semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
10 tegn på din ven er swinger


Af     
Hun er glad for sex

1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt


Et af de tydeligste tegn på, at din ven er swinger, er, at han/hun er fantastisk god til at omstille sig i sengen. De fleste swingere er som bekendt seksuelt sammen med mange forskellige, men da ikke to personer er ens, det gælder både mænd og kvinder, så gælder det for den ihærdige swinger om hele tiden at justere og indrette sig efter de personer, vedkommende nu er sammen med. For den ihærdige og dedikerede swinger, er der ikke meget vanetænkning i forbindelse med sex.

2) Swingeren elsker at være i centrum


Langt de fleste swingere elsker at blive set på, at være i centrum – i hvert fald uden tøj på.
Der er så langt fra alle, der kan lide Swingeren omstiller sig hurtigt til sexat blive kigget på, når de er helt nøgne – og endnu flere har det svært ved at præstere til fulde seksuelt, når andre pludselig kigger. Sådan har din swinger ven det i hvert fald ikke. Formentlig kan vedkommende faktisk rigtig godt lide at få opmærksomhed i forbindelse med sex – også selv om han/hun måske endda pure benægter det.

3) Swingeren taler ikke om swinger miljøet


De fleste swingere fortæller kun meget sjældent personer uden for miljøet om, hvad der foregår rundt om til de private fester og inden for rammerne af swinger-klubberne og sexklubberne.
Så virker din ven til slet ikke at være swinger typen, fordi han/hun netop aldrig taler om at swinge, så er der nok en pæn chance for, at han/hun faktisk Swingeren er som regel god til at præstere i sengenallerede er del af miljøet.
Her skal dog føjes til, at der heldigvis også er swingere, der er endda meget åbne omkring deres seksualitet, men som samtidig aldrig kunne finde på at nævne eller udstille andre, der færdes i miljøet. Det gør man nemlig bare ikke!

4) Swingeren er som regel god til at præstere i sengen


Hvis din ven er pænt god til at præstere i sengen (hvis du altså kommer i den afklædte og ophidsende situation med vedkommende), så kan vedkommende meget vel være swinger.
Swingere, det gælder både mænd og kvinder, er som regel endda rigtig glade for sex – og kan som regel også præstere på lagnerne, når det nu engang kræves. Også ofte i længere tid ad gangen.
Så får du nedlagt din Swingeren har prøvet alt seksueltven og finder ud af, at han/hun er styr på tingene, så kunne vedkommende godt være swinger – eller har måske været det en periode tidligere.

5) Swinger manden forstår at spille sex-spillet


Hvis din ven er mand, og han om noget forstår at spille sex-spillet, altså sige, gøre, smile, grine og agere på den helt rigtige måde i selskab med kvinder, så kunne han meget vel have erfaring med at swinge. I swinger miljøet er der nemlig en del flere mænd end kvinder, så få at overgå de andre mænd, så er det en rigtig god ide at vide nøjagtig hvilke knapper, der skal trykkes på for at have største chance hos det modsatte køn. En konstant og kontant konkurrence imellem liderlige mænd, der Swingeren er ekstra glad for sexskærper evnen til at spille sex-spillet.

6) Swinger kvinden kræver og kan lide opmærksomhed


Hvis din ven er kvinde – og hun er ekstra glad for opmærksomhed, at være i centrum, så ville hun passe godt ind i swinger miljøet. Hvis ikke hun da allerede er del af det. I swinger miljøet får alle kvinder nemlig ekstra meget opmærksomhed. En kæmpe opmærksomhed, der for en del kvinder kan virke en smule skræmmende, mens andre elsker det mere end noget andet.


7) Swingeren har prøvet alt seksuelt – næsten da!


Det er selvfølgelig dumt at generalisere, men hvis din ven giver udtryk for, at han/hun har prøvet alt mellem himmel og jord (sådan næsten da!) rent seksuelt, så er vedkommende enten en kæmpe løgnhals eller har været Swingeren kan godt lide at være i centrumswinger i mange år. For er der et sted, om man er mand eller kvinde, hvor der er mulighed for at eksperimentere og prøve grænser af seksuelt, så er det altså med ligesindede i swinger-klubberne og til de private swinger fester.

8) Swingeren er til dogging og sex i det fri


Hvis du finder ud af, at din ven m/k er til dogging (uforpligtende sex i det fri med ofte vildt fremmede), så er der også en ekstra stor chance for, at vedkommende er del af swinger miljøet, eller måske tidligere har været det. Rigtig mange af de, der dyrker sex med fremmede udendørs, på stranden, udvalgte rastepladser mv., når vejret er til det, finder generelt også – og ikke så underligt – interesse Swingeren taler ikke om swinger miljøeti swinger verdenen.

9) Swingeren elsker generelt at være nøgen


Nu er det jo ikke fordi, slet ikke, at vi skal skyde alle nudister i skoene (nudisterne jo alligevel ikke bærer – altså skoene!) at de også er swingere. Men er man vant til at komme i swinger miljøet, om det er privat og/eller i klub, så er man også vant til at bevæge sig omkring uden tøj på – eller i hvert fald med meget lidt tøj på. Så er din ven glad for at være afklædt, så kan han/hun meget vel også have smag for at swinge.

10) Swingeren er ekstra glad for sex


Fordi man er glad for sex, måske endda super-duper glad for sex, er det jo ikke ensbetydende med, at man er swinger. Med en stor appetit på sexlivets mange facetter er i hvert fald heller ikke diskvalificerende i den henseende. De fleste, der swinger, er nemlig ikke så underligt ekstra glade for at fyre den seksuelt af – og er man ikke swinger, så kan ekstra stor sex appetit på et tidspunkt meget vel føre til besøg i den lokale sexklub eller swingerklub. Nøjagtig som sult kan få en til meget hurtigt at lægge vejen forbi supermarkedet eller en god restaurant inde i byen.

Relaterede artikler

Fri sex i Tyskland

Kvinden er som regel i midten, når den står på doggingVi danskere er ret så vilde med sex i det fri, og nu er vejret (højsommer) da om noget til sex i naturen eller på rastepladsen. Men det er altså ikke kun her i Danmark, der året rundt bliver knaldet igennem i skov og krat – overalt i verden er sex i det fri mere populært end nogensinde. Anja fra Brøndby i høj grad kan tale med om. Læs mere

10 ting du bør vide, inden du tager i swingerklub

Kvindelig swinger som nyder swingermijøetKun flere og flere leger med tanken/fantasien om at tage i swingerklub, men myter og fordomme og usikkerhed omkring det fremmede og ukendte afholder fortsat en del fra nogensinde at tage det afgørende skridt ind over tærsklen. Her kommer 10 ting du bør vide, inden du eventuelt tager i swingerklub. Læs mere

Smid tøjet Danmark – og det hele

Smid tøjet Danmark - til et ekstra godt formålSmid tøjet Danmark, er overskriften på den nye Røde Kors kampagne, der løber af stablen fra 1. til og med 9.maj 2015. Her handler det om at få alle os overflods-danskere til at donere så meget overskydende tøj som overhovedet muligt til nødlidende rundt om i verden. Læs mere


Nyeste artikler

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

SwingerDating går HELT ANALT

Frem til og med søndag den 2. april går Swingerdating.dk i samarbejde med vores [a href='https://singlesex.dk/' target='_blank']søsterside for sexsøgende singler,

Mest læste artikler

Gode råd og regler hvis du vil besøge en Swinger Klub

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får

Sexklubben myldrer med cougars

Vi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske sexklubmiljø i snart to år.

Swingerklub er også hyggeklub

Rigtig mange mennesker, der intet kender til swinger miljøet, forbinder udelukkende ordet swingerklub med sex, sex og atter sex. Og

Andre læser nu

10 tegn på din ven er swinger

1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt

Gode råd og regler hvis du vil besøge en Swinger Klub

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får

Sådan gør du hende drøn-liderlig

De fleste kvinder vil have en rigtig mand i sengen, men også en mand, der ikke er alt for egoistisk.