semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sut, sug & gummi-spil


Af     
joanb om onaniprodukterOm du er single eller i parforhold, kan onani-legetøj sætte yderligere krydderi på onanien/sexlivet.
Kun flere og flere produkter til manden kommer på markedet, og mange af disse er af høj kvalitet.
Her får du en god ide om, hvad du som mand bør gå efter næste gang, du er på udkig efter pirrende voksenlegetøj til dig selv.

Sexlegetøj til mænd på fremmarch


-Fortsat findes og fremstilles der langt mere sexlegetøj til vi kvinders fornøjelse og tilfredsstillelse.
Meget tyder dog på, at producenterne rundt om i verden er begyndt at få øjnene op for, at der ligeledes er et kæmpe marked for voksenlegetøj til onani-glade mænd.

Som fx Cobra fra det kendte kvalitets-brand Fun Factory – en superfræk ”suttemaskine, der i diverse tests cobraog anmelderser verden over, også her i Danmark, er blevet rost til skyerne.
Et rigtigt godt valg til manden, der ønsker at kræse for sig selv, siger Joanb.dk, og fortsætter:
-Hvordan man end vender og drejer emnet sexlegetøj til mænd, så er der dog fortsat langt imellem snapsene. Det er som om, at man bedre kan tillade sig at spise mænd af med produkter, der langt hen ad vejen er mere latterlige og tåbelige end decideret frække og effektive i en onani-situation.

Men, men, men, der er heldigvis ved at være lys for enden af tunnelen – en spændende og banebrydende produkt-serie fra den japanske producent Tenga da også mere end tydeligt understreger.

Denne producent af sexlegetøj har simpelthen specialiseret sig tenga eggsupermoderne og yderst effektive i onani-produkter til manden, og Tengas legetøj har gået sin sejrsgang verden over.
Som fx en-gangs-ægget, mange sammenligner med at være sammen med den ægte vare.

Få hende til at give dig en (kærlig) hånd


-Selv om langt de fleste onani-produkter er tiltænkt mænd, der ynder at lege solo, så kan man(d) uden tvivl have mindst lige så stor fornøjelse ud af produkterne, hvis man indimellem evner at overtale en kvinde til at styre, kontrollere og sørge for, at sexlegetøjet nu engang bliver benyttet efter forskrifterne, fortsætter Joanb.dk

-Under alle omstændigheder, om man leger solo eller sammen med en partner, så bør man efter bedste evne altid sørge for at lægge hjernen godt og grundigt på hylden, når joan om pikringeman leger.

For begynder man først at tænke lidt for meget over, at man tilfredsstiller sig selv med et gummi-æg, en vibrerende suge-slange eller gør penissen tanden tykkere og mere holdbar via en effektiv penisring, så ryger meget af fornøjelsen altså ret hurtigt – sådan rent subjektivt vurderet.

Apropos penisringe, for lige at slutte denne omgang legetøj til ham af med et sexlegetøjsprodukt, jeg personligt kun har positiv erfaring med.
De mænd, der endnu ikke har leget med sig selv eller med en partner med en ring om roden på penis, er virkelig gået glip af noget godt og positivt – og det gælder altså både oplevet med egne og partnerens øjne.

Her er et lille udvalg af hvad jeg har haft gode oplevelser med :)

Colt Cockring med vibrator

Samt naturligvis Manzzz toys Rollie og Lelo's Bo

Ellers er det bestemt værd at prøve en fleshlight Jenna Haze og Fleshlight Jesse Jane

Nyeste artikler

Er regn og rusk swinger vejr

Efteråret er for alvor over os. Men indvirket vejret på din lyst til at tage en tur i sexklubben eller

Hvor meget onanerer du

Deltag i SwingerDatings helt anonyme undersøgelse af, hvor meget danske mænd og kvinder onanerer. Onani undersøgelsen foregår sideløbende og i

Hvad er god swinger sex

Hvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se,

Mest læste artikler

Spar dine ladninger til lørdag

På Lørdag i Biklubben afholdes der stor og saftig spermfest, Bukkake Party i swingerklubben Adam og Eva. Hvor alle kvinde-

Sexfestlig afsked med Rose på fredag

Kig meget gerne forbi Adam og Eva på fredag den 16. september og sig pænt farvel til klubbens værtinde Rose.

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle

Andre læser nu

Spar dine ladninger til lørdag

På Lørdag i Biklubben afholdes der stor og saftig spermfest, Bukkake Party i swingerklubben Adam og Eva. Hvor alle kvinde-

Sexfestlig afsked med Rose på fredag

Kig meget gerne forbi Adam og Eva på fredag den 16. september og sig pænt farvel til klubbens værtinde Rose.

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle