semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Jack homo dogger, konen ved intet


Af      Sex i det fri
Dogging, sex i det fri, er for alle aldreJack er gift med en kvinde, men har en hemmelig passion for at være seksuelt sammen med fremmede mænd i det fri, for det meste på rastepladser rundt om på Sjælland. Specielt her om sommeren, hvor dogging folket atter kommer ud af busken. Jack både giver og modtager, når han homo dogger, som manden selv kalder det – og så tænder han på at lege seksuelt med ilden.

Ophidser at det er forbudt


Der bliver aldrig stillet spørgsmål, udvekslet navne eller telefonnumre, og når man har fået, hvad man kom efter, så forsvinder man lige så stille fra området igen.
Det er hvad jeg kalder frækt og uforpligtende sex i det fri – og er med årene blevet et stort must for mig, forklarer snart 55-årige Når vejret er til det, dyrkes der doggingJack, der er en af de mænd, med hustru derhjemme, der indimellem også leger med ilden. Forstået på den måde, at gummi ikke altid er et must for Jack, når han dyrker sex med fremmede fyre – som det ellers var tidligere.

Det er bare ikke den samme intense og super kinky oplevelse, hvis det foregår med gummi på – hverken når det gælder oral- eller analsex. Men det er alle altså ikke med på, og sådan skal det selvfølgelig også være. Tidligere var jeg også selv ret så forsigtig, når jeg var sammen med mænd, men kondomer lægger altså en markant dæmper på oplevelserne i det fri.

I det fri


Som homo dogger, som Jack ynder at kalde sig selv, kan man være giver eller modtager, eller eventuet være til begge dele. Jack tænder klart mest på at modtage, at sutte den af på fyre og/eller give dem lov til at ordne ham bagi. Det sker da også, at man må tømme sig i ham, men så skal han også være helt oppe i det røde felt – som jo sker!

Jeg er ikke homo, nok mere bi, dog klart mest heteroseksuel.
Alligevel kan sex med hustruen ikke sammenlignes eller konkurrere med den type af spænding, jeg kan opleve rundt om på rastepladserne og andre steder, hvor vi mænd kommer.
Her har jeg nemlig bygget op til turen og oplevelsen i ofte dagevis, hvor det hele så kulminerer indenfor max en times tid.

Men der er da også dage, hvor det hele falder til jorden med et ordentligt brag, fordi der bare ikke er andre på pladsen, når man møder frem. Eller de, der er der, ikke lige tiltaler en – og det kan også sagtens ske. Men det ændrer jo ikke ved spændingen og ophidselsen, der bygges op i dagene op til. Så en tur er aldrig helt forgæves.

Jo yngre, jo bedre – næsten da!


Jeg kunne aldrig finde på at være sammen med en fyr, der er under den seksuelle lavalder – det vil og tør jeg trods alt ikke. Men det kan være endda meget svært at sige nej tak til en fx 20-årig gut, der byder sig til.

Men sådan er det vel også for mænd, der jagter kvinder – den midaldrende mand, der påstår, at han ikke ville gide en ung godte på 20 – 25 år, lyver så vandet driver, smiler Jack, der af gode grunde ikke ønsker at stå frem i forbindelse med dette interview. Hverken hustruen, familien eller omgangskredsen kender nemlig til hans hemmelige lyster.

Jeg vil gerne give det gode råd videre til andre mænd, der gerne vil dette her, at de efter bedste evne skal forsøge at holde så meget igen, det overhovedet kan lade sig gøre.
For kun de færreste, herunder også jeg selv, kan sjældent mere end en enkelt gang – og har man først fået udløsning, så er anden gang, hvis man altså evner en anden gang, sjældent helt lige så vild og fantastisk. Så forsøg at trække oplevelsen ud – og fyr den så af helt til sidst!

Jeg har oplevet fyre, der har været så ophidsede, at de dårligt har fået dilleren ud af bukserne, før den gik på dem – hvorpå de med halen imellem benene hurtigst muligt er lusket tilbage til parkeringspladsen igen.

Selvfølgelig betyder størrelsen da noget


Selv er jeg ikke vildt stor mellem benene, men klager da heller ikke over, hvad jeg har at byde på – og jeg har da heller ikke hørt klager fra andre. Men størrelsen betyder da noget, specielt med hensyn til at modtage. Jeg vil da klart hellere ordnes af en fyr, der har en stor – end af en, man dårligt kan mærke. Men er det ikke meget naturligt? Synet af en ekstra stor tænder og ophidser da også.

Til gengæld, indrømmer jeg gerne, kan det godt være lidt psykisk svært at komme efter en, der netop er ekstra stor.
For et er, at synet tænder, men størrelsen på dilleren er da også et konkurrence-element os fyre imellem – i hvert fald sådan lidt mere indirekte.

De fleste lurer da også lige på fyren i bruseren ved siden af, når man er en tur i svømmehallen. Sådan er vi mænd jo også, smiler Jack, der, som sagt, omtaler sig selv som Homo dogger.
Han går nemlig kun efter at være sammen med fyre.

Hvis hustruen ved noget, så har hun i hvert fald ikke sagt det – og sådan er det måske også bedst, for os begge. Jeg ved da heller ikke, om hun render rundt og laver ting og sager bag min ryg, når jeg ikke er hjemme. Og fred være med det, hvis det forholder sig sådan.
Hvad den anden ikke ved, kan man heller ikke ondt af!

Relaterede artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

SlutwifeHer kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan dog godt være begge dele på samme tid) – og hvad er det nu lige, udtrykket Hanrej dækker over? Læs mere

Hvad er transseksualitet?

En gruppe af transseksuelleEt menneske - en mand eller kvinde, som ønsker mere eller mindre at klæde og føle sig som det andet køn. Det kan godt være at dette er usædvanligt, men det er ikke unormalt. Transvestisme findes i alle kulturer verden over og er kendt gennem historien. Den er uafhængig af køn, uddannelse og beskæftigelse, også selv om det er blandt mænd, man bliver mest op-mærksom på det. Læs mere


Nyeste artikler

Krympe pik dogging, lige nu

Dyrker du dogging, sex i det fri, under åben himmel om vinteren, så hører vi rigtig gerne fra

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

Mest læste artikler

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Byens bedste gangbang, hver søndag

Intet helligt i swingerklub Adam og Eva. Heller ikke på en søndag. Faktisk slet ikke på søndage. Her har du

Andre læser nu

Jack homo dogger, konen ved intet

Jack er gift med en kvinde, men har en hemmelig passion for at være seksuelt sammen med fremmede mænd i

Swingerdating-update uge 12

Læs i denne uge om svigtende potens, en farverig aften i Adam og Eva, hvordan du giver hende fingeren, og

Dogging for begyndere

I samarbejde med det rutinerede swinger- og dogging-par Leif_06 får du her lidt ord om, hvad dogging helt