semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Black Friday i swingerklub Adam og Eva


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    
Black friday eventFredag den 25. november er det Black Friday, og her vil swingerklubben Adam og Eva fyre op under Danmarks mest hardcore og knaldsorte Black Friday event.

Og ifører du dig det sorte armbånd, så signalerer du, at du er med på ALT, men husk nu alligevel at spørge han eller hende med det sorte armbånd først. Sort, heller ikke på fredag, er ikke lig med det store tag-selv-sex-bord. Et nej er altid et nej.

Vigtigt: Skriv dig hurtigst muligt på ”Vi skal i klub” listen under fredagens sort-sex-event. Så deltager du helt automatisk i lodtræningen om en lækker middag for to. Vinderen offentliggøres her på SwingerDating.dk lørdag.

Derudover så vil der hele fredagen blive uddelt gratis medlemsskaber.Sort i sort, fra 9 - 18


Fredag fra 9 - Swingerklub I black friday18 bliver sort i sort. Ekstra dæmpet belysning i hele klubben. Ikke så meget hyggesnak, på fredag skal der nemlig knaldes, ikke tales. Og fokus vil være på alle tænkelige former for saftige og hotte sexfantasier. Krydret med gerne højlydte og super saftige udløsninger og orgasmer.

Black Friday i Adam og Eva er for alle os, som tager turen til Vanløse for at opleve et heftigt klubknald. Kvinder, mænd og par, transer og crossdressers. hetero, bi, homo – fredag, som altid, er alle mere end velkomne til at nuppe deres bid af den bugnende sexkage.

Så benyt dig af lejligheden og muligheden for at opleve klubben mere sort og sexet end nogensinde. Og skulle du være mere til at kigge på fra sidelinjen, når andre Adam og Eva holder black fridaygæster går sexberserk, så bliver der masser af hardcore action at hygge sig med rundt om i mørket. I alle rum og gange.

Først i klub, så på tilbudsjagt


Som bekendt har du fredag hele ni timer at løbe på, hvis du tænder på ovenstående. Og du kan møde ind og smide kludene allerede klokken 9 eller 10, og så først træde ud i mørket igen klokken 18. Eller du kan kigge forbi et par timer eller fire i løbet af dagen.

Forsat har du god tid og mulighed for både før og efter sort sex eventen i Adam og Eva at få del i alle de mange andre sikkert helt fine Black Friday tilbud rundt omkring i byen.

Så fredag må du altså IKKE holde dig tilbage. Sæt et stort og saftigt, sort kryds i kalenderen ud for klubbens knalde-sorte Black Friday event, hvor snak lægges på hylden til fordel for hardcore sexaction i mørket i fra første til sidste sekund.

Mødes vi i mørket? – det tror jeg nok, vi gør!

Kommentarer (0)

×

Søgeresultater

Ingen emoji fundet

Relaterede artikler

Hvad er god swinger sex

Kom med dit bud på, hvad der er god swinger sexHvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se, om vi ikke kan hjælpe hinanden til at opnå endnu bedre sex sammen. Både når det kommer til sex i klubben og i forbindelse med den private swinger komsammen. Læs mere

Sådan scorer du en cougar

Modne kvinder ved, hvad de vil have i sengenJanus er til modne kvinder, og han scorer dem på nettet og i swingerklubben. Læs hans tips til at score en kvinde, der er noget ældre end du selv er. Det er faktisk ikke så forbandet svært, fortæller manden. I dag er der nemlig flere cougars i Danmark end nogensinde, som jagter ungt kød. Læs mere

Jan blev swinger via gangbang

Ganngbang handler om sex, sex og atter sex - med kvinden i midtenAlle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej for mænd til at få en god indsigt i swingerklub miljøet er ved at nøde frem til gangbang events og arrangementer – som fx nu på søndag i swingerklubben Adam og Eva Læs mere


Nyeste artikler

Swinger sex og frække gaver i aften hos Isabel

Hvis du/I intet andet frækt har at tage dig til her i aften (1. december), så kig forbi Isabels Univers

Byens bedste gangbang, hver søndag

Intet helligt i swingerklub Adam og Eva. Heller ikke på en søndag. Faktisk slet ikke på søndage. Her har du

Ekstra Bladet skriver om Black Friday sex i Adam og Eva

I morgen fra kl 9.00 til 18.00 har du mulighed for at krydre Black Friday tilbudsjagten med en saftig og

Mest læste artikler

Nyt kæmpe dogging event – i slutningen af August. Skovsex ved en rasteplads er nok den mest uforpligtende sexdating.

Kvinder, der er klar på at sex-ordne et stort antal mænd, efterlyses til denne måneds store dogging swingersex arrangement på

Sexklubben myldrer med cougars

Vi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske sexklubmiljø i snart to år.

Byens bedste gangbang, hver søndag

Intet helligt i swingerklub Adam og Eva. Heller ikke på en søndag. Faktisk slet ikke på søndage. Her har du

Andre læser nu

Black Friday i swingerklub Adam og Eva

Fredag den 25. november er det Black Friday, og her vil swingerklubben Adam og Eva fyre op under Danmarks mest

Søg sex til festival-musikken:

Roskilde SEXtival

Scor på detaljen – tatoveringer og piercinger, swinger netdating

Vi er her alle på sitet for sex, i den ene, anden eller tredje afskygning, men hvad der i den