semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
10 råd til at give hende orgasme


Af      Sex tips Kommentarer    
Slik mig, og brug også gerne fingre!
Orgasme til hende er ikke alt. Den ultimative forløsning betyder for langt de fleste kvinder dog ret meget. For både hende selv og den person, der evner at give hende orgasmen. Nøjagtig som det for kvinden er en stor personlig tilfredsstillelse at kunne give sin partner i sengen forløsning.

Ikke alle kvinder har lige nemt ved at opnå orgasme. For langt de fleste kan det dog lade sig gøre. Og ikke kun for egen hånd, men også i forbindelse med sex.

Her får du 10 gode råd og tips til, hvordan I sammen kan komme tættere på målet, orgasme til hende, HVER GANG.

1)Du kan jo ikke læse tanker


Ikke alle kvinder er lige gode til at fortælle deres sexpartner, hvordan de bedst opnår en
Faker hun, eller er det en ægte orgasme?
orgasme. Men hvis nogen ved det, så bør det vel trods alt være hende selv. Så frem for at du bruger en masse tid og kræfter på at gøre ”de forkerte” ting ved hende, så spørg hende hellere lige ud.
”Hvordan kan jeg bedst give dig orgasme?”

Få hende før eller under akten til ret nøjagtig at fortælle dig, hvordan den kage skal skæres. Du kan jo trods alt ikke læse hendes tanker. Også selv om hun måske tror og håber, at du evner det.

2)Det er bare ikke fedt, hvis hun faker


Manden kan ikke fake sin forløsning, der viser sig fysisk, men det kan hun med sine orgasmer. Det kan du blandt andet forvisse sig om på et hvert bordel rundt
Har hun først fået orgasme, så er hun ekstra meget på
om i Danmark. Men det er bare ikke ret fedt, hvis hun vælger at fake. Hverken for dig eller hende selv. Også selv om hun i situationen opleves nok så overbevisende.

Få hende derfor i stedet overbevist om, at det rent faktisk er bedre for jer begge, at hun ikke lader som om. Hvis hun altså vel og mærke gør det. På den måde er det også meget nemmere for jer begge at arbejde frem imod, at hun rent faktisk får en ægte orgasme, når I seksuelt er sammen.

3)Drop egoismen i sengen


Hvis du for alvor ønsker, at hun skal få vaskeægte orgasmer, så kræver det også, at du gør en indsats i sengen. Forvent ikke bare, at hun skriger den ene orgasme efter den
Kys og brug fingre på hende, det virker
anden ud i soveværelset, hvis du udelukkende lægger dig passivt på ryggen og kun modtager.

Hvis du ønsker at blive bedre til at give dine kvindelige sengepartnere orgasmer, så må du dæleme også arbejde for sagen. Til gengæld får du så også så meget mere igen. Evner I begge at give og modtage, så bliver det seksuelle mellem jer helt automatisk bare så meget federe. Som i høj grad også er grundlaget for, at hun overhovedet kan få orgasme.

4)Forspillet betyder lige så meget som akten


At give hende pik, for at sige det lige ud, er ingen garant for, at du kan give hende orgasme. For er hun ikke mentalt helt oppe på kogepunktet, så skal der dæleme rigtig meget til, inden hun
Det er svært at give hende orgasme kun ved hjælp af pikken
eksploderer.

For langt de fleste kvinder er forspillet, der kommer i rigtig mange varianter, et absolut must. Og jo længere, du kan pirre og tirre hende, jo nemmere bliver det også at give hende orgasme eller to. Når I på et tidspunkt kommer frem til selve sexakten. Så får hende varmet godt og grundigt op, så er der nemlig sjældent ret langt til, at hun rammer kogepunktet og får orgasme.

5)Tunge og fingre er en magisk kombination


Selv om din pik er nok så fantastisk, så skal der ofte noget mere end penetration med pikken til at give hende orgasme. Af den simple årsag, at langt de fleste kvinder har klart nemmest ved at opnå klitorisorgasme.

En ”magisk kombination” er derimod at bruge tungen og fingrene
Kvinder ved, hvordan de bedst giver hinanden orgasmer, påstår de selv
på hende. Tungen til og slikke og stimulere hendes klitoris, fingrene til samtidig at stimulere og massere hendes G-punkt indvendig i skeden. En mulighed er også, at du lader hende benytte en klitorisvibrator på sig selv, mens du så står for fingerbehandlingen. Kombinationen virker på rigtig mange kvinder.

6)Rom blev ikke bygget på en dag


Ønsker du at kunne give hende orgasme næsten hver gang, I er sammen, så handler det om tålmodighed. Rom blev heller ikke bygget på en dag. Hvis det ikke lader sig gøre for jer den første gang, så opgiv ikke af den grund. Bliv i stedet ved med at arbejde jer frem imod at det lader sig gøre. Og lær af ”fejltagelserne” fremfor at lade jer slå ud af dem.

Husk
Mand føler sig som mere mand i sengen, når man kan give hende orgasme
i den forbindelse også, at det mentale betyder mindst lige så meget som det rent fysiske. Ikke mindst for kvinder. Så er hun ikke 110 procent med oppe i hovedet, så er det kun ekstra svært at tænde hende nede mellem benene.

7)Lad hende onanere, når hun vil


Kvinder som med jævne mellemrum onanerer, og opnår orgasme ad den vej, har generelt også nemmere ved at opnå orgasme via sex. Så lad hende for dælen da onanere, når hun har lysten til det. Onani bør være en menneskeret, også når man er i forhold. Og så er soloonani altså rigtig godt for det fælles sexliv.

Ved med jævne mellemrum at lege med sig selv, det gælder for både kvinder og mænd, så opøver og perfektionerer
Det er ikke svært at se, når han er kommet
man evnen til bedre at kunne komme. Eller lade være med at komme. Så drop aldrig onanien. Fælles onani, hvor man leger ved siden af hinanden, er sgu da også ret fedt.

8)Nyt i sengen, åbner nye døre til orgasme


Vi mennesker er vanedyr, og intet galt med det. Heller ikke når det kommer til vores seksuelle vaner. For der er jo ting og sager, der fungerer bedre end andet for en i dobbeltsengen. Vaner kan dog også få en til at gå i stå. Ja, nærmest og falde i søvn. Mens nye boller på sexsuppen, bare engang imellem, ofte kan bidrage til at gøre underværker.

Så hvorfor ikke prøve at gå ud ad nye veje, hvis det kniber med at give hende orgasme. Og fungerer det nye ikke lige, så kan I jo altid vende tilbage til det gamle og mere kendte. Men det kan jo også være, at I sammen render ind i lige netop den form for sex, der kun krydrer det fælles sexlive yderligere. Og samtidig ophidser og tilfredsstiller hende på en måde, som giver hende orgasme igen og igen. Hvor intet voves, intet vindes. Heller ikke seksuelt.

9)Hun skal elske sig selv og sin krop


Hvis man ikke synes om sig selv og sin krop, så er det ofte ekstra svært at give sig fuldstændig hen i sengen. Så husk nu for søren at fortælle hende, hvor dejlig og lækker, hun er. Og i hvor høj grad du nyder at være sammen med hende seksuelt. Det hjælper i høj grad også på hendes mulighed for at få orgasme i dit frække selskab.

Når man har det godt med hinanden, og slapper af og nyder hinandens afklædte selskab, så er vejen både nemmere og kortere til forløsning og orgasme. For jer begge.

10)Kys og kæl hende til orgasme


En del kvinder kan rent faktisk opnå en reel orgasme via ”blot” og kysse og kæle. For de langt de fleste skal der noget mere fysisk til. Dog ingen tvivl om, at en masse kys og omsorg og nærhed i forbindelse med sex betyder rigtig meget for ikke mindst kvinden i sengen. Både før, under og efter selve den fysiske akt.

Og er du del af et fast mand/kvinde par, så kys og kram hende en hel masse i hverdagen. Dette giver uden tvivl bonus, når der er seksuel aktivitet på plakaten. Også med hensyn til muligheden for og give hende en eller flere orgasmer undervejs eller ej.Kommentarer (0)


Relaterede artikler

9 sex tips, der vil virke for dig

ingen mand siger nej til en fræk og forløsende morgen sutterDer er altid lærerigt at høre om, hvad der virker for andre i sengen. Specielt hvis man er blevet lidt af et vanedyr. Her får du 9 hurtige sex tips til at krydre og forbedre sexlivet både derhjemme og i swingerklubben Læs mere

Så ofte onanerer vi swingere

Kvinder, der swinger, holder sig ikke tilbage med at onanereFor noget tid siden igangsatte vi her på SwingerDating.dk en brugerundersøgelse af, hvor ofte vi swingere onanerer om ugen. Mænd kontra kvinder, og resultatet er på mange måder interessant. Læs mere

Hans humor gavner hendes orgasmer

Man kan sagtens grine under en hardcore anal orgasmeMan skulle have været en velduftende, mandlig komiker, skulle man. I hvert fald ifølge en ny australsk undersøgelse der fortæller, at mandens personlighed hænger tæt sammen med antallet af kvindens orgasmer i forbindelse med sex. Læs mere

Swinger sex og onani er sundt

Onani er super brændstof for krop og sjælDet er først og fremmest lysten, der driver værket, når vi tager i swingerklub Men gode og positive sidegevinster er også værd at tage med. Og disse findes der rigtig mange af for såvel krop som sjæl ved med jævne mellemrum at onanere og dyrke sex. Læs mere

Hvor meget onanerer du

Onanerer du 1, 3 eller måske 10 gange om ugen?Deltag i SwingerDatings helt anonyme undersøgelse af, hvor meget danske mænd og kvinder onanerer. Onani undersøgelsen foregår sideløbende og i samarbejde med Singlesex.dk Danmarks førende sexdatingside for sexsøgende singler Læs mere

Onanerer du også på jobbet

Intet galt med en heftig spiller eller leg med sexmaskinen i arbejdstidenNetop offentliggjort undersøgelse, YouGov har lavet for Søndagsavisen, viser, at et forholdsvist stort antal danskere tager sig en spiller/onanerer på jobbet. Eller er det i virkeligheden ikke så mange, som man måske kunne have forventet??? Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Svensk kvinde søger bukkake hjælp

Skal det være Svensk eller Dansk sperm ?

Opnå endnu mere gratis opmærksomhed

Nøjagtig som ude i den virkelige verden (som om cyberspace ikke er nok så virkelig!), så gælder det altså om

Andre læser nu

10 råd til at give hende orgasme

Orgasme til hende er ikke alt. Den ultimative forløsning betyder for langt de fleste kvinder dog ret meget. For både

9 sex tips, der vil virke for dig

Der er altid lærerigt at høre om, hvad der virker for andre i sengen. Specielt hvis man er blevet lidt

Dyrker du mere eller mindre sex i julemåneden

Deltag i swingerDating.dk undersøgelsen af, hvor meget vi mænd, kvinder og par dyrker sex i løbet af julemåneden? Om det