semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Filmen Swinger har givet os lyster


Af      Swinger råd Kommentarer    

Er I også et par er som har set filmen SWINGER og vil udleve Jeres fantasier? Så tal sammen eller overvej selv om:Skal vi mødes og swinge privat eller i en Swingerklub?

Har du diskuteret dine swinger-fantasier med din partner?

Har I et stærkt og ærligt forhold?

Er du forpligtet til jeres forhold?

Er dit sexliv med din partner godt?

Føler du dig tryg ved tanken om at se din partner kysse / røre / have sex med en anden person? Eller at din partner skal se dig kysse / røre / have sex med en anden person?

Er du tryg ved at tale om sex og grænser?

Har du tillid til dig selv og din partner?

Føler du dig tryg ved at sige nej til din partner?

Er det at swinge noget for jer begge?

Er i begge villige til at stoppe, uden tøven, hvis den anden pludselig ikke er ok med det der foregår?

Hvis ikke du har diskuteret dine/jeres fantasier igennem, så er det nok en god ide at gøre det først.I skal ikke tage i swingerklub hvis ikke jeres forhold er bygget på de ovenstående ting. Man skal have en stærk tro for at begå sig i swingermiljøet, og man skal i hvert fald ikke være jaloux indstillet.

Hvis ikke du føler den store forpligtelse i jeres forhold, så vil et møde med swingerlivet og swingerklubben højst sandsynligt resultere i et forlist forhold.

I skal aldrig tage i klub for at prøve at redde et forhold. Sex bliver ikke bedre fordi i tager i klub, fundamentalt set ligger der nogle andre ting der gør at jeres sexliv ikke er godt, få dem klaret før i kaster jer ud i swingerlivet.

Før i kaster jer i legen på lagnerne med andre, så tænk over hvordan du vil have det hvis din partner bliver kneppet af, eller knepper en anden, mens du står og kigger på. Vær skarp på, at de første gange er det okay at stoppe legen, også selv om det lige var blevet rigtigt sjovt for partneren.

Tal om tingene, altid sørg for at grænser, aftaler og det hele ligger 100% fast så ikke der opstår misforståelser… Det er en humørdræber, at stå og skælde sin partner ud fordi vedkommende lige kom til at gøre noget, som du ikke anså for at være okay. Mens det i han eller hendes øjne var ganske naturligt.

Swingerlivet kræver tillid. Tillid til dig selv, din partner og jeres forhold. Det kan godt være, at din partner ligner et lille barn i en legetøjsbutik, men du skal have tillid til, at det er dig din partner vil have, og at kærligheden i jeres forhold blot gør dette til en god oplevelse, og ikke en dårlig af slagsen.

Sig nej før det er for sent. Stop altid i god tid, og respekter hvis der bliver sagt nej. Du må ikke lade dig presse ud i noget, bare fordi din partner syntes det er okay.

Et NEJ betyder Nej


DEN VIGTIGESTE REGEL Stop betyder stop, og forholdet betyder mere end det du nu havde gang i. Respekterer altid din partners nej.

God fornøjelse - Swingere har det sjovere

Kommentarer (0)


Relaterede artikler

Dogging debutant taler ud

Mænd, kvinder og par mødes i det fri for at dyrke doggingConrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev manden single, der gjorde det muligt for ham at udleve fantasien om at dyrke sex i det fri med vildt fremmede. Læs mere

Kickstart dagen med et klubknald

Begynd dagen med et klubknald, der booster energiniveauet42-årige Jane har et par gange om måneden tænkt sig at lægge ud med en frisk omgang morgen- og formiddagssex sammen med andre morgensex-friske danskere. Læs interviewet med kvinden, der for nylig blev single og nu vil benytte friheden til at udleve en række sexfantasier. Læs mere

Test sexgrænserne på lørdag

Kvinder, der boller kvinder, vækker altid begejstringVi ses på Lørdag Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Gør kinky fantasi til virkelighed

Ofte skal der ikke specielt meget til at booste sexlivet på en helt ny måde – som fx at gå

Filmen Swinger har givet os lyster

Er I også et par er som har set filmen SWINGER og vil udleve Jeres fantasier? Så tal sammen eller

Andre læser nu

Filmen Swinger har givet os lyster

Er I også et par er som har set filmen SWINGER og vil udleve Jeres fantasier? Så tal sammen eller

Supersexede Medina - 3000 SwingerDating-profiler har stemt

Medina er Årets Frækkert

47-årige Heinrich deler gerne sin hustru - Vil du med til fest?

Ægteparret Jette og Heinrich har været sammen i mere end 30 år, og sexlivet er bedre end nogensinde.