semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Filmen Swinger har givet os lyster


Af      Swinger råd Kommentarer    

Er I også et par er som har set filmen SWINGER og vil udleve Jeres fantasier? Så tal sammen eller overvej selv om:Skal vi mødes og swinge privat eller i en Swingerklub?

Har du diskuteret dine swinger-fantasier med din partner?

Har I et stærkt og ærligt forhold?

Er du forpligtet til jeres forhold?

Er dit sexliv med din partner godt?

Føler du dig tryg ved tanken om at se din partner kysse / røre / have sex med en anden person? Eller at din partner skal se dig kysse / røre / have sex med en anden person?

Er du tryg ved at tale om sex og grænser?

Har du tillid til dig selv og din partner?

Føler du dig tryg ved at sige nej til din partner?

Er det at swinge noget for jer begge?

Er i begge villige til at stoppe, uden tøven, hvis den anden pludselig ikke er ok med det der foregår?

Hvis ikke du har diskuteret dine/jeres fantasier igennem, så er det nok en god ide at gøre det først.I skal ikke tage i swingerklub hvis ikke jeres forhold er bygget på de ovenstående ting. Man skal have en stærk tro for at begå sig i swingermiljøet, og man skal i hvert fald ikke være jaloux indstillet.

Hvis ikke du føler den store forpligtelse i jeres forhold, så vil et møde med swingerlivet og swingerklubben højst sandsynligt resultere i et forlist forhold.

I skal aldrig tage i klub for at prøve at redde et forhold. Sex bliver ikke bedre fordi i tager i klub, fundamentalt set ligger der nogle andre ting der gør at jeres sexliv ikke er godt, få dem klaret før i kaster jer ud i swingerlivet.

Før i kaster jer i legen på lagnerne med andre, så tænk over hvordan du vil have det hvis din partner bliver kneppet af, eller knepper en anden, mens du står og kigger på. Vær skarp på, at de første gange er det okay at stoppe legen, også selv om det lige var blevet rigtigt sjovt for partneren.

Tal om tingene, altid sørg for at grænser, aftaler og det hele ligger 100% fast så ikke der opstår misforståelser… Det er en humørdræber, at stå og skælde sin partner ud fordi vedkommende lige kom til at gøre noget, som du ikke anså for at være okay. Mens det i han eller hendes øjne var ganske naturligt.

Swingerlivet kræver tillid. Tillid til dig selv, din partner og jeres forhold. Det kan godt være, at din partner ligner et lille barn i en legetøjsbutik, men du skal have tillid til, at det er dig din partner vil have, og at kærligheden i jeres forhold blot gør dette til en god oplevelse, og ikke en dårlig af slagsen.

Sig nej før det er for sent. Stop altid i god tid, og respekter hvis der bliver sagt nej. Du må ikke lade dig presse ud i noget, bare fordi din partner syntes det er okay.

Et NEJ betyder Nej


DEN VIGTIGESTE REGEL Stop betyder stop, og forholdet betyder mere end det du nu havde gang i. Respekterer altid din partners nej.

God fornøjelse - Swingere har det sjovere

Kommentarer (0)


Relaterede artikler

Dogging debutant taler ud

Mænd, kvinder og par mødes i det fri for at dyrke doggingConrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev manden single, der gjorde det muligt for ham at udleve fantasien om at dyrke sex i det fri med vildt fremmede. Læs mere

Kickstart dagen med et klubknald

Begynd dagen med et klubknald, der booster energiniveauet42-årige Jane har et par gange om måneden tænkt sig at lægge ud med en frisk omgang morgen- og formiddagssex sammen med andre morgensex-friske danskere. Læs interviewet med kvinden, der for nylig blev single og nu vil benytte friheden til at udleve en række sexfantasier. Læs mere

Test sexgrænserne på lørdag

Kvinder, der boller kvinder, vækker altid begejstringVi ses på Lørdag Læs mere


Nyeste artikler

Kæmpe oktober-swinger-fest i Adam og Eva – med øl, fisse og pølse til alle

Sæt frækt kryds i kalenderen ud for fredag den 27. oktober fra klokken 18 – 02. Her afholder swingerklub Adam

Klubsex for kun 100 kroner (gælder i oktober) – Swingers Fun går i retro mode

Hele oktober måned er Swingers Fun i Allerød gået i super dekadent og frækt retro-mode. Swinger-villaen på Irisvej skruer tiden

Swingers Fun åbner op for kælderen

Klubben i retro design - med Retro priser i Oktober

Mest læste artikler

Kæmpe oktober-swinger-fest i Adam og Eva – med øl, fisse og pølse til alle

Sæt frækt kryds i kalenderen ud for fredag den 27. oktober fra klokken 18 – 02. Her afholder swingerklub Adam

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Klubsex for kun 100 kroner (gælder i oktober) – Swingers Fun går i retro mode

Hele oktober måned er Swingers Fun i Allerød gået i super dekadent og frækt retro-mode. Swinger-villaen på Irisvej skruer tiden

Andre læser nu

Filmen Swinger har givet os lyster

Er I også et par er som har set filmen SWINGER og vil udleve Jeres fantasier? Så tal sammen eller

5 tips til god swinger sex

Sex er sex er sex, men ikke alt sex er altså lige god sex. Og hvad nu, hvis man slet

Hvor har du prøvet at dyrke sex?

I ”gamle dage”, der i denne sammenhæng faktisk ikke ligger så specielt mange årtier tilbage, der var seksuel aktivitet for