå til stålet fra første til sidste sekund, mens man kan bruge en masse tid i sexklubben på at tale og drikke kaffe – for det kan man da. Her overlapper klubformerne hinanden – men helt generelt er man altså tanden mere social i swingerklubben end i sexklubben.

10) Hvornår bør man møde frem i klubben?


Det er altid svært at sætte fingeren på en helt bestemt ugedag og tidspunkt, der er bedre end andre dage og tidspunkter at møde op i klubben på. En del ynder fx at gå i klub om formiddagen, da det passer bedst ind i eget skema, mens andre konsekvent møder op ud på aftenen.
En god ide kan dog her være at prøve sig lidt frem, hvis man altså har den mulighed – også for på den måde at møde nogle af de personer, man måske ellers aldrig ville være rendt på.
Fredag og lørdag aften og nat, er dog helt klart de dage og tidspunkter på ugen, hvor der som regel er mest gang i gaden i klubberne – og så selvfølgelig i forbindelse med helt specielle events, der trækker ekstra. Men fredag og lørdag aften og nat, nøjagtig som med bylivet generelt, der går man sjældent galt i byen. Her må det dog indskydes, at der heller ikke i swingerklubber og sexklubber er garanti for hverken det ene eller andet, når det kommer til fremmøde. Så en god ide er det altid at tjekke stedets ”Jeg kommer klub” liste – for i det mindste at få en lille ide om, om man har valgt en god eller mindre god dag/tidspunkt.

10) Er det normalt at swinge?


I Danmark, i 2017, er det mere normalt/almindeligt end nogensinde tidligere at swinge – og alt tyder på, at det kun bliver endnu mere udbredt i årene fremover. Dermed ikke sagt, at man så samtidig står åbent frem og taler om sin passion for at swinge, for det gør fortsat altså kun de færreste. Men når det kommer til at gøre lyst og fantasi til virkelighed ved at blive del af swinger-miljøet, om man swinger privat og/eller går i klub, så er kun flere og flere danskere hoppet med på vognen. Hvis man måler det at swinge op imod et såkaldt mere almindeligt sexliv, hvor man som par udelukkende dyrker sex med hinanden, så er swinger-livet og swinger-miljøet for mange dog fortsat langt over grænsen. Men i takt med, at fordomme og tabuer omkring miljøet lige så langsomt nedbrydes, samt medierne i meget højere grad end tidligere omtaler og skriver om swingere og swingerklubber på en mindre sensationspræget facon, så kommer flere og flere nye swingere også kun til.Kommentarer (0)


Relaterede artikler

Valgbabe 2015, stem med underlivet

Stem på årets valgbabeKan du huske Nikita Klæstrup fra Guldborgsund, kommunalvalgets helt store valg-babe? – selv om den unge pige på forhånd hverken var kendt eller endte med at blive stemt ind. Et godt udseende og sexapeal sælger nemlig også. Og sådan selvfølgelig også i forbindelse med valget til Folketinget her den 18. juni. Læs mere

10 tegn på din ven er swinger

Hun er glad for sex1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

10 ting du bør vide, inden du tager i swingerklub

Kun flere og flere leger med tanken/fantasien om at tage i swingerklub, men myter og fordomme og usikkerhed omkring det

Spar dine ladninger til lørdag

På Lørdag i Biklubben afholdes der stor og saftig spermfest, Bukkake Party i swingerklubben Adam og Eva. Hvor alle kvinde-

Andre læser nu

10 ting du bør vide, inden du tager i swingerklub

Kun flere og flere leger med tanken/fantasien om at tage i swingerklub, men myter og fordomme og usikkerhed omkring det

Spar dine ladninger til lørdag

På Lørdag i Biklubben afholdes der stor og saftig spermfest, Bukkake Party i swingerklubben Adam og Eva. Hvor alle kvinde-

Hvornår er man utro ? Swinger udlever ofte aftalte sexfantasier sammen

Deltag i vores undersøgelse af, hvornår man ude i den virkelige verden er utro – eller rettere, hvornår DU synes,