semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
#1 Besøges af latexmanden, håndværkeren og ægteparret, hvor Susanne agerer fræk kærlighedsgave til manden


Af      Noveller/historier
Susannes dag på bordellet
”Klokken var 08.00, da vækkeuret gav lyd. God tid, inden den første gæst. Jeg var ankommet sent aftenen før, havde kort tjekket dagens bookninger og derefter fundet dynen frem. Jeg skal helst have stille, rolige og langstrakte morgener.
En kamp om badeværelset med to teenage-piger og efterfølgende to timer i morgentrafikken for at nå frem til bordellet, er ikke en stille morgen, og det ville være scenariet, hvis jeg havde valgt at overnatte hjemme.

På bordellet sover jeg i den samme seng som jeg arbejder i. Nogle af mine kollegaer bryder sig ikke om det, de vil sove i et andet rum, i en anden seng, adskille tingene. Men for mig er en seng en seng. Man kan kneppe i den, og man kan sove i den
Susannes dag på bordellet
– begge ting er lige godt eller dårligt.

Det første jeg gør, når jeg har taget mig sammen til at stå op, er at sætte vand over til te. Så tjekker jeg mobilen og mailen for at se, om der er kommet flere bookninger. Jeg svarer dem, der er akut, altså de, der spørger efter tid samme dag.
Hvorpå jeg går jeg i gang med morgenritualet. Renser udvendigt og indvendigt, make-uppen på og finder tøjet frem.

Det skifter lidt, hvad jeg har på. Hvis ikke kunden har specielle ønsker, tager jeg det på, som er nemmest at få af igen.
Men i dag er første gæst altså latexmanden, så jeg finder noget frem som hverken er let at få på eller af.

Om lidt kommer latexmandenJeg starter musikken op, tænder
Susannes dag på bordellet
stearin lys og ligger et vådlagen i et dynebetræk på sengen, og til slut et stort badehåndklæde hen over.
Så er jeg næsten klar til dagens første kunde, og selvfølgelig et mit te-vand i mellemtiden blevet koldt.

Jeg har kendt latexmanden et par år. Jeg ved faktisk ikke, hvad han i hedder i virkeligheden. Det har aldrig virket relevant at spørge.

Han møder altid op i arbejdstøjet, og har en lille pose med, hvor han har sine egne latexbukser. Han er stor, ikke tyk, bare meget bred. Jeg forestiller mig, at han er vejarbejder, tror i hvert fald det er et eller andet manuelt udearbejde.

Han er latexfetichist, og så er han vild med kvinder i fuld latexmundering. I løbet af den tid, vi har kendt hinanden, har han
Susannes dag på bordellet
foræret mig flere heldragter i latex (eller jeg har kneppet dem af), men desværre er det lykkedes mig at ødelægge dem alle sammen. Så nu må han nøjes med det, jeg selv finder frem.

I dag er det sorte, lårlange latexstrømper i et par høje, sorte hæle. En ærmeløs sort latex-top med hul til mine små bryster, en stram kort latex nederdel (der meget praktisk ruller op, hvis jeg spreder benene for meget), og et latex-korset til at stramme taljen ind.

Han bliver altid meget glad, når han ser mig i latex, og faktisk er jeg ret sikker på at han ville vende om og gå sin vej igen, hvis jeg havde andet end latex på. Det er ikke søde dejlige mig, han betaler for.
Han betaler derimod den søde og dejlige kvinde, der gider bruge 15-20 minutter på at bakse med at få latex hevet ud over kroppen, inden han dukker op på bordellet. Og når det først er kommet på, er det også ok. Næsten alle ser godt ud i latex.
Det strammer ind og glatter ud.
Latex manden begynder med at gå ud og vaske sig, og kommer så ind fra badeværelset iført et par sorte latexshorts med hul i skridtet. Jeg gør mig til, smører mig ind i silikone så latexudstyret skinner og bliver glat og lækkert at røre ved. Jeg ved, han synes, jeg er dejlig (i latex), og det synes jeg også selv.

Jeg vrider mig lidt foran spejlet, og han kommer hen og stryger mig over kroppen. Jeg smyger mig tæt op ad ham og kysser ham. Sådan står vi en rum tid og føler på hinanden. Så går jeg på knæ og tager hans nosser i munden. En kugle af gangen. De er ret store, så der er ikke plads til det store nummer med begge kugler i munden.

Så har jeg hans pik i munden, og jeg husker at kigge op en gang imellem. Det er vigtigt med øjenkontakten under et blowjob. Det kan dog nogen gange være et problem, hvis maven er for stor. Men det går helt fint med latexmanden – altså bortset fra, at han konsekvent stirrer ind i spejlet, der viser ham selv og mig i latex på knæ foran hans pik.

Kluk-ler under sin orgasmeJeg har tjek på tiden, og lokker ham nu med over i den runde seng. Får ham lagt på ryggen og kravler lidt rundt på ham, kysser ham, slikker ham og konstaterer at pikken er, som den skal være. Nemlig hård og klar.
Han får kondom på, og jeg sætter mig overskrævs på ham og begynder at ride. Kort efter kommer det bedste – det bedste for mig .Jeg er nemlig vild med hans reaktion, når han kommer.

Han kluk ler simpelthen, højt og inderligt, og det kommer lige fra maven. Hjerteligt og varmt. Så fedt!

Efter at latexmanden er gået, har jeg tre kvarter inden næste kunde. Jeg vasker sveden fra latexdragten af og sætter mere vand over til te. Nu har jeg også tid til at svare på et par sms'er. Den ene er bare en forespørgsel på prisen, og jeg svarer hvad en halv time med dansk og fransk koster. Han spørger, hvad jeg ellers kan tilbyde, og jeg returnerer med et spørgsmål om hvad han har lyst til. Det ved han vist ikke rigtig, men han sender en mms med et billede af hans pik.
Jeg kategoriserer ham ret hurtigt som ”ikke seriøs”, og svarer så i stedet en mail fra en stamkunde, der spørger, om jeg har tid klokken 16:00. Det har jeg ikke, men 16:30 er også ok, så jeg plotter ham ind i min kalender. Endnu en sms tikker ind – om jeg har modtaget billedet?

Min næste kunde er noteret som ”cowboystøvle”. Ham har jeg også kendt i mange år, og modsat latexmanden, har vi også haft længere samtaler om alt muligt: Stress, børn, skilsmisser, arbejdsliv, sport og mere. Alligevel aner jeg ikke, hvad han hedder.
Men første gang, han besøgte mig, havde han nogle smarte cowboystøvler på. Så det hedder han altså i min kalender.
Navne er simpelthen ikke specielt vigtige i denne her branche. Jeg kan huske, at jeg i længere tid havde en kunde, som kaldte sig Peter. Senere, da vi lærte hinanden bedre at kende, betroede han mig, at han i virkeligheden hed Lars (eller
var det Jørgen?). I min kalender hedder han nu ”Peter, der hedder noget andet”.

Cowboystøvle-manden er på min egen alder, og i dag har han bedt om at få lov til at lege med min røv. Jeg har fundet glidecremen og en mindre dildo frem. Vi lægger ud, som vi plejer. Han slikker mine brystvorter længe, og jeg ligger og nyder det.
Så er det min tur, og jeg stiler hurtigt mod hans pik. Jeg kender hans reaktionstid og ved, at han kan tåle et meget langt blowjob.
Han kan desuden godt lide at holde mit hoved fast, når jeg har hans pik dybt begravet i min mund, men han gør det ikke så længe, at det bliver et problem, og han reagerer prompte med at slippe taget, når jeg forsøger at rykke hovedet fri.
Vi har aldrig talt om dominans, og det er aldrig det, han beder om, men ofte er der snerten af det, når vi leger.

Arbejder på at løsne ringmusklenEfter noget tid vender jeg så røven mod ham og begynder selv at arbejde med at løsne lidt for ringmusklen. Først en finger, og til sidst tre. Så tager han over.
Han stiller sig bag mig, der står på alle fire, så spreder han mine balder og fører så dildoen ind. Forsigtigt i begyndelsen, og mere ivrigt frem og tilbage lidt senere.

Efter noget tid gør det lidt ondt, og jeg får ham til at stoppe, giver ham kondom på, og fører så hans pik op i min røv – det er meget bedre. Det er faktisk ret godt. Han tager så fat i mit hår og tvinger mit hoved bagud. Der har vi det igen, snerten af dominans.

På et tidspunkt tager han fat i mine mundvige og hiver til. Jeg kan se i spejlet overfor, at det ikke klæder mig.
Så slipper han, og jeg kan både høre og mærke, at udløsningen nu er på vej. Han griber mig hårdt om hofterne og støder så til.
Da han kommer, vælter han fremover og maser mig ned i madrassen. Jeg lader ham ligge der et stykke tid, inden jeg bevæger mig så godt jeg kan for at signalere, at han nu skal væk.

Efterfølgende bliver vi liggende lidt, jeg med hovedet på hans skulder. Han skal videre til et møde i byen, vasker sig og imens, han tager tøj på, taler vi om det at have delebørn. Ikke noget, jeg selv kender til, men det stopper mig ikke i at have en mening om det.

Nu har jeg en time inden næste bookning, og jeg beslutter mig for at bruge den på at få handlet ind. Jeg mangler køkkenrulle og mit køleskab er tomt. Jeg tager mit hverdagstøj på, pakker mig ind i det beskyttelsesudstyr, der nu engang er nødvendigt for at kunne leve i Danmark om vinteren, og cykler så ned til Netto.

Da jeg kommer hjem har jeg stadig en halv time. Den bruger jeg på at svare sms'er og mails. Jeg skal også lige tjekke op på næste aftale. Det er et par, og det er kvinden, jeg har kommunikeret med. Trekanten er en kærlighedsgave til manden.
Jeg skal styre forløbet, han skal være i fokus, men hun har også en fantasi om pigesex.

Kvinden er sindssyg lækkerI min entre står et meget smukt par. Jeg ved, hun er på min egen alder, og han er nogle år ældre. Jeg byder dem indenfor.
De er begge meget anspændte og ved ikke rigtig, hvor de skal gøre af dem selv. Jeg beder dem sætte sig og henter så et glas vand til dem.
Kvinden tager sig så sammen og refererer til korrespondancen, at det er mig, der skal styre forløbet.

Det kan jeg bedst i sengen, svarer jeg, så når de er klar, skal de bare smide tøjet og komme over til mig. De går omgående i gang med at klæde sig af. Jeg har meget svært ved at holde øjnene fra hende, så det lader jeg være med.
Hun er nemlig sindssyg lækker, synes jeg. Lille og fin, smalle hofter, små fine bryster – en lilje.

Vi begynder fra hver side, med ham


Han ligger på sengen imellem os, og som det er helt naturligt, så klamrer parret sig i begyndelsen lidt til hinanden.
Hun kysser ham længe og intenst, han kærtegner hende imens. Det lader mig lidt udenfor, men de har jo booket tid hos mig, så jeg presser mig forsigtigt ind, slikker hans brystvorter, kærtegner ham og lader hånden strejfe hans pik.
Tager den så i munden og mærker den vokse. Mærker også hans hånd blidt hen over min røv.

Jeg kan ikke rigtig komme til hende. Hun har travlt med ham, men jeg spørger hende, om jeg også må smage hende.
Det må jeg, og hun ligger sig villigt ned og spreder benene ganske let. Jeg skubber dem lidt mere til side, så jeg kan komme til, og slikker hende så, som jeg selv gerne vil slikkes. Håber hun har det ligesom mig. Hendes kusse er åben og mit spyt har gjort den våd. Jeg kan næsten få en hånd ind, men presser ikke på.

Vi har 1 time sammen, og vi når igennem det meste. Han knepper hende i en missionær og mig bagfra, og vi rider ham begge, men han kommer ikke. Da tiden er ved at være gået, begynder jeg på en heftig omgang svensk til ham.
Han vrider sig og ser hele tiden ud til at være lige ved at komme. Det kan selvfølgelig også være, at han i virkeligheden vrider sig i smerte, men han gør ikke tegn til at jeg skal fjerne hånden eller være lidt blidere. Jeg må dog give op til sidst.
Ingen af os er kommet.

Det er altid en smule mere anstrengende at have besøg af par. Mindre intenst. Der er den ubekendte, forholdet mellem parret, og jeg skal som regel bruge ret meget energi på at pejle mig ind på, hvad min rolle skal være. Ofte vil de gerne have, at jeg skal styre forløbet – og at den ene af parret skal være mere i fokus end den anden.
I praksis forsøger vi alligevel at dele sol og vind lige. Jeg er altid meget på vagt over, hvad jeg må med manden.
Nogle par vil ikke have, at jeg knepper ham, eller kysser ham. Jeg skal sørge for ikke selv at være i fokus, i hvert fald ikke for mandens opmærksomhed.
Jeg skal ikke bryde ind i deres tosomhed, være en trussel, men samtidig er jeg jo bestilt til at være der, så jeg skal heller ikke blive usynlig.

Men jeg har faktisk et par, hvor det fungerer perfekt. De er kommet hos mig i flere år, i perioder en gang om måneden.
Jeg er deres legetøj, deres krydderi i sexlivet.
Jeg kysser både hende og ham, og vi knepper på kryds og tværs. De begynder altid med at slikke mig til en orgasme.
Ofte er det hende, der slikker først, og så tager han over og får mig den sidste vej til en udløsning.

Så vender vi vores opmærksomhed mod hende. Jeg har fundet ud af, hvordan hun kan lide at blive slikket, så det er mig der gør det. Imens han har pikken eller tungen i hendes mund. Til sidst tager vi os så af ham.

Den ene rider ham imens den anden sidder på hans ansigt og bliver slikket. Vi stiller os op ved siden af hinanden, med røven i vejret, og han skiftes til at tage os bagfra.
Nogle gange bliver den ene taget bagfra imens den anden ligger nedenunder og slikker hans kugler. Hende, der bliver taget bagfra, kan så slikke hende der ligger på ryggen og slikker kugler. Kompliceret, men det fungerer!

Resten af dagen har jeg kunder som vil have regulær dansk og fransk. Det er halve timer, det er stamkunder, og det er nye – og jeg slutter af med håndværkeren.

Han har den mest perfekte kropHåndværkeren er lille, over det hele, ikke ret høj og mager. Men han har den mest perfekte krop. Musklerne er tydeligt markeret og han er senet, og der er ikke et gram fedt for meget. Han har en dejlig hæs rygerstemme, et vejrbidt ansigt, mørk i huden og lysende, rare øjne. Tatoveringerne og piercingerne passer perfekt til ham.
Men jeg skal huske at tage de høje hæle af, inden jeg får besøg af ham, så jeg ikke rager unødigt højt op over ham.

Jeg føler mig altid lidt som en flødebolle ved siden af ham, men han er en af de, der er gode til at give komplimenter, og når han er gået har jeg følelsen af, at jeg nok er den lækreste kvinde han har mødt. Og så knepper han som en drøm, med en pik der altid er hård og klar.
Han vil gerne have flere timer, fabler om en hel nat, hvor jeg bare skal gennemkneppes, men jeg holder ham altid på en halv time, højest en time. Han kommer jo altid igen.”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Susanne om sig selvJeg er en 48-årig dame, der er meget glad for mænd - sådan helt generelt. Det er jeg blevet af det her arbejde, hvor jeg møder mænd, når de er absolut bedst. Jeg er en helt almindelig, varm og nærværende kvinde. Jeg er glad for min krop, for min sex-interesse og sexlyst, og jeg synes helt bestemt, jeg har noget værdifuldt at tilbyde:
Jeg er åben for de fleste sexlege, feticher, behov og ønsker.
Jeg er rigtig rar, på enkelte områder godt begavet, nysgerrig og med et par undtagelser, ikke særlig alvorlig.
Hvis vi skal være objektive er jeg som sagt 47 år, 170 cm høj og vejer 58 kg. Brysterne er små og bløde, bagdelen er også blød, benene lange (eller kroppen kort!). For 20 år siden var jeg meget smidig, nu er jeg rimelig smidig

Varm, våd og villigJeg er sexet nok til at gøre de fleste mænd begejstret – og begavet nok til at vide, at det kan de fleste
andre kvinder også Jeg er varm, ofte våd og altid villig
Jeg kan godt lide at lege, og jeg nyder at dominere blidt – at have magten og endnu mere at overgive mig fuldstændig til en andens nydelse.

Jeg vil gerne lege med kvinder, alene eller sammen med andre. Jeg ved, der er mange kvinder, som gerne vil lege luder for en dag, blive taget af mange mænd, bare være en krop. Jeg arrangerer det, jeg passer på dig – og bagefter, er der ingen, der ved det
Jeg vil også gerne lege med dig alene – de lege, du nu har lyst til. Eller med dig og din mand Jeg påtager mig den rolle, du har brug for, den styrende eller den blide.

Jeg tænder på dominans, på ydmygelse, bondage og total underkastelse. Desværre kan jeg ikke længere lege de meget hårde lege, hvor smerte er en del af seancen.
Jeg nyder stadigvæk bondage, rollespil, og det er da også dejligt med en endefuld. Du kan også lade mig styre forløbet.
Jeg kalder mig ikke Domina, men jeg vil ikke have nogen problemer med at kontrollere dig. Hold dig nu ikke tilbage!
Fortæl mig, hvad du drømmer om.

Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Gør kinky fantasi til virkelighed

Ofte skal der ikke specielt meget til at booste sexlivet på en helt ny måde – som fx at gå

#1 Besøges af latexmanden, håndværkeren og ægteparret, hvor Susanne agerer fræk kærlighedsgave til manden

”Klokken var 08.00, da vækkeuret gav lyd. God tid, inden den første gæst. Jeg var ankommet sent aftenen før, havde

Andre læser nu

#1 Besøges af latexmanden, håndværkeren og ægteparret, hvor Susanne agerer fræk kærlighedsgave til manden

”Klokken var 08.00, da vækkeuret gav lyd. God tid, inden den første gæst. Jeg var ankommet sent aftenen før, havde

Efter ydmygelse og skam, føler jeg en kæmpe befrielse

Fotos: Privat

Swingerklub Gangbang eller privat

SwingerDating.dk er nordens førende søgested og forum for aktive swingere. Samtidig er vores side et yndet sted at finde nye