semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Mand – Sådan opnår du det optimale swinger liv


Af     
swinger10 gode og sex-chance-skabende swinger råd til manden.
Om du er single eller i forhold, er helt ny swinger eller blot ønsker at optimere sine muligheder i forbindelse med at swinge både privat og i klub, så læs med.
De 10 gode råd til manden er naturligvis kun vejledende, men er gode og effektive som udgangspunkt.

Er du mere erfaren swinger, så kom rigtig gerne på banen med egne gode råd og oplevelser fra miljøet herunder i debatten – der er nemlig mange derude, både mænd, kvinder og par, der er nysgerrige og gerne vil lære og suge erfaring til sig, så giv disse en hjælpende hånd.

De uskrevne regler


1)
Sæt dig lidt ind i, hvad det overhovedet vil sige at swinge, og forsøg at lære og swinger parefterleve de uskrevne regler, der gælder i næsten alle afkroge af det frække univers.
Dette kan du fx gøre ved at læse om swinger livet her på sitet, og/eller spørge en eller flere, der har lidt mere erfaring med det i praksis end du selv har.

2)
Er du helt ny, kan det i det hele taget være en god ide at lære af mere erfarne swingere, hvis muligt. Fx af et par, der på egen krop og sjæl har været i gamet i noget tid – og som er villig at lære fra sig. Typisk, men dog ikke generelt, er det de mere modne par, der har mest erfaring med at swinge – og som langt hen ad vejen også hviler mest i sig selv swingerdateog den seksualitet, de nu engang er til og udøver.

3)
Har du en fast partner, du har planer om at swinge sammen med, så er det meget vigtigt, at I igen og igen taler tingene godt og grundigt igennem – og fordi man er blevet enig om at swinge, så har i måske vidt forskellige ideer om, hvad det nu engang indebærer – og hvor I skal hen med det.
Derfor er det også vigtigt, at I sørger for at lave regler for jer selv indbyrdes – og selvfølgelig efterfølgende overholder disse.

4)
Det er altid en god ide, når man dyrker uforpligtende sex med mere eller mindre fremmede, at man sørger for at beskytte sig selv – lige som man jo også selv kan risikere swinger datingat overføre diverse sygdomme til andre. Kondom er i en forbindelse det mest sikre alternativ – og selv om du er nok så sikker på, at du intet har raget til dig, så gør alligevel dig selv den tjeneste at blive tjekket med jævne mellemrum.

Drop fuldskab og stoffer


5)
Hvis du ønsker at optimere dine muligheder for sexkontakt til såvel private swinger fester som I swinger-klubben, så bør du ikke møde hønefuld op.
Et par glas vin, for at slappe lidt af og komme i humør, det er bare hyggeligt og højner som regel stemningen – positivt. Fuldskab højner som regel ikke ens evner i forbindelse med det seksuelle – tværtimod!

6)
Nej, betyder nej, og det kan ikke diskuteres. Så lad være med at tigge, plage eller på anden måde sætte spørgsmålstegn ved et nej. Dette vil nemlig kun få dig til at fremstå i et negativt lys – og får du først et dårligt ry i miljøet, kan det være svært at lave om på igen.
Folk gider positive og imødekommende mennesker, ikke de, der stikker en kæp i hjulet.

7)
Vær altid høflig, venlig og imødekommende, både når du begår dig på nettet og ude i den virkelige verden. Og ønsker du fx ikke at have sex med en kvinde eller par, der spørger dig, så afvis vedkommende på en pæn måde. Ingen kan lide at blive afvist på en negativ facon – det gælder med garanti også dig selv. Ved at være omgængelig og venlig over for alle, lukker du heller ingen døre.

Forbered dig hjemmefra


8)
Forbered dig altid hjemmefra – om du skal ud til et par, deltage I en privatfest eller møder frem i en klub. Tag fx dine egne kondomer med, hvis du er glad for et specielt mærke, bruger en bestemt størrelse osv. Det kunne også være en speciel type af legetøj, du er ekstra glad for, din egen glidecreme osv. Et bad hjemmefra, eller i klubben, inden du bevæger dig ind på legeområdet, øger helt klart også dine chancer for succes.

9)
I situationen kan det måske være svært at sige nej og overholde egne grænser, men husk på, at der også er et liv efter turen til sexklubben. Så forsøg efter bedste evne at holde dig inden for egne grænser, lige som du naturligvis også skal sørge for at overholde alle andres grænser.
Grænser kan selvfølgelig rykkes, og det sker da også med jævne mellemrum – sådan er det jo også at swinger. Men tag i så fald små og overkommelige skridt ad gangen.
Så kan du også bedre selv følge med – både fysisk og mentalt.

10)
Sidst, men ikke mindst, så gælder det naturligvis om at have det sjovt. Sex er sjovt! – og fedt….og givende og fantastisk.
Selvfølgelig skal man tænke over, om man skal gøre det ene, andet eller tredje – eller ej!
Men tænk nu heller ikke det hele i stykker. Sex bør være et frirum, hvor hverdagens problemer netop ikke har adgang.

Hjælp andre med at komme i gang


Om du er singlemand, singlekvinde eller del af et par, der swinger, så bring rigtig gerne nogle af dine erfaringer og oplevelser, andre kan lære af, på bane.

Nyeste artikler

Krympe pik dogging, lige nu

Dyrker du dogging, sex i det fri, under åben himmel om vinteren, så hører vi rigtig gerne fra

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

Mest læste artikler

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Byens bedste gangbang, hver søndag

Intet helligt i swingerklub Adam og Eva. Heller ikke på en søndag. Faktisk slet ikke på søndage. Her har du

Andre læser nu

Mand – Sådan opnår du det optimale swinger liv

10 gode og sex-chance-skabende swinger råd til manden.

Onanerer du også på jobbet

Netop offentliggjort undersøgelse, YouGov har lavet for Søndagsavisen, viser, at et forholdsvist stort antal danskere tager sig en spiller/onanerer på

Undersøgelse: Hvilken type af skamlæber tænder du mest på?

Deltag i Swingerdating.dk’s 100 procent anonyme undersøgelse af synet på skamlæber/kønslæber.