semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Skamlæber skal være små, mener både swinger kvinder og mænd


Af     
skamlæberNu har både SwingerDating.dk’s kvindelige og mandlige profiler haft mulighed for at stemme på den type af skamlæber, man nu engang mest er til/tænder mest på, og den overordnede konklusion må være, at skamlæber helst ikke skal være alt for store – i hvert fald i den ideelle verden. Dette viser undersøgelsen, for både mænd og kvinder.

Om du har deltaget eller ej i skamlæbe-undersøgelsen, er vi meget interesserede i at høre, hvad du synes om resultatet. Afspejler det den virkelige verden?
Kom med dine input nederst på siden.

Syv forskellige typer


Ud fra syv fotos af syv vidt forskellige typer af skamlæber, fra de næsten ikke eksisterende til endda meget tydelige/lange skamlæber, faldt langt de fleste af stemmerne på foto nummer 1 og 2. Som skamlæber 1var de to modelfotos, hvor skamlæberne var mindst synlige.

Blandt mændene, der fik følgende spørgsmål: Jeg tænder mest på billede nummer?”, modtog modelfoto nummer 2, kvinden med næstmindst synlige skamlæber, 32 procent af stemmerne.
Efterfulgt af modelfoto nummer 1, kvinden med mindst synlige skamlæber, der fik 28 procent af stemmerne.

Modelfoto nummer 5 fik 25 procent af de mandlige stemmer, mens modelfoto nummer 6 og 7, de mest synlige skamlæber, kom i bunden med i alt blot 7 procent af stemmerne tilsammen.

Kvinder vil helst have små skamlæberHvor SwingerDating.dk’s mandlige brugere kun blev stillet et enkelt spørgsmål, blev de kvindelige brugere stillet to spørgsmål, og af en lidt anden karakter. Mens billederne, man kunne krydse af ud for, var nøjagtig de samme som skamlæber 2da mændene stemte.

Spørgsmål nummer et til kvinderne lød: Mine skamlæber ligner mest foto nummer? – og efter at have haft spejlet, Smartphonen eller kæresten nede mellem benene, meldte hele 38 procent af de kvindelige brugere tilbage, at egne skamlæber mindede mest om modelfoto nummer 2.
Mens modelfoto nummer 1 fik 34 procent af stemmerne.
Altså ganske godt i tråd med, hvad de mandlige brugere synes bedst om.

Modelfoto nummer 3 fik 13 procent af kvindernes ”mine skamlæber ligner mest foto nummer?” stemmer, mens modelfoto 6 og 7, hvor skamlæberne hænger mest udenfor missen, i alt blot modtog tre procent af stemmerne.

Lidt er godt, siger undersøgelsen


Spørgsmål nummer to til de kvindelige brugere lød således:
Jeg ville gerne have skamlæber som på foto skamlæber 3nummer? – og her var det altså modelfoto nummer 1, altså de mindste af slagsen, der med hele 46 procent løb med førstepladsen.
Efterfulgt af modelfoto nummer 2, der fik 40 procent af stemmerne.
De fem øvrige modelfotos fik alle kun meget få procenter.

Hvordan vi end vender og drejer undersøgelsen, så er både den danske mand og kvinde altså til ikke så store/synlige skamlæber.

Lad os høre din mening/holdning/kommentar til resultaterne!Nyeste artikler

Er regn og rusk swinger vejr

Efteråret er for alvor over os. Men indvirket vejret på din lyst til at tage en tur i sexklubben eller

Hvor meget onanerer du

Deltag i SwingerDatings helt anonyme undersøgelse af, hvor meget danske mænd og kvinder onanerer. Onani undersøgelsen foregår sideløbende og i

Hvad er god swinger sex

Hvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se,

Mest læste artikler

Spar dine ladninger til lørdag

På Lørdag i Biklubben afholdes der stor og saftig spermfest, Bukkake Party i swingerklubben Adam og Eva. Hvor alle kvinde-

Sexfestlig afsked med Rose på fredag

Kig meget gerne forbi Adam og Eva på fredag den 16. september og sig pænt farvel til klubbens værtinde Rose.

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle

Andre læser nu

Spar dine ladninger til lørdag

På Lørdag i Biklubben afholdes der stor og saftig spermfest, Bukkake Party i swingerklubben Adam og Eva. Hvor alle kvinde-

Sexfestlig afsked med Rose på fredag

Kig meget gerne forbi Adam og Eva på fredag den 16. september og sig pænt farvel til klubbens værtinde Rose.

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle