Denmark  
United Kingdom  
Norway  
Sweden  
Om Swinger Dating  |  Opret profil  |  Bliv Medlem  |  Ugen i A&E  |  Swinger fester  |  Sex i det fri  |  Private Swinger fester
Login
Information

 
 

Share on Google+
Bollerørs-håndklædet, slag- palletten og agurk til numsen


gummiHer kommer en ny (vol.2) omgang tips og tricks til at finde og selv producere gode og ofte helt gratis alternativer til købt sexlegetøj – eller fundet i hjemmet.
I denne ombæring fortæller sexlegetøjsekspert og blogger Joan B. om lidt mere hårdtslående legetøj.-I den lidt mere hardcore ende af sexlegetøjs-skalaen (meget apropos ”50 shades of Grey”, der for alvor har boostet danskerne lyst til at lege med s/m), der finder vi alternativerne til pisken og andre former for slag-legetøj – og igen er det mest oplagt at gå en tur i køkkenet, nærmere bestemt skufferne med køkkenredskaber, for at finde noget brugbart – noget slagkraftigt, fortæller Joan B., og fortæller så videre.

-Alverdens former for paletter og grydeskeer, eventuelt suppleret med fx engulerodfluesmækker og/eller en eller flere typer af hårbørster, har til alle tider været helt fine til at give manden – eller fruen – i huset en tiltrængt endefuld med. Eller hvorfor ikke benytte en bøjle? Lige som en helt simpel blomsterpind kan bruges til andet og mere end at stive blomsten af med.

Men pas nu endelig på med ikke at gå alt for hårdt til partnerens bagdel.
Det gør nemlig ret meget nas at benytte de her ret så slagfaste alternativer.
Så gå lidt forsigtigt til opgaven, om ikke andet til at begynde med, hvorpå man jo altid at lægge lidt flere kræfter i projektet, hvis vedkommende, der nu engang lægger bagdel til projektet, selv beder om mere pind eller hårbørste

Og sådan irørdet hele taget med alle seksuelle former, der indebærer en vis form for smerte.
Det nytter ikke bare at køre hæmningsløst på.
Modtageren skal nemlig hele tiden, trods alt, have det godt med afstraffelsen.
Ellers er det formentlig både første og sidste gang, I på den måde leger sammen.

At låse hinanden fast til sengestolperne med håndjern, helst de plysforede af slagsen, for ikke at skade håndleddene, er også brugt med stor entusiasme i mange hjem.
Et mindst lige så godt alternativ er dog at binde partneren til sengestolperne, bordbenene eller træningsribben hjemme på væggen – og her er det altså ret vigtigt, at man helst hverken benytter snor eller reb, da kvinden i sengen gerne skulle føle større sexlyst end smerte i sine håndledbolleog ankler.

En rigtig god ide er i stedet at benytte et udtjent bomuldslagen, man klipper eller river i lange, pænt brede strimler, hvorpå man efterfølgende folder strimlerne til bløde ”snore”, der er perfekte til at fiksere partneren til sengen med. Et tørklæde for øjnene højner desuden for de fleste fastspændte intensiteten og fornøjelsen ved ”projektet”, fortsætter Joan B – og kaster sig nu over legetips mere specifikt til manden:

Lege-tips til manden

Nu er det jo langt fra kun kvinder og par, der ynder at benytte sexlegetøj, om det nu engang er købt eller hjemmelavet. Faktisk så langt fra.
Mænd skilter bare meget mere sjældent med denne form for trang og lege-lyst.

-Også i hjemmet kan solo-manden naturligvis finde både det ene, andet ogtredje at tilfredsstille sig selv med. Og når det kommer til at penetrere sig selv analt, ALLE mænd (også de heteroseksuelle) kan have rigtig stor tilfredsstillelse ud af at praktisere, fx i forbindelse med onani, så er vi atter ude i noget med gulerødder, agurker, bananer og andre frugt og grøntsager, der har den rette form og konsistens.

Yderst vigtigt er det dog bare, når vi lige netop taler anal-penetration (det gælder selvfølgelig begge køn), at man først og fremmest benytter godt med glidemiddel, samt sørger for at lire og varme sig selv stille og roligt op, og så slet ikke mindst, at man passer rigtigt godt på med, at agurken eller stearinlyset ikke smutter helt op. Der altså sagtens kan ske. Specielt hvisman lader sig rive lidt for meget med undervejs i seancen.

Ser man på analt sexlegetøj, man kan købe, det gælder både dildoer, vibratorer og de såkaldte buttplugs, så er legetøjet udstyret med en stopklods ude i enden, så det netop ikke risikerer at ryge hele vejen op. Så evner man at udstyre sit hjemmelavede legetøj til numseleg med en form for stopklods, så er det helt klart optimalt.

Lige som et afrundet håndtag på et piskeris, en grydeske eller andet i den forbindelse egnet fra køkkenskuffen, der er født med en naturlig ”stopklods” i enden, vil være bedre end fx et stearinlys.
Hvis lyset altså ikke lige er godt fæstnet i en stage eller andet.

Ellers er ”tricket” naturligvis, at man altid har etgodt (hånd)tag i det emne, man nu engang benytter på sig selv analt – og så samtidig husker på, at netop grøntsager, frugt, et stearinlys mv. altså sagtens kan risikere at knække. Samt at man bør sikre sig selv ved at overtrække emnerne med gummi. For at undgå infektion mv., fortsætter Joan B., og slutter så af med at fortælle om håndklæde-bollerøret.

Rul håndklædet til et bollerør

-Når det gælder sexlegetøj til hende, så handler det meget ofte om emner, man kan penetrere med, mens det for mandens vedkommende, meget logisk, handler om emner, man kan penetrere.
Noget af det pt. mest populære på markedet til ham, man kan købe sig til, er diverse typer af ”bolle-rør” og onani-æg, der fyldt med glidemiddel frembringerfølelsen af at bolle den ægte vare – sådan næsten da.

Men man kan altså sagtens frembringe noget lignende selv, ved fx at rulle et lille håndklæde meget hårdt sammen, og eventuelt binde et par snore om, så rullen ikke lige vikler sig ud igen.
Hullet i midten af håndklæde-rullen forer man så med en tynd palstikpose og fylder glidemiddel i, hvorpå man(d) har et helt fint bollerør, der endda er godt at holde om.

Ok, indgangsstykket/åbningen til bolle-rullen er ikke formstøbt efter en kendt pornomodels mis, der ellers er meget brugt, til gengæld kan man her tillade sig at sex-fantasere om hvem som helst, man nu engang tænder på.
Og denne her type af ruller kan man altså producere mange af, hvis blot manaltså er en smule fantasifuld og eksperimenterer lidt med de muligheder, der nu engang findes lige ved hånden – rundt om i huset, slutter Joan B. fra www.joanb.dk

Vi vil meget gerne høre om nogen af jer herinde på Singlesex.dk har gode ideer og inspiration til hjemmelavet legetøj


Relaterede artikler

Gav onani-cup i fødselsdagsgave til min ven

kysEn af mine mandlige venner har altid været meget nysgerrig på sexlegetøj, men han har aldrig rigtigt fået taget sig sammen til at købe noget. Så da han for nylig havde fødselsdag, tog jeg røven på ham ved at forære ham en såkaldt onani-cup. Noget af det bedste på markedet til mænd, når det kommer til at simulere den ægte vare – altså følelsen af at...Læs mere  


My favorites – hermed givet videre.

joan om favoriterNu har jeg op til flere gange lovet en kær bekendt, at blogge nogle af de lækre dimser, jeg har haft igennem mine dyner. Her følger et lille udvalg af nogle af de produkter, jeg lige for tiden er mest glad for – ja, lige for tiden, for det kan nemlig skifte ret så hurtigt, da jeg jo hele tiden bliver præsenteret for nye ting, deeeeejlig!!!! [a...Læs mere  


Sut, sug & gummi-spil

joanb om onaniprodukter Om du er single eller i parforhold, kan [a href='http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=15760&bannerid=24635&htmlurl=http://www.lovejoy.dk/sexlegetoej-65/sexlegetoej-til-maend-67/onani-636/' target='_blank']onani-legetøj[/a] sætte yderligere krydderi på onanien/sexlivet. Kun flere og flere produkter til manden kommer på markedet, og mange af disse er af høj kvalitet. Her får du en god ide om, hvad du som mand bør gå efter næste gang, du er på udkig efter pirrende voksenlegetøj til dig selv. Sexlegetøj til mænd på fremmarch -Fortsat...Læs mere  


Billige alternativer til sexlegetøj (vol. 1)

1For den fantasifulde, legesyge og spare-lystne bugner ethvert hjem med alternative former for sexlegetøj, der er lige til at gå i sengekrig med. Nød og lyst lærer afklædt kvinde og mand at finde hurtige og billige alternativer, når økonomien måske ikke lige er til at kaste tusindvis af kroner efter ergonomisk sexlegetøj med indbygget computer og nattelys til pirrende mørkeleg. Er du/I blot en smule...Læs mere  


Sexlegetøj eller ej?

1 Danskerne har for alvor taget sexlegetøj til sig, men i hvor høj grad, det kunne vi her på SwingerDating godt tænke os at finde lidt mere ud af. Der er de, der bare ikke kan få sexlegetøj nok, og så er der de – helt ovre i den anden grøft, der aldrig i livet kunne finde på at tage en dildo eller andet også kaldet...Læs mere