semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Fri sex i Tyskland


Af      Sex i det fri
Kvinden er som regel i midten, når den står på doggingVi danskere er ret så vilde med sex i det fri, og nu er vejret (højsommer) da om noget til sex i naturen eller på rastepladsen. Men det er altså ikke kun her i Danmark, der året rundt bliver knaldet igennem i skov og krat – overalt i verden er sex i det fri mere populært end nogensinde. Anja fra Brøndby i høj grad kan tale med om.

Dogging langs Autobahn


”Sidste sommer var jeg med et par gode, mandlige (bolle)venner en tur i Sydfrankrig, hvor vi boede i naturist-resortet Cap d’Agde, ikke så langt fra den spanske grænse. Og da jeg ikke kan døje at flyve, fik jeg til sidst overtalt de andre til, at vi tog bilen. Så kan man også bedre komme omkring Så står den på dogging lir på rastepladsendernede, som jeg lokkede med.

Nå, men vi var altså ikke kun på vej på lækker solferie, men i høj grad også på sexferie, og den skulle bare ikke have for lidt. Så allerede inden vi var ude af Danmark, fik jeg lange og frække fingre af begge mine mandlige medrejsende. De ville bare lige sikre sig, som de sagde, at jeg nu også var helt klar – og det mente de nu nok, jeg var.

Nu var det dog ikke sådan, at vi suttede og sexlegede os hele vejen ned til Cap d’Agde, men der skete både ting og sager i og uden for bilen. Og da vi kørte af motorvejen et stykke nede i Tyskland for at få en tiltrængt tissepause, så havnede vi altså ved en rasteplads, hvor vi så langt fra var alene, fandt vi ud af.

Men det var altså først, da en af mine mandevenner insisterede på at slikke mig ren mellem benene, efter jeg havde siddet der i krattet og ladet vandet, at der pludselig kom fremmede mænd til – og sådan nærmest ud af det blå. Der først gjorde os lidt nervøse, men hurtigt var det dog ret tydeligt, hvad de var ude efter – og det var altså hverken vores penge og bagage, men derimod at komme helt tæt på det, vi nu havde gang i.

Sex i det fri med ”pølse-tyskere”


Jeg ved godt, det er lidt nedladende at kalde dem pølsetyskere, men de er godt nok fremme i skoene, de her mænd, i hvert fald når det kommer til det seksuelle – og meget heldigt for mig.
Så det endte hurtigt op med, at de her 4 – 5 mænd fik lov til at rage på mig, og til slut da også kneppe mig i munden og fissen, og det var vildt frækt. For seancen var jo på ingen måde planlagt, muligheden opstod bare. Og da vi allerede var godt oppe at køre, så greb vi naturligvis chancen.

Tilbage i bilen igen, med brede smil på ansigtet – og hvor jeg var blevet en lille smule slidt imellem benene efter sexoplevelsen, talte vi længe om denne her lettere surrealistiske oplevelse med ”pølsetyskerne”, som vi stadig omtaler de her fyre fra rastepladsen.

Og ja, det blev en både god, fræk og solrig ferie i det sydfranske, hvor vi både kneppede ved vandet, nede i byen og afholdt gang-bang i ferielejligheden. Og vi skal da også tilbage i år, her i slutningen af juli måned. Måske render vi så atter på ”pølsetyskerne” – eller måske nogle af deres stangliderligere ligesindede. Man kan jo altid håbe!”

Relaterede artikler

8 tegn på, hun er liderlig

Sådan ser du om hun er liderligLiderlighed, der som regel kommer i bølger, er ikke lige sådan til at undertrykke. Når liderligheden først har meldt sin lettere påtrængende ankomst, så kan man nemlig ikke bare spise eller drikke eller tænke den væk, og selv om man fx tager sig en forløsende spiller, så er det stadig lidt som at tisse i bukserne for at holde varmen. Liderligheden kommer som regel nemlig lynhurtigt snigende tilbage i ens hoved og krop igen. Læs mere

Jack homo dogger, konen ved intet

Dogging, sex i det fri, er for alle aldreJack er gift med en kvinde, men har en hemmelig passion for at være seksuelt sammen med fremmede mænd i det fri, for det meste på rastepladser rundt om på Sjælland. Specielt her om sommeren, hvor dogging folket atter kommer ud af busken. Jack både giver og modtager, når han homo dogger, som manden selv kalder det – og så tænder han på at lege seksuelt med ilden. Læs mere

Fra vand til vin – fra urin til elskovsvæske

orgasmeNye danske undersøgelser viser nu, at det (formentlig) er en blanding af urin og elskovsvæske der frembringes, når kvinden sprøjter – men gør det overhovedet snart nogen forskel? Læs mere


Nyeste artikler

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00

10 råd til at give hende orgasme

Orgasme til hende er ikke alt. Den ultimative forløsning betyder for langt de fleste kvinder dog ret meget. For både

Mest læste artikler

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Sexklubben myldrer med cougars

Vi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske sexklubmiljø i snart to år.

Swingerklub og senior-sex for os ældre

Nu de unge blevet ældre men sex og swingerlivet stopper aldrig helt.

Andre læser nu

Fri sex i Tyskland

Vi danskere er ret så vilde med sex i det fri, og nu er vejret (højsommer) da om noget til

Swingerklub og senior-sex for os ældre

Nu de unge blevet ældre men sex og swingerlivet stopper aldrig helt.

Sådan scorer du en cougar

Janus er til modne kvinder, og han scorer dem på nettet og i swingerklubben. Læs hans tips til at score