semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Smid tøjet Danmark – og det hele


Af     
Smid tøjet Danmark - til et ekstra godt formålSmid tøjet Danmark, er overskriften på den nye Røde Kors kampagne, der løber af stablen fra 1. til og med 9.maj 2015. Her handler det om at få alle os overflods-danskere til at donere så meget overskydende tøj som overhovedet muligt til nødlidende rundt om i verden.

SwingerDating.dk bakker selvfølgelig rigtig gerne, som altid, op om at smide tøjet – både bogstaveligt talt og i mere overført betydning, Danmarks største tøjindsamling nogensinde naturligvis hentyder til.

Smid tøjet Danmark – for de nødlidende


Ok, vi plejer, helt naturligt, at bruge spalterne her på næsten udelukkende at skrive om sex, sex og atter sex, og det skal vi nok også blive ved med, det lover vi højt og helligt.
Men indimellem, som nu med Røde Kors nye indsamlingsinitiativ, så Smid tøjet Danmark hjælper dem, der ikke har så megetofrer vi gerne lidt tid og plads i den gode sags tjeneste. Desuden giver det også en så forbandet dejlig fornemmelse i både krop og sjæl at gøre noget godt for andre, der ikke har det helt så nemt som de fleste af os velbjærgede danskere.

Så brug en time eller to på at tjekke klædeskabet og kælderrummet for tøj, du alligevel aldrig kommer til at gå med igen – og giv det videre til Danmarks største tøjindsamling nogensinde.
På den måde slår du to fluer med et smæk – nemlig får ryddet godt og grundigt ud i garderoben, samt ikke mindst hjulpet de, som ikke, for nu at udtrykke det lidt mildt, har i overflod.

Gå ikke 100 procent all in!


Så smid tøjet Danmark – og gør samtidig noget godt for dig selv og andre!
Men lad nu, trods alt, være med at gå all in – også selv om det selvfølgelig er i en rigtig god sags tjeneste…og det forhåbentlig er sommer og plus 25 grader lige om lidt.
Nøgenhed, som altid, er super fint, men bare ikke når man skal en tur i Brugsen.
Så gem i det mindst bare en smule til eget brug!

Læs her meget mere om, hvordan du via Smid Tøjet Danmark, der løber fra den 1. – 9. maj, og hvor det hele sluttes af med et gigantisk indsamlingsshow på TV2 den sidste aften.


Relaterede artikler

Sådan ser en kvinde på pikke i swingerklubber

Sådan ser kvinden på en penisVi bliver nok ikke enige, men det gør heller ikke noget. Selvfølgelig er det min krop. Jeg syntes selv at jeg er ret god til at sige fra og råbe højt. Det er min oplevelse at også blandt etniske danskere er der enorm stor forskel i pikstørrelse. Læs mere

Swinger i dag – og for 25 år siden

swinger for 25 år sidenDer er forholdsvis stor forskel på swinger-livet og swinger-miljøet i dag kontra for fx 25 år siden – og tingene udvikler sig hele tiden. Deltag herunder i debatten omkring hvilken retning, du helst ser at swinger-miljøet kommer til at forme sig i årene fremover. Læs mere

Lad os booste din sex eller swingers fest

Lad Swingerdating hjælpe dig med og få udbredt kendskabet til den swingers fest, dogging-event eller lignende frække tiltag, du planlægger at afholde i den nærmeste fremtid og søger sex-friske deltagere til. Læs mere


Nyeste artikler

Krympe pik dogging, lige nu

Dyrker du dogging, sex i det fri, under åben himmel om vinteren, så hører vi rigtig gerne fra

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

Mest læste artikler

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Byens bedste gangbang, hver søndag

Intet helligt i swingerklub Adam og Eva. Heller ikke på en søndag. Faktisk slet ikke på søndage. Her har du

Andre læser nu

Smid tøjet Danmark – og det hele

Smid tøjet Danmark, er overskriften på den nye Røde Kors kampagne, der løber af stablen fra 1. til og med

Hvad er BDSM ?

BDSM er et amerikansk/engelsk begreb, der kendetegner en bestemt gren af menneskelige, seksuelle lyster i en samlet gruppe. Undergrupperne er

Er du også til vinter-dogging?

Meget snart er sommeren overstået, og allerede nu er vejret så småt begyndt at blive tanden mere køligt og ustadigt.