semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Lasse Rimmer, gammel gris eller tyr


Af     
Hvis begge parter hygger sig, hvad er der så galt?Er Lasse Rimmer en gammel gris eller en heldig tyr? Komikeren har åbenlyst en stor forkærlighed for helt unge kvinder, og det har altså sat danskernes sind i kog. Hvad er din holdning? Deltag i debatten herunder.

Lasse og de unge piger


Hvis du følger blot en smule med i de danske medier, herunder de sociale medier, så er det nok ikke gået din næse forbi, at stand-up komikeren, 43-årige Lasse Rimmer, for ganske nyligt har fået sig en ny, ung kæreste. Nemlig kun 23-årige Line, der har overtaget landets måske mest sexede, kvindelige politiker, Nikita Klæstrup plads i dobbeltsengen ved siden af den kendte komiker. Endnu tidligere har Lasse Rimmer været kæreste med en helt tredje, meget ung kvinde, så det er nok ikke skudt Han må jo have noget, hun vil havehelt ved siden af at påstå, at manden har en stor forkærlighed for helt unge piger.

Og der er der altså en del danskere, der egentlig synes er ret godt gået af ham. For agerer Lasse Rimmer egentlig ikke bare, som rigtig mange voksne mænd til hverdag drømmer og fantaserer om? Imens mindst lige mange, helt ovre i den modsatte grøft, godt og grundigt har ondt i røven over, at en SÅ gammel mand, kan falde for en SÅ ung kvinde. Hvorpå begrebet gammel gris som regel ret hurtigt kommer i spil.

Kan aldersforskellen blive FOR stor?


I forbindelse med debatten, der indimellem har været pænt ophidset, der har været omkring Lasse Rimmers nye forhold, har flere andre kendte, der selv har meget yngre eller ældre kærester, bakket op om det nye par. Blandt andre har Ibi Støving, der er gift med den 14 år yngre fodboldspiller, Simon Makienok, bakket op om det nye par. Det samme har skærmtrolden Hans Pilgaard, der også selv har en noget yngre kæreste.

Men kan aldersforskellen rent faktisk godt blive for stor? – og er det i det hele taget noget, man overhovedet bør blande sig i? Eller ligger der eventuelt helt andre årsager til grund for de mange udmeldinger, både for og imod, der har været i kølvandet på, at Lasse Rimmer og den unge Line nu har fundet sammen? Lad os høre hvad netop du synes om det med stor aldersforskel (mere end 10 år), når det kommer til at være kærester? Og ser du fx anderledes på det, hvis man ”blot” er bollevenner?


Nyeste artikler

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

10 råd til at give hende orgasme

Orgasme til hende er ikke alt. Den ultimative forløsning betyder for langt de fleste kvinder dog ret meget. For både

Mest læste artikler

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Sexklubben myldrer med cougars

Vi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske sexklubmiljø i snart to år.

Swingerklub og senior-sex for os ældre

Nu de unge blevet ældre men sex og swingerlivet stopper aldrig helt.

Andre læser nu

Lasse Rimmer, gammel gris eller tyr

Er Lasse Rimmer en gammel gris eller en heldig tyr? Komikeren har åbenlyst en stor forkærlighed for helt unge kvinder,

Adam og Eva knalder i påsken

Lørdag, søndag og mandag i påsken har du mulighed for at knalde godt med overflødige kalorier af i Københavns ældste

Hvor har du prøvet at dyrke sex?

I ”gamle dage”, der i denne sammenhæng faktisk ikke ligger så specielt mange årtier tilbage, der var seksuel aktivitet for